-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
spileraaa #136667 üzenetére
Hát ha Redmi 3s 4100-as akkuval nem bírja végig akkor elég valószínű, hogy Nokia 8 se fogja bírni 3090-es akkuval. Talán egy ASUS ZenFone Max Pro (M1) 64GB ZB602KL 5000-es akkuval elboldogul.
Ha csak zenét hallgatnál szerintem kibírná, SoT-ot írhatnál még erre az időszakra, kíváncsi lennék rá.
Régen kibírta a Redmi 3s? Lehet akku használódott el benne és csökkent a kapacitása. -
ghiottone
nagyúr
válasz
spileraaa #135304 üzenetére
Még júniusban 349-ért vettem, aztán szeptemberben 279-ért. Ennyiben jók a Motok, hogy bár magas a kezdőár, de utána pár hónappal már egész jó árcsökkentések vannak rá. Itt pedig egy anno 800 euró kezdőáras telefonról van szó (annyit szerintem egy teló se ér, max a felét).
-
ghiottone
nagyúr
válasz
spileraaa #135298 üzenetére
A plasztiknál vannak apró érdekességek amit szokni kell. Van 2 Force a családban + párat beszereztem ismerősoknek.:
- Érintésre - ha valaki bátor és csak simán használja - nem olyan mint az üveg, picit tapadósabb, fura.
- A plasztik miatt a felülete nem egyenletes, apró törések vannak benne, amit használatnál nem veszel észre, de ha a fény felé tartod kikapcsolt kijelzővel, kicsit megdöntve akkor látható hogy nem olyan mint egy üveglap. Ez szerintem a belső kereten lévő apró üres terek miatt lehet. Vastagabb üvegfólia ezért nem is tud teljesen felfeküdni a felületre, bár felrakás után 1-2 órával kiegyenlítődik, letapad és nem levegős. Sima fólia, vagy nagyon vékony brotect üvegfólia jó, a többi üveg lutri.
- A technológia több réteget takar és alul az ujjlenyomat olvasó mellett erősebb benyomásra zizzen néha.
- Voltak problémák - levált a felső réteg. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy natúrban használja valaki és úgy ez megtörténhet, de benne van a pakliban mert például a Z2 Force előtti shattershield kijelzős Motoroláknal lehetett a felső réteget cserélni otthon, de a Z2-nél már csak szervízben.
- A Z2 Force után már nem erőltették ezt a technológiát, lehet később majd újra felbukkan.
Amúgy a Samsung használt még a csúcs S- szériás Active verzióiban ilyen plasztik kijelzőt, de az csak valamelyik Amerikai szolgaltatónál volt elérhető.Szóval azért vannak hátranyai is, amivel együt lehet használni a telefont. Egy fólia + tok és cserébe tényleg nem fél az ember, hogy összetöri. Tokban leejtettem már párszor. + 269 euro, vagy ha beesik 219 a német MM és Saturnnál az utolsó darabok árai, ami SD 835 + 6Gb ramért jó vétel lehet.
-
New Bluestar
tag
válasz
spileraaa #134603 üzenetére
ULEFONE armor 3 -at nézted már ? Nincs ilyenem, csak a leírását néztem, az meg ki tudja mennyire igaz
-
nyisziati
veterán
válasz
spileraaa #134603 üzenetére
A relatíve drága, kínai strapatelóknak kevés pártolója van itt a topikban. Sajnos a való életben nagyon felemásan teljesítenek, miközben irreálisan sokba kerülnek. Általában azok a telók feleannyiba kerülnek a bumszli ház nélkül.
Úgyhogy többnyire a normál telefon + TPU tok + minőségi üvegfólia az ajánlott. Ezek a hétköznapi veszélyeknek kb. a 99 %-át elhárítják.
-
akaido
addikt
válasz
spileraaa #130441 üzenetére
CAT telefont vennék ha strapatelefonban gondolkodnék.
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #130528 üzenetére
egy másik fórumon ezt írták
"Kollegámnak volt ilyen csoda Dooge S60-as 2x esett le,második esés után nem működött a touch, iPon-on keresztül vette, 1,5 hónap gariztatás után inkább vissza adták az árát..."
akkor lehet mégis jobb ha olyan telefont keresek amit kőnyű javítani és nem drága hozzá a kijelző ha mégis betörne
és van hozzá valami spéci tok ami sokat dob rajta hogy jobban bírja
tudok ilyet ajánlani?
-
akaido
addikt
válasz
spileraaa #130528 üzenetére
Nekem volt Nomu S20-as telefonom egy évig. Elég strapabíró volt. A Discovery Channelen Bear Grylls túlélő műsoraiban látott Nomu s30-as kistesója az s20-as.
Tapasztalataim egy év alatt:
Pro:
- Uszodai vízbe ugrottam "életmentési céllal" - úszást is oktatok- a zsebemben maradt a telefonnal, utána is működött hibátlanul.
- A Nomu s20-szal a fedélzeten tekertem végig az 2017-es Balaton kör 206 km-ét. Volt egy kisebb perecelésem is, amit a hátamon lévő kerékpáros zsebben a telefon karc nélkül átvészelt.
- A mindennapi használat közben gyors a graf. felület kezelése.
- A gyári audio profilok közül a Normál is elég hangos.
- Egyéni hangprofilok is kialakíthatók.
- USB tárolókénti használatnál a kapcsolatot gyorsan felépíti pl. Win 7-tel, nem kell külön szoftver.
- Az akksi bírja a gyűrődést, kb. két nap nálam, de ebben nincs napi rendszerességgel Wifi használat és mobilnetezés.Kontra:
- Kamera képminősége csak kielégítő nem kiemelkedő, persze nem vártam pl. optikai képstabit.
- A Főoldalon nincs Kapcsolatok-Névjegyzék ikon és Widgetként sem lehet elérni, csak a Telefon ikon után érhető el a Névjegyzék.
- Nincs egy gyári Telefonkezelő - tisztító szoftver. (Mondjuk van elég a Play Áruházban)
- Nincsenek 3D Áttűnések a felületkezelésben. (Egyéni hülyeségem igénye)
- Kéretlen szoftvertől NEM mentes: Triáda malware a gyári ROM-ban--->Le lehet irtani egyébként.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
spileraaa #130146 üzenetére
Nekem Egy Blackvivew BV6000-esem van, de olvastam hogy nem tetszik...
Én is csere előtt állok, de azt hiszem maradok a márkánál, viszont egyenlőre úgy tűnik hogy egy BV9000 Pro lesz az áldozat. Remélem bír annyit mint a mostani.
Abban csak bízni tudok, hogy a fémreszelék állóságon javítottak valamit.
Ha nem, marad itt is félévente a Loud Speaker csere... -
Celithrandi
addikt
válasz
spileraaa #130119 üzenetére
mezőgazdaságban nem jó a buta telefon meló közben? én informatikus vagyok mégis folyton visszatérek a butatelefonokhoz, mert nem merülnek le, kicsik és kinyírhatatlanok. az amit linkeltem egy kinyírhatatlan teló. haver jó pár éve ezt a márkát veszi, a mostani felefonja már másfél éves, pedig nála átlag 2 hetet bír egy telefon.
-
Celithrandi
addikt
válasz
spileraaa #130112 üzenetére
neked erre van szükséged: https://www.aliexpress.com/item/Blackview-
Miért kínából akarod rendelni? Meg tudod oldani vámmentesen?
mondjuk azért fikázni a világ legjobb mobilgyártó cégét mert összetörsz egy telefont az elég gáz.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
spileraaa #109662 üzenetére
Blackview BV6000-re eléggé hajaz. Leírás is stimmel, szóval szerintem biztos ez lehet.
(#109663) Brandynew:
Akkor inkább vedd meg az editigitálnál 65-ért, garancia megér ennyit. -
kelekyle
őstag
válasz
spileraaa #74257 üzenetére
Előfizetéses konstrukció játszik vagy függetlenül hűségmentesen ?
Amúgy most jobban megnéztem a dolgokat a Core Prime amúgy az teljesen jó ha valóban 35 körül betudod szerezni. Snapdragon 410 és 1GB RAM az teljesen korrekt! Szerintem annál jobbat ennyi pénzért nem is fogsz találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest