Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz chubii #94828 üzenetére
WP-t a Messenger/Viber kritérium miatt egyelőre nem ajánlanék, 8.1-en nem működnek valami jól, a W10M körül pedig elég nagy most a káosz.
Újonnan:
- Lenovo Vibe P1m *4000 mAh akksi van benne*
- Honor 6Használtan kicsit nagyobb kijelzővel, de jó akkuidővel sok jó ajánlat van:
- LG G2
- Sony Xperia Z2, esetleg Z3
- Samsung Galaxy S5[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
borg315
aktív tag
válasz chubii #18370 üzenetére
uh, még valami, neked mint s2-n gondolkodónak írom, mivel hasonló cipőben járok: az s2-n még nincs állapotjelző led - a defy+ után ez lehet h nekem fájna. ez amúgy ki szokott maradni az "s2 vs s3 mini"-összehasonlításokból. azt nem tudom, hogy az s3mininek jobb-e a zenei chipje mint az s2-nek (eléggé lehúzták pár helyen). persze az s3 mini se tökéletes, gyengébb hardware, gyengébb kijelző, és gorilla glass sincs...
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
válasz chubii #18370 üzenetére
lehet h épp a te kommented ugrott akkor be
amúgy megkérdeztem, a mammutban van még fekete s2-es, 80-ért (!), 2 év gyári és magyarországi garis.
magam részéről még így is drágállom, de lehet h mégis megveszem - (ha ellenőrzöm jól a dobozt) akkor legalább biztos hogy karcmentes, tiszta előéletű, nem hákolva függetlenített-adócsalók által szürkeimportált (bocs) és bizonytalan garival rendelkező telóm lesz. azért a köv. napokban rajta lesz a szemem az s2-es ph!-es aprókon
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
-
Flyme
senior tag
válasz chubii #18241 üzenetére
Szia, én most olvastam az S2 topicban, hogy valaki ma vásárolt sufniGSM-ből S2-t függetlenként, elkezdte romolgatni és így derült ki, hogy függő telefont vásárolt, tehát házilag unlock-olták. +3K-ért MM-ből is tudsz vásárolni, vadi újan, teljesen megbízható helyről, garisan: [link] Ez az én véleményem, legalábbis én nem mernék GSM boltból vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz chubii #14651 üzenetére
SGS2
Nem kell tartanod attól hogy a RAZR MAXX-ra lesz droid 5.0, az S2-re meg nem.
S2-nek hatalmas a támogatása, gyári rendszer 4.1.2 jelenleg, és a kétablakos módot támogatja. Ezen kívül tonnányi egyéb rendszer is elérhető. Én arról tudok nyilatkozni, hogy Siyah kernel+CM10.1 kombóval tuti jó az OTG, gyári kernelekból azért szokta drivereket kihagyni.
Elméletileg még a 4.2.2-őt megkapja.
GPS-e viszont nem olyan jó. Nem használhatatlan, de nem gyors, és nem erős a jel amit fog. Persze út közepén 98% hogy működik, de értékekben rosszabb mint a Nokia N900, vagy HTC HD2. Ráadásul épületben, ablakban látott 4 holdat, de nem lockolt rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest