Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Üdv!
Telekomtól vennék hűséggel egy Xiaomi telefont 100.000 ft-ig.
Hölgynek lenne,fontos a szép külső és a jó kamera meg a szép kijelző,főleg webes felületek és facebook és tsai lennének használva.Persze lehet máshonnan is de innen lenne 37000 ft készülék kedvezményem...
Redmi Note 12-t nézegettem,de nem tudom hogy a pro vagy a sima lenne jobb összességében.Kell még vmi infó?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Brandynew #165716 üzenetére
Céges telefon lesz,fontos a jó akku idő és a jó lefedettség a pannon-nál,a jó wifi az adott az ax-el sztem.Fontos még a gps-es közlekedés waze-val,gondolom az is jó lesz rajta...
Játékra nem használom,fényképezésre is használom de nem releváns...Remélem az átköltöztetés menni fog a Redmi7-emről...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB-nek mi a "gyengesége"?(erőssége is érdekelne)
A ram nem kevés egy ilyen telefonban?(4 giga)
Mennyire pörgős telefon ha van vkinek ilyen? -
tobias40
veterán
[link] Nekem vki?
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Haldoklik a Redmi 7-es telefonom(kb. 4 évet bírt),keresem az utódját.Nekem eddig tökéletes volt,hasonló kellene de modernebb,szebb-jobb,gyorsabb!
Fontos hogy dual simes legyen,jó térerő,gps,jó akksi,esetleg ax-es wifi de nem kötelező,100.000 ft felső határ a keret rá!
Sok telefon beszélgetés és online navigálás,céges telefon is!Új és csak számlás jöhet szóba!!
Mit válasszak szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Olyan androidos dual sim-es telefont keresek ami aktív dual sim,tehát egyidőben tudok telefonhívást fogadni mindkettő kártyámon,és megy közben a mobil net is ,nem szakítja meg a netet a bejövő vagy a már meglévő telefon beszélgetés!
Elsősorban xiaomi érdekelne(a költözés miatt) de mindent meghallgatok!
Öszeget nem írok de nem szeretnék több 100-at fizetni ezért mert ez munkára kellene![ Szerkesztve ]
-
-
tobias40
veterán
3 sim kártyás androidos okos telefon van ami ajánlott tipus?
Jó lenne ha legalább az egyik foglalat tudná a 4G-t!Google nem sokat segített...
Vagy milyen megoldás lehet még ha nem akarom cserélgetni a sim-eket?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Megvettem a Redmi 4X-et.
Egy gondom van vele hogy az autó kihangosítóján xarul hallanak a másik oldalon.
A Redmi3-al jó volt uanez a kihangosító,csak néhány partner mondta hogy olyan a hangom min "DART VEDER"-ne!Van vkinek erre megoldása?Fontos lenne mert napi 4-6 órát az autóból telefonálok így,és ez feltétlen kell hogy jól halljanak..
Mégegy dolog.
Az email beállításokat megcsináltam uaúgy mint a Redmi3-on vannak és mégsem működik a levelezés.Ez miért lehet?POP3 és a portok is unazok mint a redmi3-ban..Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz ToniSoprano #114272 üzenetére
Köszi,én is ezt találtam!
Miben jobb/rosszabb a Redmi3-nál?
Árban és prociban hasonló,memória több...
Akkuhasználat idő,gps,kamera milyen ebben ? -
tobias40
veterán
Sziasztok!
Egy Redmi3 után mi az a teló ami nem visszalépés hasonló árban?(40-50.000 ft)
Nekem bőven elég a REDMI3 tudása de most lecserélhetem...
2 SIM kell,napi 4-5 óra beszélgetés,jó BT legyen az autós kihangosító miatt,jó wifi(lehet AC-s de nem kötelező)JÓ GPS fontos,Vodafonos kártyák mennek bele.Miket ajánlanátok,mi most a BEST?
-
tobias40
veterán
Más alternatíva nincs a Redmi 3 helyett mint a Note 4?Ha jól láttam a Pro4 paraméterei gyengébb mint a Redmi 3..
Nekem bőven elég a Redmi 3 tudása és paraméterei és árban se mennék 50.000 felé.
Más gyártó ebben a kategóriában nincs?
Nem ragaszkodom a Xiaomi-hoz,habár semmi bajom vele![ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Sajnos összetört a Xiaomi Redmi3 kijelzője,22.000-ért cserélnék ki.Nagyon szeretem de ennyiért nem csináltatom meg!
Mi lehet most az alternatíva helyette ami hasonló tudású és árú,rosszabb ne legyen,picivel lehet drágább!
Kell a 2 sim!Köszi előre is...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi!
Huawei P8 lite helyett van most más ajánlás?
Elég az egy sim,nőnek kell,semmi extra csak jól működjön és szép legyen!Van most Best ebben az árkategóriában mint a P8 LITE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Robogó, kismotor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest