-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
m2tpyk #66369 üzenetére
Xiaomi Mi3 és 4 is ott vannak (100-120k), azok is nagyon jók és olcsóbbak is. Persze Miui fut rajtuk, ezt hozzá kell tenni, de szerintem nagyon jó szoftver (modrom).
dpit9:
Dual sim topikba több eséllyel kapsz válaszokat erre.zmilaner:
Razr Dorid? Megöregedett szegény? Régen ez volt az álom telefonom, összeszerelés és használt anyagokban a legjobb talán.
Huaweinek HD-s kijelzője elég nagy előny szerintem, bár sok tapasztalat nincs róla, de ez elég lényeges. Kicsit gyorsabb a Snapdrgon 410 is. -
Ájvé
veterán
válasz
m2tpyk #66367 üzenetére
Nexus 5 is ott van akkor. Nexus 6 egyébként 7 mm-el nagyobb, 8 mm-el szélesebb és 12 mm-el vastagabb csak a Oneplus onetól. Olvasd a fórumát szerintem, egyrészt olvashatod milyen baja van a készüléknek, meg azt is láthatod, hogy mennyit romolgatnak vele. (szerintem ez egyébként egyén függő, amúgy CM van rajta, nem hiszem hogy frissítésen kívül nagyon sok mindent kell vele csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest