- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Sayuar #21672 üzenetére
No igen a 60mar másabb.realisabb . Mondjuk nem sok edigitalos telefon van,amik fent vannak mind fuggoek v bolti garisak. amúgy igen kolléga is említette az se mindegy milyen telefon .. egy nexus nagyon hamar eladsz, volt lg g2m is, 70be vettem,3honapig használtam ,60ba elment. Amin nagyot buktam az a lumia volt,meg xiaomi mi3.. na ez van, 60 alá nem megyek,akor inkább használom . 77 a nexus 5x, még így is olyan lesz mintha a fogam húznák..
Én se akarom arulgatni,de sokat se. Várok kicsit ha nem megy lentebb akkor le veszem . -
batai15
félisten
válasz
Sayuar #21665 üzenetére
ne haragudj , de nem így müködik . az akciós árat megint keverd ide- ahogy a honor 7 lite nem p9 lite.
Én 90ért vettem 3 hónapja, ugyan ott 85k , és más boltokba se sokkal olcsóbb , 72től indulnak. tehát a 72 inkább támpont mint amit te említesz.
te számításod alapján akkor mondjuk egy nexus 5x is ennyi kellene legyen, mégse ennyi. Elég sok telefont eladtam, igazából az itteni őstagotól kértem véleményt, mert ők jobban képbe vannak.
Szóval bocs, de hülyeséget írsz.
65 talán talán nehezen lesz meg, de 60 alatt gyakortalilag féláron meg rohadtul irreálisan kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest