- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Megfigyelésem szerint azok mondják az nf7 lapokra, hogy gagyi, aki nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy minek, hogyis kell müködnie, és miért. Érdekes módon nagyon szerencsés lehetek, mert az utóbbi két és fél évben elég sok nf7 és nf7-s alpú gépet szereltem, és egyikkel sem volt gond, sőt az ide vezérlők is kifogástalanul működnek.
Hozzáteszem, hogy megfelelő bios verzio, beállítás, és meghajtóprogram társaságában.
Én nem mondom, hogy a többi lap nem jó, mert az hülyeség, azok is jók, mint ahogy az abit lapok is nagyon jók, megbízhatóak, és stabilak, egyiket sem nagyon érdemes legagyizni! -
antikomcsi
veterán
Szia!
Ez meg még nagyobb butaság.
Nincsenek pénzügyi gondjai, a tárgyalás nyárra van kitűzve, előszőrre, ami garanciális, vagy egyéb meghibásodásokból származó anyagi kártérítésekre vonatkozik.
A régi szériás lapokon voltak gyenge minőségű kondik és egyéb alkatrészek, amelyek meghibásodásából származó károkért most perlik az abitot.
De az élet addig sem áll le, a termelés megy tovább, és én azért veszek 45 ezerért abit lapot, mert a sok gyökér perel, a pénzszerzés reményében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mini PC
- Vírusirtó topic
- gerner1
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest