Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
elég elfeledett a téma
nemrég belefutottam valahol egy weblapba, fél órája keresem googlival de nem találom meg. egy google keresőt nyitott meg, abba a megadott keresőszót írta be, majd kidobta a találati listát, és beírta hogy ugye nem is volt olyan nehéz?
ha valaki tudja írja már meg. jöszi
-
Medvekoma
csendes tag
Nézegettem de nagyon sok mindent kellene benne átalakítani. Mivel az az oldal direkt erre készült. Tehát alapban benne vannak a zászlók meg olyan más aze gész.
-
Medvekoma
csendes tag
Hello
Tud esetleg valaki ajánlani esetleg egy jó php motor.?
Az az igazság, hogy nekem az e107,nuke, mambo, joomla és társai nem igaán nyerték el a tetszéseimet.
Az oldal tárgya az internetes játékokhoz tartozó hírek kezelésére kellene. Akkor egy csapat oldala is lenne, meg még pár egyéb.
Bér van erre a célre egy CMS (webspell). De valahogy ez sem az igazi nekem.
Lehet túl mohó vagyok.
Viszont van gey másik amit viszont meg nem találok sehol.[link]
Valaki nem tudja esetleg honnan lehetne megszerezni? Fizetnék is érte elfogadható árat. De ajánlatokat is elfogadok.
Előre is köszönöm. Bye -
akasp
senior tag
mivel nem találtam ilyen témát, ezért indítok egyet.
Kelle egy olyan weblap, amelyiken ha regisztrálok, akkor linkeket, cuccokat, képeket, programokat tárolhatok, feltölthetek és beállíthatom, hogy az adott program/file látható-e mások részére (esetleg jelszós megoldás is szóba jöhet) szal valami ilyesmire gondolok.
összgezve: kezdőlapnak beállítva linktárként használható (pl. copf.hu) és fájlokat lehessen feltölteni és szép kezelőfelület
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Kutya topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest