- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Throme #134988 üzenetére
A 2 gb semmi..3/32 az alap/belépőszint szerintem. A 32-ből 25-öt "látsz" droid verziótól, gyártótól függően akár 10-15 gigát is "befoglalhat" Lehet, hogy most még nem érdekes a tárterület, de ha majd anyukád rákap a fényképezésre, amikor majd minden pillanatról képeket és vidiket küld szét és azt ugye a készülékre is menti, hamar helyszűke lesz. Mondom, tapasztalatból írom.
De én csak véleményt írtam. Az enyémet. A többit rád bízom.
-
Geller72
veterán
válasz
Throme #134968 üzenetére
Szia. Én azt gondolom, hogy ne magadnak vegyél telefont, hanem anyukádnak. Az én hibámból indulok ki, nagyjából pont így gondoltam én is és tévedtem. Pont hogy nem a kis kijelzős telefon a jó nekik, a szemük már nem jó (az enyém sem már, nem hogy az övék). A nagyobb kijelzőn sokkal magabiztosabban mozognak, könnyebben felismerik az "ikonokat", jobban tudnak olvasni, appokon belüli funkciógombokat felismerni (skype, viber hanghívás, videó, kamerák közti váltás, stb). A böngészést te sem gondoltad komolyan egy kis kijelzős telefonon, az bárkinek inkább szenvedés, mint élvezet. A nagyon olcsó kategóriás kevés ram, háttértáras telefonoknak sokkal nagyobb a szívás faktora, mint az élvezeti, és inkább fogja idejekorán megutálni, mint megszeretni az egészet. Én azt javaslom, hogy anyukádon ne spórolj (és ezt nem sértésnek szánom, tényleg ne sértődj meg rajta) gondolom, ő is mindig a legjobbat akarta, akarja neked a mai napig.
.
Az eustock.hu oldalon magyar garis telókat kaphatsz, szerintem jó áron, azonnal. Én a Xiaomi Redmi Note 5 alatt lehet hogy nem vennék neki telefont. Én a Dogee-vel nyúltam mellé, kb 30k volt, soha többet nem teszem. Első telónak szerintem pont hogy egy gördülékenyen működő, nagy kijelzős, könnyen látható és használható telefon kell. Ezt nem csak én mondom, hanem anyukám is mindig megemlíti, hogy ez mennyivel jobb telefon.(A Dogee utódja)
2 gb RAm és 16 GB ROM már sokkal inkább a múlt, mint a jelen, nem hogy a jövő. Egy kicsit mindig előre gondolj, ha ilyet akarsz venni.
Remélem, segítettem. -
andrás47
senior tag
válasz
Throme #125788 üzenetére
Szia !
Nem vonul ki , csak külön válik teljesen a Huawei-től, és másik régiós országba, kerül át a forgalmazás joga, de ugyanúgy Magyarországon is forgalmazva lesz ezután is , igazán a vásárló nem fog érezni semmit ebből, szoktak nagyobb cégek hasonló forgalmazói változtatásokat végre hajtani .
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
Throme #88116 üzenetére
Fotók, videók mobillal - Összefoglaló
... 3. Eszközök...
....
Kamera tekintetében "Ajánlott" minősítést érdemlő készülékek
• Apple: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S
• BlackBerry: Classic, Passport, Q10, Z10
• HTC: Desire Eye, One M8, One M9
• LG: G2, Nexus 5
• Nokia: Lumia 640, Lumia 820, Lumia 830, Lumia 920, Lumia 925, N8
• Samsung: Galaxy S4, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S5
• Sony: Xperia Z2, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact
• Egyéb készülékek: Oppo Find 7, One+One
.....Fotók, videók mobillal
Én itt szoktam böngészgetni, milyek képeket is lehet lőni telóval.A Hover Zoom nevű krómos kiegészítővel, csak a link fölé kell húzni az egérmutatót, és be is tölti a linkelt képet. Piszok gyors, kényelmes :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest