- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
LakiTomi #110355 üzenetére
Galaxy A5 (2016) árára rosszul emlékeztem, 90 körül kezdődik, de S6 már 1,5x annyi, S7 meg tényleg a duplája (legalább). Ezt csak azért írtam mert így nem egy kategória. Ilyen áron azért bőven van választék, Mi Max meg sok tekintetben (főleg S6 és S7-el szemben, de ezek tavalyi és tavaly előtt csúcsmodellek, Mi Max pedig egy erős közép kategóriás készülék) kevés már ide.
Neked kell tudnod mit akarsz, ha neked kevés akkor kevés, ezen nincs mit vitatni, nem is ezért írtam.
Szoftveresen is lehetett gond, korai MIUI verzió vagy éppen egy hibás heti build, találkoztam ilyenekkel több mint két éves Mi 3 felhasználásom alatt, csak ezért írtam. De ha legalább legfrissebb Global Developer ROM fent volt, akkor valószínűleg nem ez volt a gond, hanem a kamera ennyit tud és kész. -
Ájvé
veterán
válasz
LakiTomi #110352 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy mindkét készülék kétszer annyiba kerül, mint a Mi Max.
Egyébként lehet érdemes lett volna próbálkozni kézi beállítási lehetőségekkel is, nem mondom hogy ez megoldás lett volna, meg elhiszem hogy senki nem akar minden ellőtt képpel bíbelődni egy telefonnal, de így kiderült volna, hogy szoftveres hiba vagy a kamera tényleg ennyit tud. -
artiny
őstag
válasz
LakiTomi #110336 üzenetére
LakiTomi és monti0222w koszonom a valaszokat.
LakiTomi: már tegnap megrendeltem ezta Mi Max-t. Ugy nezzett ki,hogy 5,5" keresek, Redmi Note4 -t 32/3gb rammal. Amikor mar rendeltem volna meg az eshopbol lattam meg ezt a 6,44colos Mi maxot.
Magamban kizartnak gondoltam hogy ezt megrendeljem a merete miatt. Amikor a testverem oda szolt hogy miert nem a nagyobbat rendelem meg.... na akkor kezdtem el filozni rajta.
Amugy az elozo Lenovo Vibe x2 -semet azert adtam el mert baromi kicsinek ereztem mar az 5" colt, es ezert utaltam is.
Fogtam kezben mar 5,5 colos telefont es a testverem 5,7colos S6edge+-t. A mereteit szamitva, meg azokat sem talaltam tul nagynak. Szoval jovore tekintve berendeltem ezt a 6,44-set, mert tudom hogy a 5,5 nem annyira nagy az 5-hoz kepest, A 5,7 aranyilag mar jobb. Csak ilyen nincs ilyen aron a xiamonak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest