- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Nem terveztem telefon cserélni(jelenleg Xiaomi Mi9-et használok, kisebb-nagyobb megelégedéssel), de most lehetőségem lenne egy Iphone Xs-t venni(3 éves, jó állapotú, 82%-os akksival, ismert előélettel) 80e Ft-ért.
Mennyire éri meg 2021-ben megvenni? Legalább 2-3 évig szeretném még használni és úgy gondolom a Xiaomi nem húzná eddig, ugyanabban a minőségben/gyorsaságban, mint az xs.
Ha eladom a Xiaomi-t, igazából 20-30-al kellene kipótolni.Vélemény? (Azt már eldöntöttem, hogy a következő telefonom Iphone lesz, csak még azt nem, hogy mikor
)
Köszi
-
kurucz24
tag
Lehet volt már, de az alza-nál a Xiaomi Mi 9 110 990.-, kuponnokkal 100 alatt el lehet hozni.
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
A 3 éves P9-em kezd elfáradni, hasonló időtartamra(2-3 év) keresek telefont, árban 150-160ezer-ig. Szeretem a Huawei-t, ha nem lenne most ez a balhé velük, gondolkodás nélkül azt vennék újra, de így képbe kerültek más gyártók készülékei is és elbizonytalanodtam.
A kiszemeltek:Huawei Mate 20:
Pro: ár(120-130e), akksi, gyártó, 3,5-es jack
Kontra: tavalyi kiadás, támogatás/frissítések kérdése, "csak" 4giga ramOneplus 6t:
Pro: stock android, sebesség, kijelző
Kontra: csak használtan lehet venni, úgy is nehéz.Huawei P30:
Pro: kijelző, 3,5-es jack, kamera
Kontra: támogatás/frissítések kérdéseAsus Zenfone 6:
Pro: proci, bővíthető tárhely, 2év gyártói gari, akksi, 3,5-es jack
Kontra: fórumokon olvasott problémák(alaplap, melegedés, kamera lötyögés), kamera működésÁrkategórián felül:
Oneplus 7t:
Pro: komplett specifikáció, különösen 90Hz-es kijelző
Kontra: ár!!!Mit gondoltok, a felsoroltak közül melyik lehet a legjobb választás?
Illetve a Oneplus 7t, megéri a kb 50-60ezres felárat? Általános, mindennapi használat: telefonálás, közösségi média, zene hallgatás, fotózás, navigáció, stb. Esetleg egy másik készülék, ami felett átsiklottam?Köszi
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Ez az ár valami tévedés lehet?
[Samsung Galaxy S10 - 119 900.-] -
kurucz24
tag
Sziasztok!
Sokat olvasom a topicot, nagyon sok hasznos tippet olvastam, de most én is elbizonytalanodtam.
Hamarosan cserélni szeretném Z1-emet és nem tudom melyik készülék lenne a megfelelő.Ezek jöhetnek szóba alapból:
Huawei P9 lite - pozitívum:külső, ujjlenyomat, ár, teszt - / negatívum: kamera,RAM
Xperia M5 - poz.:SONY, RAM, vízálló - / neg.:ár, teszt, vélemények, kamera
Huawei P8 - poz.:külső,RAM, vélemények - / neg.: ujjlenyomat, talán elavult hardver, ár
Xperia XA - poz.:SONY, ár - / neg.: kamera, ujjlenyomat
Nexus 5x - poz.: frissítés, kamera, vélemények - /neg.: memórai bővethetőség, külső, árAmennyiben a vártnál jobban alakulnak a "dolgok" akkor ezek:
Honor 7 - csak pozitív, nem nagyon tudnék negatívumot(az én igényeimhez mérten)
Huawei Mate S - csak pozitív, nem nagyon tudnék negatívumot(az én igényeimhez mérten)Kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalatokra a fenti készülékekkel kapcsolatban.
Illetve ajánlásra, ha esetleg kihagytam volna valami ajánlott készüléket.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest