- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, szeretném lecserélni a mostani legalapabb okostelefonomat, valami használhatóra. Androidos kellene, mert megszoktam, hogy szabadon telepíthető. Olyan 30k környékén gondolkozom, nem szeretnék rajta játszani, viszont több programot használok egymás után, ebay-vatera-gmail-chat-net egyfolytában váltogatva, ki-be lépve ezekbe. Szóval jó lenne, ha nem kellene állandóan arra várnom, hogy végre kilépjen az egyikből, és belépjen a másikba. Nem zárkózom el a kínai telefonoktól sem, Lenovo, Huawei, ConCorde stb. Van ebben az árkategóriában az igényeimnek megfelelő telefon? Pl. Lenovo A606? Olvastam valahol, hogy a procija nem a legjobb, nem tudom, ez mennyire igez. Előre is köszönettel!
-
Dzsana
senior tag
válasz
maggi1886076 #19406 üzenetére
Hülye kérdés nem létezik! Mellesleg van 2 db 3310-esem, az egyik tökéletes, a másik 50%-os, ha érdekel...
-
Dzsana
senior tag
Jelentem, a Galaxy mini 2 átadva, kipróbálva. E öröm, e bódottág! Kiváló mobil kommunikációs eszköz! Majdnem irigylem az asszonytól!
-
Dzsana
senior tag
Megjött a Samsung Galaxy mini 2, ha hazaér az asszony, adom oda neki, kíváncsi vagyok, mit fog szólni! Majd beszámolok, és persze a tapasztalatokról is. Kíváncsi leszek, az Y-hoz képest milyen.
-
Dzsana
senior tag
Én is ezen telefonok között vacilláltam, de aztán bementem egy boltba, ahol egymás mellett meg tudtam nézni őket, és egyértelműen a Samsung Galaxy mini 2 vitte el a pálmát. Százszor szebb a kijelzője, egész pontosan 62,5-szer, mivel a Samu 16 millió színes, míg a Tipo 256k. A menüje is szebb, átláthatóbb, és az egész telefon megjelenése is az. Tudásilag ugyan az, abban nincs különbség. Mellesleg az eladók is mindenütt a mini 2-őt ajánlották. Én éppen ma meg is rendeltem a T-Home webshopból, 26.991 Ft-ért, baráti.
-
Dzsana
senior tag
válasz
adam002 #14548 üzenetére
Azért levelezésre, netezésre is használná!
A lányok iskolájában létrehozta egy google levelező csoportot, és állandóan fossák az üzeneteket. Szinte óránként jön 5, azokat nézegetné, hogy ne lökjön ki a gép elől engem. Meg TV műsor, receptek, meg ilyen női dolgok. Akkor meg is rendelem a webshopból, most lesz a házassági felfordulónk, és meglepem vele. Remélem örülni fog neki!
Most az én régi Nokia 6300-ásomat használja, de láttam a múltkor is, hogy a Media Markt katalógusában nézegette a Galaxy ace-t...
-
Dzsana
senior tag
válasz
adam002 #14542 üzenetére
Köszönöm, ilyen gondolataim vannak nekem is, megerősítettél benne. Csak elbizonytalanított az, hogy a legtöbb helyen egyből a Tipo-t írták, hogy az mennyivel jobb. Ezeket biztos olyan fiatalok írhatták, akik a telefonon lógnak napi 5-6 órát. Az asszony csak dolgozna vele napközben, kvázi telefonál, és max. itthon wifiről netezget max. 1 órát, de azt is ilyen alapszinten. Megkeres egy receptet, stb. Jól van, akkor jó lesz ez a mini 2. A T-mobilnál dominóban nem is vészes, 26 e Ft az ára. Vagy T-mobilos jó, mert olyan a céges előfizu, vagy független, de azok meg drágábbak sokkal.
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
quailstorm #14533 üzenetére
Mit értünk az alatt, hogy akadályozza a normál használatot? Én belementem a menüjébe, álligattam, kipróbáltam a billentyűzetet, de igazándiból semmi lassúságot nem vettem észre, nem akadt, stb. Gondolom egy hívást is el lehet róla indítani. A kijelzője meg tényleg sokkal szebb, a Sony-é annyira nem tetszett. Szóval az asszony nem játszana, meg nem terhelné a procit 80%-os se, akkor is a Tipo lenne jobb választás? Nekem egy galaxy Y-om van (nem röhög, céges, ezt kaptam), de egyébként teljesen jól el vagyok vele. Igaz, ez néha tényleg lassú, de a mini 2 ennél már talán kicsit gyorsabb, nem?
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, az asszonynak szeretnék egy belépő szintű okos telefont venni. Telefonál, nagyon ritkán sms-t ír, meg az e-mailjeit olvasgatná, szörfölgetne a neten. Tehát nem kell nagy vas neki. Én a Smasung Galaxy mini 2 és a Sony Xperia Tipo-t találtam ebben a kategóriában. Rákerestem guglival, és érdekes módon a Tipo-t ajnározták mindenütt, de nem értem igazán, hogy miért. Én ma megnéztem mindkét telefont egymás mellett, és számomra a mini 2 mind megjelenésben, mind kijelzőben, mind menüben jobbnak tűnt. A Sonynak csak 256.000 színe van, a Samunak meg 16 millió. Igaz, hogy a Sonyban már az Android 4.0.3 van, de az asszony felhasználása mellett szerintem ez semmit nem jelentene. Rosszul gondolom, vagy ez a Tipo tényleg ennyivel jobb lenne? Olyan kis nyominak tűnt a mini 2 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- OpenWRT topic
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest