- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos0308
tag
Köszönöm a válaszokat! Szerintem megvárom míg az lg optimus g ára kicsit lejjebb megy, és beruházok egyre!
)
-
miklos0308
tag
És milyen boltot ajánlanátok, ami megbízható, és ahol részletre vagy vhogy áruhitel feltétele mellett vásárolhatok telefont?
-
miklos0308
tag
És mit mondasz/mondtok a zenelejátszóra? Milyen minőségben hallgathatok vele zenét? Mert ugyebár nem jár hozzá alapból füles, ezért akármelyik tesztet olvasom, nem írnak róla semmit, de nekem fontos szempont, sokat utazok.
-
miklos0308
tag
A Nexus kamerája- ha lehet ilyet kérdezni- hol helyezkedik el kb a "telefonok kameráinak rangsorában?"
-
miklos0308
tag
Sziasztok! 2 telefon között vacilálok: az egyik a nexus 4, a másik egy S3 (vt még a one x is alternatíva de hamar elvetettem..). Nos a teló multimédiás oldalát minden szempontból kihasználnám, sokat fotózok, videózok, szeretem ilyenféleképp megörökíteni a dolgokat. Sokat játszom is ezért fontos lenne az erős hardver. Ebben sztem a nexus erősebb, főleg a gpu miatt az s3 kicsit hátrányban van. Az érdekelne, hogy mennyi ez a hátrány, mert ha nem nagy marad az s3. Egyszerűen jobbak a multimédiás képességei, és nekem bejön a TW, a stock androidot hamar megunnám ahogy ismerem magam, romozni meg nem akarok... Egyszóval a szívem a kamera miatt (főképp) az s3 felé húz, de ha meg tudtok győzni a nexusról lehet azt veszem. Szóba jött még az optimu g is függetlenül, mivel az lg nem tervezi a t mobileos bevezetést, de az még árban kicsit súlyos számomra. Én a 100ezres kategóriát lőttem ki magamnak, annál kicsit mehet feljebb mondjuk úgy 10 ezerrel, 100.000- 110.000-ből meg már tudok venni nexust és s3-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest