Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg315
aktív tag
válasz IkszIpszilon #18700 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Sajnos nekem az fog hiányozni, hogy ránézek az asztalon/ágy mellett levő, kikapcsolt screen-ű telóra és egyből tudom hogy történt-e valami, bekapcsoljam-e a screent. Talán a jackre lehetne hákolni egy dugaszt LED-del és appot írni rá ami pislogtatja.
-
borg315
aktív tag
válasz KaiotEch #18661 üzenetére
Én épp most váltottam Defy+-ról, végignéztem, sajnos nem találtam méltó utódot. Le kell így mondani a hátsó zsebben hordásról és kompakt méretről sajnos. Én végül Galaxy S2-est vettem (és le kellett mondanom az állapotjelző LED-ről is).
Ha még nem rootoltad/CM-ezted a Defyt, érdemes megtenni, ha ráoptimalizálsz szabad memóriára, nagy a különbség a stockhoz képest.Update: van Samsungéknál olyan hogy Xcover 2 ami robusztusabb, de sajnos batár nagy és csúnya is szerintem. Ha érdekel, én ezeket néztem: e!
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
válasz chubii #18370 üzenetére
uh, még valami, neked mint s2-n gondolkodónak írom, mivel hasonló cipőben járok: az s2-n még nincs állapotjelző led - a defy+ után ez lehet h nekem fájna. ez amúgy ki szokott maradni az "s2 vs s3 mini"-összehasonlításokból. azt nem tudom, hogy az s3mininek jobb-e a zenei chipje mint az s2-nek (eléggé lehúzták pár helyen). persze az s3 mini se tökéletes, gyengébb hardware, gyengébb kijelző, és gorilla glass sincs...
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
válasz HuMarc #18407 üzenetére
nyugodtan, örülök hogy kontribútáltam vmit csak a nevem ne legyen ott pls
UPDATE: PS. az mondjuk valóban megér egy misét, h h lehet telót beszerezni. nekem ráment 1-2 napom a kutatómunkára - tényleg érdemes lehet a kezdő hozzászólásban virágnyelven elmesélni, h milyen veszélyei vannak az egyes forrásoknak, sztem nem minden magától értetődő, főleg a szürkeimportos kisgsmboltoknál.
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
válasz chubii #18370 üzenetére
lehet h épp a te kommented ugrott akkor be
amúgy megkérdeztem, a mammutban van még fekete s2-es, 80-ért (!), 2 év gyári és magyarországi garis.
magam részéről még így is drágállom, de lehet h mégis megveszem - (ha ellenőrzöm jól a dobozt) akkor legalább biztos hogy karcmentes, tiszta előéletű, nem hákolva függetlenített-adócsalók által szürkeimportált (bocs) és bizonytalan garival rendelkező telóm lesz. azért a köv. napokban rajta lesz a szemem az s2-es ph!-es aprókon
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
válasz HuMarc #18358 üzenetére
hivatalosan csak újat, de a gyakorlatban simán odaadnak olyat amit más épp visszavitt gariztatni. hátha van akkora madár a kedves vásárló hogy benyeli... volt már sztori amikor az "új" készüléken családi fotók voltak... t*sco dettó, ott meg dobozos játékból lopta ki a gárda a serial numbert, majd szépen becsomagolta a dobozt. mint anno a readykft-nél, mindig a pénztárnál egyből kinyitni a dobozt és ellenőrizni
ps. The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood. természetesen sem a mediamarkt sem a tesco nem csinál ilyet... én csak egy képzeletbeli, MM és t*sco nevű áruházról írtam, szal k...dves ügyvédek, ne pereljetek pls
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
Sziasztok!
TL;DR: tudtok ajánlani olyan Androidos telót, ami
- 4" vagy 4,3"-os,
- 65 mm-nél keskenyebb, 120 mm-nél rövidebb (egy kezes használat + zsebben hordom),
- van rá stabil ICS vagy JB,
- min. 1 GB memóriája és legalább dual core 1 GHz procija van?---
Egyéb paraméterek:
- Ár: max. 90e, jó ár-érték aránnyal
- Használt és új is lehet, de újszerű, karcmentes állapotban
- Független vagy voda lock (de lehetőleg lehessen CM-et tenni rá ha elhal a hivatalos support)
- Hosszú távra
- Használat: jó sok app telepítése és próbálgatása (appfejlesztéssel foglalkozom), e-mail, chat, skype, zenehallgatás
- Érintőképernyős teló kéne, fizikai billentyűzet nem szükségesAz eddigi keresésem eredménye (táblázat itt):
- Valamiért a ~6 centi széles 4"+ telókat 12 centi hosszúra tervezik, így már nem igazán fér el a kezemben... létezik ennél rövidebb?
- SGS2: remek, de épp túl nagy
- SGS3 mini: kicsit nagy, de nagyobb baj hogy nincs feketében, fehérben/kékben pedig sajnos nemtecc.
- Motorola ATRIX 1: spec alapján épp jó méret, viszont nincs rá stabil ICS.Van tippetek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest