Új hozzászólás Aktív témák
-
voortex
tag
A DFI-s Nforce 4 es lapról mik a tapasztalatok? Nem az SLI-s ről. Ja amúgy az Abit nf7-s nekem is recsegett, ezért nemtudom megvegyem-e az abit nv8 fatal1tyt.
-
AMD Power
titán
Én az MSI K8N Neo2 Platinum ajánlom neked, 3 MSI 2 MSI lapom volt eddig, az ismerősök közül is van 4 de eddig az elmúlt évek allat csak jót tudok rólúk mondani!
-
Aloki
tag
Nálam egy időben hegyekben álltak a beszart nf-7ek. Azintegrált hangkártyáról ne is beszéljünk, csak annyit, hogy az asus legalább adott hozzá drivert. És egyáltalán nem a legjobb. De tény, hogy az asus lapjánál jobb, viszont egy napon nem lehet emlegetni egy DFI-vel, Soltekkel, vagy Gigabyte-al.
Természetesen nf2-es lapokról beszélek. -
zooly
aktív tag
DFI!
-
Rick
tag
Asusról csak egyet. Soha de soha nem fogok ilyet venni. Nagyon gagyi. Az Asus A7V8X-X érdekes módon 5.1es alaplapi hangkárlyával van szerelve....De milyen gagyi...Kellett a havernak venni egy másik hangkártyát, mert ha 5.1re akarta állítani, akkor a mikrofon bemenet érdekes módon valamelyik hangszóró kimenete lett. A szemetek lespóroltak egy 25 forintos jack dugót. Ennyit az Asusról. Egyébként nekem NF-7em van, sok ismerősnek is....senkinek semmi baja. Sőt a számtechboltos haver sem tud beszart abit NF-7ről...Amit tud, nagyon korrekt, most kb.14ezerért az egyik legjobb ha nem a legjobb.
-
TeeJay
félisten
nekem az Asus tetszett ezek közül de még bármi lehet mert még tuti fognakk iadni új lapokat
nemde? -
CheeseE
tag
Sztem MSI! A lapok kozt tudasban nincs nagy kulombseg...ugyh azt figyelmen kivul lehet hagyni...inkabb a kialakitas es a szepseg szamit...es a MSI szeep, nem mint ASUS...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az NF7-S tuti lap, ne szidja senki, olyanom van és maximálisan meg vagyok vele elégedve...
Nem is akarom eladni mikor veszem az új athlont, sajnálom, inkább átteszem a másik gépbe majd
Legjobb nforce2-es lap!!! Akárki akármit is mond -
nRu3
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #36 üzenetére
De neked agp-s kell.
Én hasonlo helyzetben voltam-vagyoknekem volt abit nf7-s lapom és elhatároztam váltok A64-re de kevesebb pénz ráköltésböl hogy maradjon az agp-s kártyám nekem is, ezért vettem s754-et. Eltelt lassan 4 hónap és rájöttem rosszul választotam hogy nem s939-et vettem
Most lapot fogok cserélni és persze új videokarit is, igy kicsit buktam mert adhatom ell a mostani lapot +procit+vidkarit , ahelyet hogy a jót vettem volna meg elsőre magamnak.Vagyis az a kiss plusz pénzt inkább gyüjds össze és vegyél magadnak elsőre jobbat és azt több évig fogod használni!!!!! hidd el ha s754-et vesszel azt nem fogod sokáig használni és elöbb utobb lecseréled s939-re.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
voortex
tag
A_ScHuLcZ nem olyan drága a pci-os kártya. Ha 50 alatt akarsz venni ajánlom neked 6600 GT-t ami elég szuper. Vagy ha ATI párti vagy akkor X700pro.
-
antikomcsi
veterán
Megfigyelésem szerint azok mondják az nf7 lapokra, hogy gagyi, aki nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy minek, hogyis kell müködnie, és miért. Érdekes módon nagyon szerencsés lehetek, mert az utóbbi két és fél évben elég sok nf7 és nf7-s alpú gépet szereltem, és egyikkel sem volt gond, sőt az ide vezérlők is kifogástalanul működnek.
Hozzáteszem, hogy megfelelő bios verzio, beállítás, és meghajtóprogram társaságában.
Én nem mondom, hogy a többi lap nem jó, mert az hülyeség, azok is jók, mint ahogy az abit lapok is nagyon jók, megbízhatóak, és stabilak, egyiket sem nagyon érdemes legagyizni! -
voortex
tag
És a fatal1tysban?
-
voortex
tag
Aztmondjátok az MSI K8N Neo4 nél jobb az Abit AN8 ? Amúgy AN8 és a fatal1ty között csak a hűtés és a név a különböző?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Másrészt a MSI lapnál attól félek, hogy a prochűtő nem fog elférni a VGA miatt, vagy fordítva
Ugyanis elég nagy brutkó hűtés van rajta, TT Silent Tower -
Ottoka
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #36 üzenetére
Én szerintem meg akkor várjál egy kicsinység, hogy tudjál bele rakni egy PCI-E-s karit. Ha most veszel egy nforce3-as vagy nforce4-es (nem tudom van-e agps) agp-s lapot, utánna bánni fogod hogy nem egyből pci-e -s lapot vettél Az a jövő, úgy néz ki egyelőre arra visz az út. Szerintem MSI k8N Diamond.
-
Fade_Away
őstag
imho NForce4 eset kell venni és abból is ultrát.
imho ha jót és nem extra drágát akarsz evnni akkor DFI ha rengeteg a pénzed akkor abit fatality.
Abit AN8at ne mert az sima nf4es! -
Mazka05
őstag
MSI K8N Neo Platinum 4 vagy MSI k8N Noe Dinamond szerintem
-
nRu3
addikt
válasz
antikomcsi #31 üzenetére
És ilyen modon támogatod az abitot nehogy csödbejusson
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Ez meg még nagyobb butaság.
Nincsenek pénzügyi gondjai, a tárgyalás nyárra van kitűzve, előszőrre, ami garanciális, vagy egyéb meghibásodásokból származó anyagi kártérítésekre vonatkozik.
A régi szériás lapokon voltak gyenge minőségű kondik és egyéb alkatrészek, amelyek meghibásodásából származó károkért most perlik az abitot.
De az élet addig sem áll le, a termelés megy tovább, és én azért veszek 45 ezerért abit lapot, mert a sok gyökér perel, a pénzszerzés reményében. -
gLes
őstag
Ez látod szerencse kérdése, a megfelelő hardver-összeállításon múlik minden, hogy milyen szerencsésen sikerül összerakni a cuccot
Ha nincs gagyi hardver a gépedben, akkor nem lehet gond, amit egy BIOS-frissítéssel ne lehetne megoldani
És az ASUS-ban lehet igazán tunningolni
-
HERR Z
veterán
ASUS-t ne vegyél csak a baj van ezzel a lapjával
Ha belefér a keretbe akkor MSI NEO2 ha nem akkor ABIT.ennyi -
A_ScHuLcZ
addikt
Senkinek nincs ilyen lapja??
Azt nemhiszem... -
A_ScHuLcZ
addikt
További vélemények?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hoppá korrigálok, az ASUS nem AV8, hanem A8V
-
A_ScHuLcZ
addikt
Viszont úgy hallottam itt ph-n, hogy az abit nem komálja a hynix chipes memokat, erről tud vki vmit?
-
nRu3
addikt
Sajnos akkor csak ezek közül tudd választani
1.) ABIT AV8 3rd Eye
2.) ASUS AV8 Deluxe
3.) MSI K8N Neo2 Platinum
és én abit vagy asus-t választnám talán -
X@b3e
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Egyelőre marad a régi, 9600XT, de majd legközelebb azt fogom cserélni, meg a memokat. Hynix D43 chipes memot mennyire szeretik ezek a lapok?
-
nRu3
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #11 üzenetére
Bővebben: link
Bővebben: link
és ha érekel a lap Bővebben: link
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
msi lehet nem szerencsés elrendezésű ellenben a leggyorsabb nf3-mas lap és tuningban is elég fain...én vagy ezt vagy az ABIT AV8-at venném, de inkább előbbit
-
Findzs
addikt
egyetertek az abit fasza az asus meg nem ennyi
-
nRu3
addikt
Most asus lapom van és alig várom hogy lecseréljem arra az ABIT lapra végre
-
gLes
őstag
ASUS-t kell venni, az a zsír cucc
-
A_ScHuLcZ
addikt
A kérdés adott, A64-re szeretném cserélni a jelenlegi rendszert, és egy S939-es 3000+ proci fog belemenni. De melyik lapba? Mindről megoszlanak a vélemények...
1.) ABIT AV8 3rd Eye
2.) ASUS AV8 Deluxe
3.) Gigabyte K8NF-9
4.) MSI K8N Neo2 Platinum
Pls írjatok róla tapasztalatokat, véleményeket, árban nagyjából ugyanott vannak, az abit a legolcsóbb.
Ja és majd tuningolnám, persze nem kell überszuper tuning, csak érzéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged