Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz CoolBoy323 #40997 üzenetére
Kinél akarod venni az XFX-et? Én a Merlin-nél vettem.
Nekem ma jött meg, igaz a múlt héten hétfőn adtam le és a 3-5 munkanapból ennyi lett.
Egy telefont megér, hogy van-e nekik raktáron? Lehet, hogy rendeltek raktárra is az enyémmel együtt ... -
CoolBoy323
nagyúr
No a helyzet az FSP Raiderrel: visszakapom az árát...
Mit tegyek: vegyek megint egy ilyet, az hátha jó lesz, vagy valami mást?Az a gond, hogy nincs kedvem heteket várni egy XFX Pro 550-re, mert az elvileg jövő hét szerdán érkezne, de ahogy én azt a céget ismerem, 2-3 hét is lesz, mire megérkezik...
Vagy esetleg más tipp ebben az árkategóriában? (15-6k)
Vagy elég lenne igazából nekem egy olcsóbb táp is, ha megnézitek a konfigom, ahhoz nem kell semmi xtra...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Vegitaa #40995 üzenetére
Nem a watt a lényeg ez esetben, hanem hogy minőségi legyen ne pedig Codegen, HKC, Rasurbo, Gaba, JNC....
FSP350 mehet , de ha nincs extra VGA, akkor 300W is elég, csak jó legyen
Chieftec GPS-400-101 AA-t tudom ajánlani esetleg a használtak közül, Delta belsővel, vagy van DPS300-as Delta táp is hardveraprón
De meg merem kockáztatni, ő is elég Delta DPS200W
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek AMD Athlon II X2 és ASRock A780GM-LE/128M laphoz elegendő 350W-os táp?
Köszi!
-
szasanyi
félisten
válasz papírzacsi #40990 üzenetére
Ezek - egy GTX480/570-hez képest - kis fogyasztású kártyák, ha azokat kibirta ezek mellett nyaralni fog a tápod.
-
karesz501
senior tag
válasz papírzacsi #40990 üzenetére
A HD7870 -nek gond nélkül elég a teljesítménye és a csatlakozói is, és messze nem is lesz "megfeszítve".
Life is no picnic!
-
burny
aktív tag
Garanicás levesárlás keretében kellene egy táp az ipontól.
A gép amibe megy: fx6100 (majd egy picit huzva lesz), 4 gb ram (később még talán ennyi), hd5770 (nincs huzva, később csak csere lesz, crossfire nem lesz), asrock 970 extreme3, alsótápos ház, 24pin-es kábelel kényelmesen hosszú legyen, cpu 8pin-es hosszabbító van.Max 17300 Ft, 450-550 W,harisnyázott kábelek, halk és moduláris legyen.
Eddig ezt találtam SHARKOON WPM power supply series 500WEsetleg maradt jelölt amit kihagytam, vagy vegyek olcsóbbat (nem modulárisat), és a visszajárót költsem másra?
-
papírzacsi
aktív tag
válasz szasanyi #40985 üzenetére
ez a táp van már 1 éve a gépemben,de most szeretnék egy új vga-t.
q cpu-val kiszolgált amúgy gt480,gtx560,,gtx560ti,gtx560ti 448,gtx 570,7870-et,csak mindet kb 1 hónapig,mivel gyakran cseréltem vga-t.
a lényeg most hogy cpu,alaplapot váltottam szeretnék bele egy 7870 vagy 660(esetleg ti)-t hosszútávra.a kérdés hosszútávon elbírja a konfigot vagy nem ?
[ Szerkesztve ]
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
Akcok94
senior tag
hali,
egyszer már kérdeztem hogy a XFX tápok milyenek,választ is kaptam csak most megtudtam a pontos típusát,
még így jók az XFX tápok hogy nem a mostani generációról van szó hanem előbbiről?ilyet vennék
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
karesz501
senior tag
válasz papírzacsi #40982 üzenetére
Ha pusztán a teljesítményadatait nézed, 25A-20A osztott dupla 12V -os ág akkor elvisz simán HD79xx -is mindent az AMD vonalon. Nvidia -nal fogalmam sincs
Van rajta 1x6 pin +1x6+2 pin PCI-E tápcsati, ez is szinte mindenre elég az emberi kategóriában. Az, hogy mennyire megbízható azt nem tudom, de igazság szerint már nem is annyira lényeges, hiszen megvetted...
Esetleg arra kérdezz rá a szakiktól itt, hogy mit jelent a kevésbé megbízható belső jelen esetben. Lehet, hogy úgy kéne belőnöd a vidkarit, hogy a tápodnak ne kelljen leadnia maximum vagy ahhoz közeli teljesítményt a gép teljes terhelése esetén, mert gondolom az ilyen helyzetekben derül ki, hogy mennyit is bír valójában és, hogy megbízható-e...
Life is no picnic!
-
szasanyi
félisten
E témában szvsz ITT kellene érdeklődnöd, mivel ez tápajánló topik. Jó lett volna ha ide az előtt jössz, mielőtt a jelenlegi tápod megvetted.
-
Graphics
Jómunkásember
Azt a tápot ki ajánlotta?
Solytech belsős Thermaltake, kicsit veszélyes... -
papírzacsi
aktív tag
sziasztok.
jelen konfigom mellé,milyen vga jöhet szóba maximum,amit a tápom is elbír?a cpu húzva van,de a vga-t nem akarom húzni.Cooler master elit 335,Asus P8Z68 V-LX ,i5 2500K 3,3ghz@4ghz,VGA?,Hyper TX3,2×4gb ddr3 Corsair 1333mhz,80+160gb hdd,Thermaltake Litepower 600W 80+ ,22"samsung LCD 1680×1050 2ms.
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
ebegab92
senior tag
Nézegettem a tápokat,hogy lassan jó lenne az Enermax Liberty helyett egy frissebb darab a gari miatt is.
Ezt illetve ezt.Chieftec-ecből most nem találtam komolyabbat Vannak a CTG-k meg a GPS-ek,de nagyon egyik se hozott lázba.Valami 500-550W-os cuccra gondoltam a jelenlegi konfig mellé (adatlapom).Milyen más alternatíva van még?ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
-
törölt tag
válasz #68216320 #40938 üzenetére
A linkelt üzletből, Chieftec CTG 400 a leghalkabb ajánlható megoldás. Esetleg nézz körül még az aprók között, olcsóbban is találhatsz minőségi vételt.
-
tigerk
tag
válasz Potzee #40922 üzenetére
Rendben de erről a chieftech-ről nem tudtok valamit (van olyan jó mint az xfx?) mert szeretnék mindent egy helyről rendelni és iponosoknál (mert megveszem arról a helyről is csak macerásabb lenne igaz árban még mindig jobban jövök ki) nincs xfx ami elé nagy öngól és mellesleg ez a chieftech moduláris is ami nagyon nagy pluszpont nálam.Már nagyon érik egy tápcsere mert egy igazi márkás NPOWER 600W-os táp van a mostani konfig alatt és nem igazán bízok benne.
Üdv
Tigerk[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
Nekem egyszer meghalt egy istentudja milyen noname kék ledes tápegység és vitte a deszkát + deszkacsere miatt új VGA is kellett (mert ez az AGP kifutása után volt már, de nekem még olyan volt, az új lapok viszont már csak PCIe-vel voltak), szóval szép kis zsebbenyúlás lett belőle.
Táp+Lap+VGA
Azóta vagyok úgy vele, hogy tápból csakis minőségit, még ha el is száll (de erre is amúgyis kisebb az esély minőséginél), legalább nem ránt magával semmit, csak egy tápcsere és kész.
-
Potzee
addikt
Tehát, nem ment tönkre semmi más, csak szegény seasonic...
Lehetséges, hogy egy HKC ha meghal, magával ránt egy vinyót is...mint Dugovics Titusz...
Na, ilyenkor kell számolgatni - jó táp 15k, szar táp 8k.Nem rendeltem még ipon-tól, de lehetséges, hogy nem tudtak ugyanolyan tápot adni, mert a HX 520-as már nem futó modell...
Ha a szakszervíz véleménye az, hogy a termék nem javítható, akkor csere. Ha a kereskedőnek nincs pontosan olyan terméke, akkor nem vagy köteles elfogadni más holmit. A kereskedőnek vissza kell fizetni a termék vételárát!PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
szasanyi
félisten
válasz Enszuke #40964 üzenetére
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, ti. egy szünetmentes egység általában a hálózati tápellátás megszűnése esetén átmeneti tápellátást, és egyes esetekben egyéb védelmet (pld. villám-, túlfeszültség védelem) biztosíthat, de semmi több.. Egy minőségi, és az adott konfighoz kellően erős táp akkor is szükséges ha használsz szünetmentest, és akkor is ha nem. Miből gondoltad, hogy e kettő ok okozati összefüggésben áll egymással és befolyásolja a tápválasztás lényegi szempontjait?
-
-
Mikeee89
senior tag
Hát mindegy, mivel nem sokat hallottam róla, nem írom le elsőre. Totál nélkülözhetetlen adatom nincs, a legfontosabb rajta van pendrive-on meg google drive-on. Reménykedek, hogy jó lesz.
Majd beszerzek egy túláramvédős elosztót hozzá, biztos ami fix. -
Ribi
nagyúr
válasz Mikeee89 #40955 üzenetére
Mert mondjuk a 90% irodákba megy, ahol szervereken van az adat és nem baj ha elszáll a desktop gép. Otthon viszont ahol minden 1 winyón van ott lekarmolod az arcod ha nincs mentésed és elszáll valami. Azért gyártanak vackot, mert megéri nekik. Kocsiból sem vesz mindenki drágát. Régi suzuki is elpusztíthatatlanul húzta az igát egész addig amíg baleset nem történt, akkor viszont mint a rongy összegyűrődött. Nem szar, de ha baj van inkább egy masszív kocsiban ültél volna. Plusz emberek nagy részének annyi tűnik fel, hogy táp táp, csak ez ócsó az meg drága. Olcsóbb más kárán tanulni. Amúgy van olcsóbban is mint 15-ért megbízható táp. Eleve ilyen gépbe minek 500-as? 350-es FSP bőven sok.
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Az a baj, hogy a boltba ez az egy féle volt, mikor bevittem szervízre, bele is rakták, nem volt pofám azt mondani, hogy szedjétek ki majd neten veszek másikat.
Ha tényleg elég szarok az olcsó tápok, akkor minek gyártanak ilyet egyáltalán? Jobban is ügyelhetnének a minőségre.
-
Ribi
nagyúr
válasz Mikeee89 #40952 üzenetére
Nem a túláram védelemről van szó.
Szerintem az volt a gond, hogy minden este ki-be volt kapcsolva az elosztó és bekapcsnál valszeg valami tüskét átengedett és hazavágta a winyót. Mint mondtam (csak) a mindenféle védelmek hiánya miatt szar egy olcsó táp. Mindennapi használat alatt jóval nagyobb százaléka nyír ki valami alkatrészt, rendszerint a winyót elsőnek. -
vzsryl
nagyúr
válasz Mészi Zoli #40923 üzenetére
Az 550-es és a 450-es XFX is hajlamos melegedni, mivel a ventilátorszabályzása hasonló lett a Corsair-es kontárkodáshoz, ami a VX450-nél, HX520-nál, HX620-nál és TX650-nél figyelhető meg. Felső-tápos házban égett már ronggyá HX520-as: [link]
Az XFX-el hasonló probléma még nem fordult elő, tehát bátran ajánlható. Főleg manapság, hisz aki ilyen tápot vásárol, annak már nagy eséllyel jól szellőző háza van.
Anno a 650-es XFX-ből pl. túláram védelem hiányzott, és az teszt által is lett bizonyítva, mégsem okozott problémákat.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Ribi
nagyúr
válasz Mikeee89 #40949 üzenetére
Sokan foglalkoznak táp javítással.
Egy táp nem azért jó/rossz mert ha nincs baj akkor elvan mint a befőtt, hanem hosszútávon sem tesz tönkre semmilyen alkatrészt, ha jön a kóboráram sem száll el a winyód (sajnálatos tapasztalat) ésatöbbi. 1-2kért átnézik szerintem a rossz tápod és kijavítják. Még most is ezt tenném, mint arra az n powerre bízzam az adataim.[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
válasz Graphics #40948 üzenetére
Ez volt az: http://ipon.hu/?product_id=11729
A boltban azt mondták, hogy ha minden rá van dugva amiatt nem indul el. De mondjuk ha a vinyót lehúzom akkor meg nincsenek meg az adataim.
Lett volna 15-ért chieftech de arra nincs pénzem, ez az n power 6000 volt.
Az a baj, hogy nem értek a forrasztgatáshoz így nem tudom kicserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Mikeee89 #40947 üzenetére
Elmondom az FSP miért ment tönkre
De ez csak egy tipp, mert nálam is járt ilyen példány: kiszáradt a kondi, aminek a cseréje a gyári TEAPO/CAPXON helyére kb 300 Ft-os tételből megvan.
Persze ha ez a problémája és ez másik tápnál is bekövetkezik, csak van ahol előbb. van ahol utóbb
NPower-t helyett nem volt más opció? Csak mert fentebb is írták, hogy Vargáné és Tsa szintű megoldás.. Az meg ha visz valamit, az a gép lesz
Milyen FSP volt ami megadta magát?
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
válasz Graphics #40908 üzenetére
Ha már az FSP olyan minőségi, akkor miért csak 3,5 évet bírt? Nekem kb 2 napja ment tönkre egy 400 w-os példány, pedig volt vagy 10 ezer Ft annak idején. Nem mindig csak a márka a lényeg, lehetnek tutira hibás példányok. Pedig egy intel dualcore pentium (e5400) procit, meg egy amd hd 4770-et kellett etetnie csak egy p43-as msi alaplapban. Tehát szerintem nem is volt nagyon túlterhelve, a konfig meg túlhúzva sosem volt. Most egy 500 w-os n base n power n500 van a gépbe, ez sem lesz túlterhelve, remélem jódarabig kibírja. A régi gépembe egy 10 éves codegen táp van és még mindig megy gond nélkül.
Szal sztem nem minden a márka...
-
Potzee
addikt
válasz szasanyi #40945 üzenetére
Igen, a HX 650 szinte megegyezik a G650-es Seasonic-kal.
Korábban a TX 650 is Seasonic elektronikára épült de ez már nem futó modell.... A mostanában kapható TX 650-es vagy 650M már CWT béllel készül, ami nem biztos, hogy rosszabb... [link]...de már nem SS...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
BlessedElroy
senior tag
köszi a válaszokat!
hxOrigin: BlessedElroy
-
Potzee
addikt
válasz BlessedElroy #40940 üzenetére
Mennyi az a + pár ezer?
HX 650 [link]
Seasonic elektronika, egybe hagyott 12V-os ág, 54A, 80 PLUS Gold minősítés, modulárisTX650-ből is volt SS beles de máanapság - úgy tudom - hogy a CWT belest árulják
-
szasanyi
félisten
válasz BlessedElroy #40940 üzenetére
TX650 (bár inkább a V2 az már 80Plus Bronze minősítésű) vagy HX650 moduláris és 80Plus gold ezért drágább. Azt neked kell eldönteni, hogy melyik kell neked.
-
BlessedElroy
senior tag
Melyik a jobb választás?
-Corsiar tx650
-Gaming Series GS700W
-vagy a hx650 (megéri azt a + pár ezer Ft-ot?)Origin: BlessedElroy
-
törölt tag
Üdv! Mielőbb PC tápegységet szeretnék venni, mert a PowerMac G4-ben lévő spec táp igen zajos a maga 2db 6cm-es ventijével. Sima ATX tápot veszek és egy hosszabbítót hozzá, amiben átcserélgetem a lábakat a megfelelő sorrendre.
Az érdekelne, hogy 400W körül milyen halkabb verziót lehetne beszerezni. Hatásfok jelen esetben nem érdekel, kizárólag a zaj/ár arány lenne fontos.
Közelemben ez az üzlet van (nem reklám, ezért off). Ha esetleg ezek közt az alsó szegmensben lenne valami amit ajánlanátok, azt megköszönném. Mivel tegnap szereztem a gépet 23k-ért, nem szeretnék túl sokat rákölteni sem, mert nem aktív használatban van, csak folyamatos üzemben. (Nem is Mac OSX-et futtatok rajta)[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Mészi Zoli #40934 üzenetére
Ott a teszt linkje, nézd meg, nem a dobozt kell nézegetni, hanem a belsejét a tápnak
Nem vagyok egyik márka rajongója sem, csak a minőségnek
Van FSP, Enermax, Chieftec, Delta tápom is. / van/volt /[ Szerkesztve ]
-
Mészi Zoli
tag
válasz Graphics #40931 üzenetére
Elnézést kérek a Seasonic/XFX hívőktől! Nem állítottam, hogy nem jó táp.
A gyártó honlapjának tannulmányozása közben figyeltem fel arra, hogy nem írták a Safety/Protects felsorolás alá az OTP fícsört.
Ha valaki esetleg ilyet vásárolna, akkor esetleg megtenné, hogy megírja ide, hogy a dobozon rajta van-e a kérdéses túlmelegedés-védelem jelzés?
Köszönöm! -
Potzee
addikt
Lehet, hogy az XFX csak egy átcímkézett Vargéné és társa termék?
[ Szerkesztve ]
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
csak egy gyors kérdés:
xfx core edition 550w tápot szeretném megvenni.
Az xfx honlapján a köv széria szám szerepel:
P1-550S-UKB9
A webshop honlapján pedig ez:
P1-550S-XXB9
[webshop]Rá tudna nézni valaki hogy ugyan az e a két termék, szerintem igen, de azért biztos ami biztos!!
Köszi szépen
szerk: közben kicsit gondolkoztam lehet hogy az "UK" ami az eltérés az az ország kód lehet?
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
anytime
őstag
Ha ezt meglátja Potzee ...
+ nekem is ilyen érkezik ma - de ez részletkérdés.[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
Seasonic-ra ilyet írni... olvass utána máskor mielőtt ilyen butaságokat írsz.
-
Graphics
Jómunkásember
Attól, mert nincs odaírva, nem azt jelenti, hogy nincs is benne... Ne fesd az ördögöt a falra...
Seasonic táp, nem hiszem, hogy kimarad belőle
Előbb olvasd el a teszteket... Benne van a védelem
"There are also several rows of heatsinks seperating the components which receive air flow from the fan above. The XFX PSU is supplied with automatic output protection to ensure no damage occurs. This includes Total Power Protection (OPP), Over Voltage Protection (OVP), Over Current Protection (OCP), Short Circuit Protection (SCP) and Over Temperature Protection (OTP). The cables are sleeved well into the chassis, which helps to ensure no long term damage by fraying. The cabling is well routed and organised with ties."
Poroltót ehhez a táphoz? Hülyeség, jó hogy nem azt írod, hogy Codegen szintű táp
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz tigerk #40921 üzenetére
Ár/értékben XFX PRO 550W
15-17k, attól függ hol veszed és hány év garival.
[link]
jonnyGuru test
P1-550S-XXB9PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
tigerk
tag
Hali
Szűkítettem a kört és ha a modularitás be lehet áldozni a minőség előtt nem bánom ,de még töröm a fejem melyik lenne a jobb CORSAIR?-CHIEFTECH?-FSP? 500W+ szerintem az a jövőre nézve már jó alap lenne de az 500 is bőven elég és egy max 20k-val tudok számolni.
http://ipon.hu/webshop/product/fsp_raider_650/214277
Bár ami abszolút csúcs lenne az ez:http://www.chieftec.eu/en/psus/a-80-series/ctg-550c.html
moduláris és még minőségi is igaz egy kicsivel drágább de ezt elnézem neki ha a nálam jobban hozzáértők is bólintanak rá(nem szeretnék valami gyártási hulladékot venni hiszen minden márkához becsúszhat gyenge széria).
Üdv
Tigerk[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Ghostface #40900 üzenetére
"If you get a strong sense of deja vu while looking at these photos, don't be surprised. This Zalman is sourced from Fortron-Source, who have been using the same massive aluminum heatsinks in their 400W models for some time now. Other 400W models that use the same heatsinks include the following PSUs previously reviewed here: SilenX 400 and Nexus NX4000."
Egy régebbi, de jó fajta FSP belső van benne
-
Ghostface
senior tag
Valaki esetleg tudna választ erre (#40900)
Köszönöm!PSN: Nifty_Ghostface
-
Potzee
addikt
válasz Lalaland #40913 üzenetére
A Corsair nem gyárt tápot, csak matricáz...egy marketing brand.
Ebben a HSZ-ben ajánlottam egy szintén Seasonic elektronikával szerelt 500W-os moduláris tápot (Seasonic van a HX 520-ban is)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lalaland #40913 üzenetére
Hali!
Corsair háza tájáról nem, de a HX520-ban található bél továbbfejlesztett változata még a piacon van. Antec HCG-520M, Seasonic M12 II 520. Ha nem muszáj moduláris legyen, akkor HCG-520 és S12 II 520.
-
Lalaland
tag
Hellósztok!
Újonnan tudtok ajánlani a corsair Hx-520w-hez hasonló teljesítményű, moduláris tápot és amelyik ugyanilyen ultra halk? és corsairt szeretnék.
köszönöm.N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Chp
őstag
Uraim, egy 350W-os FSP 60APN elegendő lesz egy AMD Athlon II X4 740 + MSI Radeon HD 7770 kombóhoz? Lesz még egy Seagate Barracuda és 2x4GB 2400MHz-es Kingston HyperX Predator a gépben.
-
Graphics
Jómunkásember
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek a tápokhoz, de sajnos most vennem kell egy újat, mert a régi bemondta az unalmast.
Egy CHIEFTEC 400W -os tápegység volt eddig a konfigomban.
Három tápot találtam, ami esélyes most nálam.
- FSP 350 W
- Kolink 500 W
- M-TECH 450 WMelyiket lenne érdemesebb megvenni, illetve melyik lenne valószínűleg hosszabb életű, úgy hogy a gépemet sem vágná tönkre?
Több véleményre is kíváncsi lennék.
Ezer hála a segítségekért! -
Gery15
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, aki segített! Egyenlőre félre teszem a táp váltást pénz hiány miatt.
HyperX
-
Rundll32
tag
válasz vzsryl #40904 üzenetére
Hálás köszönet a sok hasznos információért ! Neked és a többieknek is. Marad az ASUS ebben biztos vagyok. Az igazsághoz hozzátartozik ,hogy ma az egyik boltban mondták, h kevés a 450...De hát kereskedő... mit mondana,de én inkább hiszek nektek ! Az Aerocool tápfronton nekem tök ismeretlen volt, ezért is érdeklődtem, és úgy látszik jól tettem, megfogadom a tanácsod. Ha mégis valami csoda folytán vennék akkor az ajánlott XFX lenne. Ezúton köszönöm a kollegának is, hogy ajánlotta !
Üdv.
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
vzsryl
nagyúr
válasz Rundll32 #40903 üzenetére
Szia!
1. Minden lényeges védelemmel fel van szerelve, és beton stabilan. Nem tesz kárt a gépben. Nem indul el, lekapcsol... ilyesmire lehet számítani. De elég lesz, hacsak nincs valami hibája.
2. Ez az Aerocool egy ipari hulladék, Andyson beles. Kerülendő. Egyébként egy jó minőségű 500W-os bőven elégséges lenne. A többiek ajánlottak is...
[ Szerkesztve ]
-
Rundll32
tag
válasz vzsryl #40896 üzenetére
Szia vzsryl !
Valóban Asus A-45GA tápom van, megnéztem. Egyébként tényleg elégedett vagyok vele nagyon. Soha semmilyen bajom nem volt vele.
Akkor egyenlőre hanyagoljam a tápvásárlást ?Két kérdésem lenne még:
1, Ha ne adj Isten nem lenne elég a táp akkor az nem tesz kárt a gépben ? Vagy csak szimplán nem indul el ?2, Eredetleg ezt a tápot is néztem : http://ipon.hu/webshop/product/aerocool_templarius_imperator_550w/304176
vagy ebből a 650w-est, plus 80 bronze kategóriás mind2, és mivel a házam is ugyan ez "Templarius" fajta lesz erre gondoltam. Ez jó választás lenne e?
(ezt amolyan B terven gondolom)Köszi előre is a válaszokat
ÜdvRendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest