- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Mákdaráló #181264 üzenetére
Nálam egyszer volt nagyon durva melegedés. Beltérben novemberben fotóztam, és úgy felforrt, hogy kikapcsolt a telefon. Igaz, ez többször nem jött elő. Melegedni fotózás közben azért továbbra is tudott. Aztán én megváltam tőle. A topikjában érdemes lehet érdeklődni, hogy mostanság mi a helyzet.
-
xhege
veterán
válasz
Mákdaráló #181261 üzenetére
Kamerában jó, de mivel Magyarországon hivtalosan nem forgalmazott az 5G nem érhető el, csak mókolással (Pl Hentai OS telepítésével). Van szolgáltató, ahol hívásproblémák vannak, akksiban annyira nem combos és szépen tud melegedni is. Használtam régebben, de a jó fotó minőség nálam nem pótolta ezeket a gondokat, így megváltam tőle.
-
xhege
veterán
válasz
Mákdaráló #181229 üzenetére
Ha a zoom annyira fontos, akkor az almát el is engedheted
3x a max zoom és nem túl acélos a minőség sem (14 Pro telefonom van). Zoomban S23 Ultra vagy Xiaomi 13 Pro. A Xiaomi 13 Ultra aranyárban van és nehezen beszerezhető, ha egyáltalán a globál verzió már elérhető. (Csak Kínából elérhető az Oppo Find X6 Pro) DC dimming ügyban nem vagyok járatos.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Mákdaráló #154334 üzenetére
utóbbiban van microSD, jobb a procija kicsit, IPS panel miatt nem fog fájni a szemed és navizni is bátran használhatod majd, nincs popup selficam emiatt kb. azonnali az arcalapú feloldás ja és 25%-al nagyobb akku van benne amivel brutál üzemidőket lehet hozni
(Note9S-em van 16-18óra kijelzőidőket hozok össze vele)
Én Note 9Pro-t javasolnám 6/128GB verzióban -
pinnacle
nagyúr
-
-
Devas
őstag
válasz
Mákdaráló #70208 üzenetére
Az az igazság, hogy a mai korszerűbb készülékek között nem igazán találsz kis méretűt. Általában 4,5"-tól kezdődnek és jellemzően minnél erősebb a hardware, annál nagyobb a kijelző is. Ami még egykezes az a 4,3" szerintem, nekem volt is olyan és nagyon szerettem, viszont ezeket is úgy kell keresni, mint tűt a szénakazalban.
Jiayu G2F kínából: nekem nagyon bejönnek a fényképei. Állítólag nagyon rendben van az egész telefon.
Motorola Moto E: ennél nincs magyar menü és fixfókuszos kamera, nincs villanó, rossz összeszerelés, de a kijelző qHD, elöl van a hangszóró és stock androidja van. A tárhely itt már gázos a KitKat miatt, mivel SD-re nem igazán lehet alkalmazásokat rakni (csak töredékét átmozgatni).
Esetleg LG L65: ez még 4,3"-as, de tudtommal nincs tesztje az oldalon. Itt is a KitKat miatt gázos a tárhely.
Nagyjából ennyi. Xiaomi árul még 4,3" méretben telefont erős hardwarrel aranyárban, meg a Sony Z compact szériában találsz kissebb készülékeket sokpénzért.
ZTE Blade Q mini a legkissebb 1GB RAM-os készülék tudomásom szerint.
-
Ájvé
veterán
válasz
Mákdaráló #70183 üzenetére
Ilyen kis méretben nehéz lesz telefont találni, már belépő szint is lassan 4"-nál kezdődik.
Desire S-el se lennél sokkal beljebb, mai telefonokba minimum 4GB ROM szokott lenni és nem véletlen, sokszor ez is kevés. Nem tudom mennyi szánnál rá, de szeretnél egy modernebb használható készüléket akkor a Jiayu G2F-et ajánlanám. Ez nem sokkal nagy, mint a Desire és elég jó készülék, korrekt tudással, még fotózásra is alkalmas. Hardveraprón lehet csoportosan rendelni, ha nem akarsz rizikót vállalni a külföldi rendeléssel.voyager4.4:
50 körül is vannak 8GB ROM 1GB RAM és 4 maggal szerelt mobilok bőven sőt, Honor 3C 2GB RAM-mal van. Redmi 1S pedig jó képet is csinál még (55). -
voyager4.4
senior tag
válasz
Mákdaráló #70200 üzenetére
Annyiért best buy. Mentőövnek jó lehet. DE ezzel beáldozod a kijelzőt (amoled után nem lesz guszta annyit mondhatok), a kamerát és a számodra legfontosabbat: a tárhelyet is (mert 1 év múlva ugyanúgy kevés lesz) illetve nem utolsó sorban a HTC-nél megszokott minőséget is elfelejtheted.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Mákdaráló #70183 üzenetére
Helló
megnéztem ezt a Desire S-t kb 10-20k-s telefon. Ilyen áron nem fogsz tudni váltani. Pláne, hogy az igényeidhez inkább egy 70k-s keret illene. (minőségi kijelző, kis méret, elégséges tárhely, ami ma már bőven min. 8GB)
Ha ennyit nem akarsz kiadni, akkor is minimum egy használt S4 mini. Acef fórumtársnak van is eladó, én azt venném.
-
galaxys80
veterán
válasz
Mákdaráló #59252 üzenetére
Egy átlagos női felhasználónak tökéletesen elég lehet az S3 mini.
Feleségem fél éve teljes megelégedéssel használja. Nem akad, nem fagy. E mellett a kamerája és a kijelzője a kategóriájában nagyon jónak számít. Ha meg még a forma is tetszik, akkor nem kérdés, hogy jó választás. Fehérben is van: [link]
Illetve az általad támasztott követelményeknek is teljesen megfelel.
Viszont 30.000-nál többen semmiképpen ne adj érte.
Itt néhány embernek közellensége lett a készülék. Persze soha az életben még nem fogták a kezükben.(#59262) devergo74
Nem kérdés, hogy S4 mini. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Mákdaráló #59252 üzenetére
Xperia m vagy lumia 520. Ennyi az összes használható annyi körül. A képek így is borzalmasak lesznek a gyönyörűhöz kepest. S3 mini felejtős, megszűnt a cég, ami a belsejét gyártotta,így azzal elég szép komplikációk lehetnek, továbbá amúgy is régi és gyenge is
Amúgy amit kérsz, az nagyjából a z1c az,egyetlen, ami teljesítheti,de még ott is látod a pixeleket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest