- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #36 üzenetére
De neked agp-s kell.
Én hasonlo helyzetben voltam-vagyoknekem volt abit nf7-s lapom és elhatároztam váltok A64-re de kevesebb pénz ráköltésböl hogy maradjon az agp-s kártyám nekem is, ezért vettem s754-et. Eltelt lassan 4 hónap és rájöttem rosszul választotam hogy nem s939-et vettem
Most lapot fogok cserélni és persze új videokarit is, igy kicsit buktam mert adhatom ell a mostani lapot +procit+vidkarit , ahelyet hogy a jót vettem volna meg elsőre magamnak.Vagyis az a kiss plusz pénzt inkább gyüjds össze és vegyél magadnak elsőre jobbat és azt több évig fogod használni!!!!! hidd el ha s754-et vesszel azt nem fogod sokáig használni és elöbb utobb lecseréled s939-re.
-
Ottoka
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #36 üzenetére
Én szerintem meg akkor várjál egy kicsinység, hogy tudjál bele rakni egy PCI-E-s karit. Ha most veszel egy nforce3-as vagy nforce4-es (nem tudom van-e agps) agp-s lapot, utánna bánni fogod hogy nem egyből pci-e -s lapot vettél Az a jövő, úgy néz ki egyelőre arra visz az út. Szerintem MSI k8N Diamond.
-
X@b3e
addikt
-
nRu3
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #11 üzenetére
Bővebben: link
Bővebben: link
és ha érekel a lap Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest