Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
lugomon #53973 üzenetére
Én itt is szoktam hasonlítgatni igaz műtermi, de részletességet és iso zajt kuksolni talán jó, persze rengeteg egyéb tényező van még a fényképezőgépeknél ami lényeges.
-
szenesember
aktív tag
válasz
lugomon #53973 üzenetére
Nem csak a Jpeg-et kell nézni, és nem csak jó fényben... Legalább 1 FÉ előnye van az lx100-nak, nagyobb a dinamikatartománya, a színmélysége, és az a "csak" 12mpx kb mindenre elég, hacsak nem plakátot akarsz nyomtatni, bár arra is elég akár 8mpx is.(Tudom, hasznos a sok megapixel, ha kevés a zoom... vágás, meg ilyenek...). +jobb az objektíve is, szebb a háttérelmosás, a multiaspect módot is nagyon kreatívan ki lehet használni, és még lehetne sorolni az LX100 előnyeit...
De én kérek elnézést, mert nem kérdeztem, milyen felhasználási célokra kellene a gép? (Nem tudhatom, hátha szükség van a 20mpx-re)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest