Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
legenda
válasz Siffredi #127354 üzenetére
Nem is azért írtam, csak arra reagáltam, hogy szerencsére a csúcskategóriában is akad jó akkumulátoros üzemidővel rendelkező telefon.
Számomra is az egyik legfontosabb szempont ez, ezért lett például Mate 10 Pro a Note 8 helyett.
A Xiaomi Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus) például nagyon jó amúgy akkumulátoros üzemidőben.a Pro passz, mert annak más a hardvere, de szerintem az is bőven jobb abban a OnePlus 3-tól.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ájvé
veterán
-
Gregorg
tag
válasz Siffredi #103606 üzenetére
Ez érdekes, és miben nyújt többet a plusz biztosítás? Legjobb tudomásom szerint kínából jön a telefon, ezért nem is foglalkoztam a kinti vásárlással ,csak az itthoni beszerzéssel, itthon pedig 150K-ért láttam.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Gregorg
tag
válasz Siffredi #103603 üzenetére
Oneplus-t is néztem. de az jelenleg 150K és olcsóbb semmilyen formában nincs. Az meg pont meglépi azt az értékhatárt, ami miatt már nem soroltam bele a listába. Persze ha van tipp hol 130K, örömmel fogadom.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Bennedek
tag
válasz Siffredi #103215 üzenetére
Mert problémáim voltak az AMOLED panellel, nem volt egységes mindenhol a fényerő. Ha visszaküldöm garanciára elveszik a refund lehetőségem...Amúgy patent kis telefon, lehet megveszem mégegyszer próba szerencse, nem találok helyette nagyon alternatívát.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Siffredi #103086 üzenetére
Nem muszáj mindnek megfelelnie, elég ha a többségnek. Viszont a Mate 8 az nagyon drága, nem? Elfelejtettem odaiírni az előző kommentemhez, hogy max 120-at szánok rá. Mert egyébként az is nagyon jól hangzana.
Szerk.: Látom a Mate 8 135 ezredes körül indul sufniból, szóval kívülesik az anyagi lehetőségeimen.
[ Szerkesztve ]
-
PAPSZIMax
tag
válasz Siffredi #102666 üzenetére
Nagyobb bajom sose legyen mint azon őrlődni hogy 2 jó teló közül melyiket vegyem majd meglátom. Hogy alakul a kövi 1-2 hétben az anyagi helyzetem ha nem lenne ennyire bonyolilt az OP3 vsz azt rendelném. Ha kitudod várni akkor szerintem azt vedd. Én nembiztos, hogy kitudom
-
PAPSZIMax
tag
válasz Siffredi #102600 üzenetére
A válaszom igen
Ha sürgősebb vedd a mate-et ha ráér op3 mert az bivalyabb.
Hameg a nagykijelző és üzemidő fontosabb akkor Mate. Nagyon jól van optimalizálva a Mate ahogy nézegettem.Én is ezek között vacilálok. De a mostani rendelős mizéria miatt vsz Mate 8 lesz a vége. Nekem tetszik a MIUI cucc is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest