- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
majdnemkocka #92473 üzenetére
Pont ezért nem értem, hogyha házi barkáccsal meg lehet oldani, hogy minden készülékkel müködjön akkor egy kicsit normálisabb kivitellel miért nem? Én is láttam ezeket a DIY cuccokat ezért is kerestem rá, mert jó lenne azért ha lenne IR a telefonon.DE nem gondoltam, hogy ennyi variáció van egy jack dugóval.Meg akkor egy stereo fulessel is hazavághatnám a telefont ha az csak monót tud vagy nincs mic kezelése? DE ilyenről még nem hallottam, mindenki mindenféle fülest dugott már rá gondolom telefonra.
ez a kis ketyere azért is tetszett meg mert elég kicsi és állandóan benne lehet a telefonba, porfogónak is jó meg mindiog kéznél van amikor kell, a fülhallgatóm meg BT-s ugyhogy azt sem zavarná. -
voyager4.4
senior tag
válasz
majdnemkocka #92474 üzenetére
Guru nem vagyok, de:
amit felsoroltál az úgy oké, a legjobb a G4 lenne belőle szerintem, flex2-t is bagóért adja most az expansys pl.
Nexus nem tudom, hogy fér bele az árba szerintem sehogy.
Honor7, jó áron 6, illetve a huawei p8 is nagyon jó.
Ha nem akarsz nagyon romolni akkor a sáomit nem annyira ajánlom, (na ezért kiutálnak) főleg, hogy a fenti készülékek is kaphatók már viszonylag jó áron.
Olvass teszteket, nyomkodd meg őket, dönts. Nagyon nem tudsz mellélőni. -
Wiesn
csendes tag
válasz
majdnemkocka #92480 üzenetére
Akkor rendelek egy forrasztót az ebayről, annyira nem lehet bonyolult.
5 ezret se az adapterért, se a szerviz munkadíjért nem akarok fizetni. -
Wiesn
csendes tag
válasz
Esetleg dugó cserét vállalsz? Van 2 mikrofonos fejhallgatóm, azok dugóit kellene 3.5-ös jackre cserélni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Én nem kötöm sehogy, de a vállalkozó kedvűeknek hajrá!
-
majdnemkocka
tag
válasz
majdnemkocka #92439 üzenetére
Ó guruk, erre van valami? Megint lefagyott az SP* és félek, hogy hamarosan kidobom az ablakon.
*természetesen factory reset, stb próbálkozások voltak, egyszerűen kevés a hardver ahhoz**, amit szeretnék tőle.
** pl. Spotify és böngészés vagy Endomondo és fényképezés... vagy mondjuk böngészés KÉT megnyitott lapon... tudom, tudom, telhetetlen vagyok. -
cs.zs.
veterán
válasz
majdnemkocka #92467 üzenetére
A linkelt ketyere egy 4 pólusú aljzatba (telefon) dugva azonnal rövidzárat csinál , a rendszer pedig tiltani fog.
-
majdnemkocka
tag
válasz
majdnemkocka #92439 üzenetére
Lemaradt: jelenleg Vodás vagyok, de előfordulhat, hogy pár hónap múlva (amikor lejár a hűségem), váltok, de ha váltok, akkor is max UPC-re, úgyhogy a 800 Mhz (Band 20) LTE-támogatás sem lenne baj, illetve független telefont keresek (hűséget amúgy sem aakrok vállalni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audacity - hangszerkesztés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest