-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba1203
addikt
válasz
emiki6 #155863 üzenetére
Abban bízom én is, hogy az Apple talán meg tudja majd fordítani a trendet és el kezdenek újra zsugorodni a telefonok, mert már külön bőröndöt kell az embereknek venni pluszba ha valahová vinni szeretnék őket....
Nagyon várom a bemutatót, mert van egy csere érett i7-em. -
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #94869 üzenetére
Nem igazán értelmes a Z3+. Melegedési bajok vannak vele. Z5-tel nincs, pedig ugyan az a SoC. Z3+-ról semmit sem hallani... Pedig a külseje pont nekem tetszene (nyitott, de vízálló usb, a keret tövében van a hangszóró), egy olyan kellene, hogy Z3+ külső, Snapi 820, 4 gb ram, 32 gb belső Samsung tároló + micro sd és persze vízálló legyen meg infra is hozzá
Illetve vegyített kamera: G4 kamera azzal a jó kis Galaxy S7 fókusszal
Álomteló lenne
-
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #94869 üzenetére
Nem igazán értelmes a Z3+. Melegedési bajok vannak vele. Z5-tel nincs, pedig ugyan az a SoC. Z3+-ról semmit sem hallani... Pedig a külseje pont nekem tetszene (nyitott, de vízálló usb, a keret tövében van a hangszóró), egy olyan kellen, hogy Z3+ külső, Snapi 820, 4 gb ram, 32 gb belső Samsung tároló + micro sd és persze vízálló legyen meg infra is hozzá
Illetve vegyített kamera: G4 kamera azzal a jó kis Galaxy S7 fókusszal
Álomteló lenne
-
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #94863 üzenetére
S5 hááát, MŰÁNYÁÁÁG
Hát igazából nagy különbség nincs. A méret a fő különbség. Z2-nél 3 gb ram van, Z3C-nél picit fel van húzva a proci vidikártya és az aksi is tovább bírja. Neked kell eldönteni
Illetve lehetséges, hogy a Z3C és Z3 tovább kap supportot. Bár a SoC ugyan az szinte a 2 telefonnál ((Z3), Z3c, Z2).
Neked kell eldönteni, a fő különbség a méret
Illetve G3-nál a lényeg az, hogy 3/32-es verzió kell, azaz 3 gb ram és 32 gb tárhely. Illetve a Snapdragon 805-ös verzió, nem a 801-es, az S805-ös gyorsabb, jobban bírja azt a felbontást.
-
holozis_HUN
addikt
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #94841 üzenetére
Mivel még nem írtatok, elkezdtem gyűjtögetni mi az, ami jó lehet. LG G2, Sony Z2, Z3, Z3C és Samu S5 eddig.
HTC, Xiaomi, stb gyártóktól van még olyan, ami ezekhez hasonló? (~ 5", jó kamera, jó üzemidő, megbízható, androidos)#94856 DANDE22: Szabad kérdeznem miért őt ajánlod?
Holnap eldöntöm kell e nekem Full HD kijelző vagy elég HD is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest