-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence01
tag
Sziasztok,
200eFt körül keresek samsung telefont. Ott a friss A54 de nem igazán ár/érték bajnok. S21fe jobban megéri szerintem viszont kicsit túlmutat a kereten. Nincs valami rejtett akció a samsung oldalán vagy valahol?
Esetleg lehet még esély A52s-t találni?Köszi!
-
Bence01
tag
Sziasztok
Feleségemnek keresek új telefont 150eFt környékén egy samsung s9-et váltana.
Olvasgattam az előző pár oldalt akkor valószínűleg beleférne a Samsunk s21 FE is.
Alternatívaként ott az Samsung A52s.
Ezeknél van olyan kínai készülék ami kamerában erősebb és belefér a keretbe? (Xiaomi, Realme, Oppo, Poco)Köszi!
-
Bence01
tag
Sziasztok,
VLog készítéshez keresek telefont 200eFt-ig. inkább az első kamera érdekel ahogy olvasgattam csak a samsung s10 tud fókuszálni az előlapival a többiek fixfókuszosak, ez mennyire érezhető hátrány?
Másik telefon amit néztem a Huawei P30 ott felbontásban nagyobb a szenzor, de képminőségben nem láttam különösebb különbséget.Illetve használtan ilyen új készüléket mennyire érdemes venni, miben árthat az nekem, ha valami bedőlt áruhiteles eszközt vagy szürkeimportost fogok ki?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Google Pixel topik
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest