-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
dopirt #124422 üzenetére
Hidd el fölösleges a méret korlát.egy bizonyos szinten. Például
jóval meghaladja a keretet, de jelenleg galaxy s8 használok 5.8 kijelzővel. A Káva mentes kialakítás és a 18:9 kép arány miatt ekkora kijelző melett is egy kézzel szépen használható , pedig az 5.5 normál arányal rendelkező telefonokat már nem csíptem sokkal nehezebb volt egy kézzel használni. Csak hogy ersd mit akarok ki hozni belőle.
5 coll körül kapni még jó mobilt, csak a keret nagyon kevés. -
juuzer
addikt
válasz
dopirt #124387 üzenetére
Én inkább Redmi 5A-t vennék. 28k + 1-2k szállítás, de inkább egy új garanciális, mint egy használt amiben aztán ki tudja mit kell cserélni (mert pl gyenge az akksi). A végén meg lehet ugyanott vagy szervízköltséggel együtt, mimt egy új telefonnál.
Persze nem rábeszélni akarlak, csak szerintem jobban járnátok
-
-
titko
tag
válasz
dopirt #124380 üzenetére
Én most egy G2 minit használok ideiglenesen. 8 gb belső memóriája van . Az android verzió sajátossága miatt (azt hiszem max 5-ös megy rá) hamar megtelik hiába van benne sd kártya. Valamint az 1 gb ram már kevéske. Telefonálni emailozni lehet vele, meg így 3 évesen is bitang jó az üzemideje.
-
batai15
félisten
válasz
dopirt #124360 üzenetére
Nézd ha ennyire minimálisak az igények akkor ezt ajánlom.
https://eustock.eu/shop/okostelefon/homtom-ht16-okostelefon-fekete-reszletek
Ennyiért se várjatok csodát, de legalább új készülék, és korszerűbb mint a többi.
Iphone 4s már 2 évvel ezelőtt is a menyasszonyomnak is erősen kompromisszum mentes volt, pedig újonnan vettük, azóta eltelt sok idő, ami növeli a meghibásodási faktort.
Kijelző legalább szép.
A többi még inkább kompromisszumos készülék.
Mutternak vettem ilyet, ha nem feature phone a cél mindenképp akkor ez.
Mint írtam csodát nem kell várni ennyiért sem. Viszont van sd bővítés, cserébe nincs 4g csak 3g, bár gondolom akkor nem is a mobilneten történő szörfözés a cél wifin még el lehet legalább lenni , van régi de még bőven használható és kompatibilis android, play store stb.
Rá dobni pénzt és redmi 4a az igazán belépő készülék lenne mint nyerő, de ahogy olvasom ez jóval meg haladja a keretet talán használatba 20 koruk hozzá jutni, vagy dual sim topikba kérdezni hogy ennyiből chinabol mit lehetne kihozni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest