Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
válasz
szenesember #54087 üzenetére
Amikor ezt az 50 ezres alsó határt emlegetitek, mindig megfordul a fejemben, hogy nem kéne inkább 70, vagy még inkább 80 ezerre átírni? Úgy értem, a topik összefoglalóban. Én úgy látom, hogy kb ez a választóvíz a minőségi ugrásnál.
-
IG55
senior tag
Guglizok, de nem találok rá választ:
Szenzorméret 1/1.7 és 1/2.3 összehasonlító fotókat keresek.
-
IG55
senior tag
Milyen weboldalt ajánlanátok, ahol megbízható review-kat lehet olvasni? Lehet külföldi is.
-
IG55
senior tag
Ezek közülválasztanék egyet a topik ajánlás alapján. Segítséget kérnék, hogy melyik legyen.
Szempontok:- videó nem érdekel
- automata mód legyen jó, mást nemigen használnékMivel a Canon PowerShot S200 a legolcsóbb, ezért azt preferálnám, nem tudom, hogy az én szempontjaim alapján megérné e a drágábbat venni.
Esetleg 1/1.7 kategóriában ha lenne még számottevő alternatíva, akkor jöhet.
Köszi! -
IG55
senior tag
Sziasztok!
A topik elején az összefoglalóban lévő ajánlott lista már 1 éves, mennyire állja meg ma a helyét? Lenne e valami új szereplő benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest