-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Mázli01 #130239 üzenetére
Mi van jó árban? 1.) +10 eft-al drágább (min.). 2.) Most írtad 650 is bőven elég lenne sőt szerintem meg egy 550 is sok lenne. Tudom mert nekem az van..
Ráadásul,ha szakad az OTP - rád - akkor csak tovább szarakodsz a táppal mi? Pont a napokban néztem , hogy úgy 60% használatban a leghatásosabb a kihasználtság. Szóval lehet nem fogyott a sok wattos táp, de nem baj, mert mostanra már fogy.
U.I:Mindenki azt vesz amit akar, de nehogy már egy 20-25eft-os árhoz,jó vétel legyen egy közel 40eft-os táp,pláne ha majd esetleg hátha kellhet stb ...
. Hőtőből meg ahogy látom megy a szarakodás 8eft vagy 12 eft-on.
-
syberia
veterán
válasz
Mázli01 #130236 üzenetére
Nem csökkenti egyáltalán, elméletileg a táp kisebb terhelésen hosszabb élettartamú lesz, nálad egy 550650 wattos sem lenne 50% fölött. A hatásfokát nem fogod maximálisan kiaknázni a 850-es tápnak, bár csak pár wattról beszélünk.
arcitec: Viszonylag olcsón kapható nagy teljesítményű.
Én nem vagyok az áramforrás túlméretezésének az ellensége, a saját gépemben 550-ről 650-es tápra váltottam. RX 580 Nitro+ mellé ez talán nem túlzás. -
arcitec
addikt
-
syberia
veterán
válasz
Mázli01 #130213 üzenetére
CORSAIR - RM650 (2019) 80+ Gold, teljesen moduláris, félpasszív, 7 év garancia
Nekem egy ideje ez a tápegység üzemel a saját konfigurációmban, teljesen néma, szuper a hatásfoka már egész kis terhelésen, 200W körüli tartományban pedig Platina szinten mozog.
tomsolo: Nem sok egy kicsit 850 Watt, egy 110W körül fogyasztó videokártyához? Szegény tápegység...halálra unná magát!
Amúgy 750W is overkill neki, és igaz hogy jó az ár/teljesítmény mutató, de nem kell átesni a ló másik oldalára, a túlméretezéssel sem szvsz.
-
Chaser
legenda
válasz
Mázli01 #129571 üzenetére
ilyen drágább dolgokat sztem ne, olcsóbb bq tápot vettem tőlük, nem volt gond, de az nem is nagy tétel, 12-3e ft volt és 3 év gar, amiket te nézel kicsit drágábbak és a tápra 10 év gar van - persze ahol nem sumákolják el -
konzolvilágnál venném azt a tápot, az egy nagy bolt, 10 év múlva nagy eséllyel még léteznek és sok üzletük van, áruk háza egy elég eldugott helyen van, nem működik az "astalt verni" módszer ( :
cpu-t pclandnál, compkernél vagy oázisnál -
Chaser
legenda
válasz
Mázli01 #129427 üzenetére
pár száz ezret el kell ahhoz költeni, h neked 750w-os tápra legyen szükséged ( : 2070s-3700 párost is kiröhög egy 750-es táp
egyébként riotoro enigma most a favorit, seasonic belső teljesen, de olcsóbb azonos kapacitást nézve, full modu-t kapsz 750-esből 33-35e-ért ha az a szíved vágya és megnyugtat h később még kellhet - ott vedd ahol megadják a 10 év gart, konzolvilág pl -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest