- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Memora
senior tag
Kösz a segítséget, és a többieknek is,itt a biosban be tudtam állítani a memóriákat 400MHZ-re:C, most viszont a gép bekapcsolásakor feltünö teljesítménykijelzés tünt el:(, úgyhogy nem tudom leellenörizni, hogy tényleg 400-e az a 400MHZ?
Nem tudja valaki, hogy hol lehet még biztosan megnézni ezt, vagy hol lehet beállítgatni azt a bizonyos infokijelzést?(igazság szerint ez az elsö gépem, még nem igazán látom át a dolgokat)
Egyébként Dual chanelba megy (legalább is azt állotta),amihez, a gépkönyv szerint(Persze angol nyelvü, nem magyar, ne legyünk telhetetlenek) nincs szükségem másra, csak két egyforma tipusú és méretü memóriamodulra, amiket az 1-3, vagy a 2-4 slotba teszek:F
De hallottam már olyat is, hogy ehez valami speciális RAM kellene...
Remélem nem? -
''majdnem pont ilyen lapom van és szinte kizárolag csak a samsungot szereti''
Ne vicceljél már :U:U:U Van valamilyen tudományos háttere ennek amit mondtál, vagy a saját tapasztalatidra szeretnél hagyatkozni ?:D:D
Fogadjunk hogy sokáig kellene keresni olyan ramot ami nem menne abban a lapban :t
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szemüveges topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest