Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
válasz #65675776 #126213 üzenetére
Az Alza megbízható. Személyes tapasztalat, hogy rendeltem tőlük TV-t, de nem tetszett, jeleztem elállási szándékom. Küldtek érte önköltségen futárt, elvitték, átvizsgálták, majd utalták vissza az összteget, a kiszállítás díjával együtt, tehát egy fillérembe sem került a történet, még elnézést is kértek, pedig a termék hibátlan volt, csak az igényeimnek nem felelt meg.
Pont a Seasonic Focus Plus táp garanciája kapcsán leveleztem velük, és írták, hogy valóban 10 év garit adnak, ami hozzájuk szól, de csak magánszemélynek.Egyébként meg .. amióta levetted az avatarod, te sem kelted bennem a megbízható személy érzését.
Kolbi_30Hol vetted a tápot, és mennyi garanciát vállaltak rá?
[ Szerkesztve ]
-
-
qltsar
veterán
válasz #65675776 #117365 üzenetére
Sajnos nincs módomban kölcsönkérni másik tápot .
VRM-nek van külön temp sensora?
Még annyi jutott az eszembe, hogy amikor visszavettem a processzor maximum teljesítményét 70%-ra, hogy ne tudja annyira felpörgetni ---> ne tudja kihasználni a max TDP-t amit a processzor fel tud venni, az újraindulások abbamaradtak.
Mivel nem tud ilyenkor a processzor olyan gyorsan számolni a műveleteket, természetesen FPS drop volt, valamint a GPU használat is ennek függvényében lejjebb esett, így annak a feszültség felvétele is kisebb lett.
syberia
veterán
válasz #65675776 #117142 üzenetére
Az összefoglalóban lévő Be Quiet! kalkulátor ezt dobta a gépedre. A sajátomat lecsekkoltam már, ott sem lőtte nagyon fölé. Hátrány hogy csak BQ tápot dob a számítás végén.
(#117143) Ery: Bitfenix Formula 550 jóféle, fejlesztéshez ideális lesz.
(#117146) SkyTrancer: Nem a borítás a lényeg, a szenzor a nyákon mér, ha a hőmérséklet eléri a beállított értéket, indítja a ventilátort. Félpasszív módban ilyen meleg időben jobban melegednek, én sem ECO módban használom a sajátomat. Had pörögjön a hűtése, azért szerelték bele.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
MMIX
addikt
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #110121 üzenetére
a seasonic-nal is van kavaras rendesen:
- a g360 fix kabeles, de a nagyobbak reszben modularisok
- az ugyanilyen belsos s12g szeria mar nem modularis
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Hunork
veterán
válasz #65675776 #110100 üzenetére
Egyébként a megoldás szerintem rém egyszerű. Megvan a kívánt táp hatásfoka, minősítés, modularitás, ha kell, esetleg márka-függés, táblázat megnéz, aztán a tápegység típus kimásol, és megnéz az árukeresőben, vagy boltban, akárhol. Ez öt perces folyamat, a döntés persze már hosszabb.
Gondolom, a legtöbb ember két-három tápegység között fog dönteni. Anno én is filóztam Seasonic, EVGA, vagy BQ, aztán egy hét is eltelt, és lett a mostani.Corsair90 (110102): azért Gold esetén én hozzátenném a be quiet Straight Power-t is, silver esetén meg a Pure Power ilyen tápjait.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #110104 üzenetére
modularis amit linkeltem, itt van egy peldanya tolem 3 meterre: 24 es eps fix, a tobbivel lehet legozni.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest