- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falovas
aktív tag
Eleve az 1/2.3 inch-es gépekkel nem vagyok kibékülve, mert évekig használtam, és utáltam a minőséget amit produkált. Ezek számomra a "fényképezőgépnek látszó tárgyak" kategória.
Aki egy kicsit is komolyabban gondolja a fényképezést annak igenis fontos az ennél jobb minőség. Amikor valaki azzal jön, hogy eladtam a dslr-emet mert nem volt kényelmes,és valami extra kényelmes kompaktot keresek , attól "kimegyek hegyesre". Vagyis a minőség nem számít csak a kényelem.
Egy Pana LX100-at is kényelmesen lehet használni, pont a kényelmeseknek lett kitalálva, és még minőséget is kap vele a kényelmes vásárló. De ha nem fontos a minőség, csak a kényelem, azzal nem sok mindent lehet kezdeni, azoknak ott vannak a 20ezres kompaktok....
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest