- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Nap hsze
[link]
-
Blackmirror
őstag
Ha f1 játékban végre hagyod hogy beelőzzelek vagy tuti tippet adsz akkor elárulomEgyébként sehogy ,mert egy gigás verzióm van.
böngészőt tekintve igaza van quailstormnak, első nap kipróbáltam.Nem tudtam sírjak-evagy nevessek hogyvan egy ltes telóm egy ilyen böngészővel.Ilyesmire inkább az s4et használom,igaz nagyon merül chrome alatt.
A többi dolog korrekt,nincs nagyon bajom vele, de szinte csak email, telefonálásra használom+offline térkép jó ha kéznél van. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #19198 üzenetére
köszszépen
üdv: egy 635 tulaj
-
Blackmirror
őstag
minden ezzel kezdődött.méghogy senki nem veszi észre
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #19048 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
Ha már most gondolkozol a csereberén akkor úgysem bírod ki karácsonyig
Nekem pl a telenornál már januárban lejárt, néha feljött egy iphone 5s gondolata, de el lett hessegetve.
Várd meg a tapasztalatokat +az m9 még meg sem jelent itthon.Nem kell elsietni.A G2 meg tök jó telefon szóval nem kerget a tatár. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #19019 üzenetére
akkójóvanakkó
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #19015 üzenetére
ööö nem erőlteted kicsit túl azt a telefont?
-
Blackmirror
őstag
válasz
HuMarc #19008 üzenetére
Az nem érdekes hogy mit tesz az ember ha nincs meg a leírás meg ilyesmi.Sőt a B verzió nem is tetszik, nem olvasok ilyen oldalakat, ha problémám is volt azt mindig sikerült elintézni a forgalmazóval(kopp-kopp)
Köszi a választ, nekem egy kicsit fura dolog ez én még nem találkoztam itthon hivatalosan forgalmazott mobillal amiben nem volt magyar nyelv.Ezért gondoltam azt, hogy erről van vmi rendelkezés. Ez kicsit baklövés a tesco részéről, ugyanis sok ember lehet aki emiatt nem veszi meg.+ fel kellene tüntetni hogy nem magyar nyelvű, mert alapnak veszi az ember hogy az.
-
Blackmirror
őstag
válasz
HuMarc #19006 üzenetére
Lehet , hogy butaság, nem tudom de:
-ugye megkövetelik a magyar nyelvű leírást minden termékhez
-élelmiszerek stb csomagoláson is kötelező feltüntetni magyar nyelven az összetevőket, forgalmazót meg ilyesmit.Gondoltam akkor lehet hogy fontos az is hogy vmi amit veszel "magyar nyelven beszéljen"
Mert sok ember nem beszél nyelveket , így a fogyasztó rosszul járhat, de feltüntetve nem láttam hogy nincs magyar nyelv és ha nincs azt jelezni kellene a tesconak.Remélem érthető a (női)logika
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
Ezt a tokot...
[link] -
Blackmirror
őstag
Ez a dominó miatt van főképp, ha szerződéses akkor mindig az veheti át aki a megrendelő.(személyivel)
Elég sok telefont rendeltünk, amit listaáron vettem ahhoz nem is kértek személyit, mondjuk a glses emberke már jól ismer minket, legutóbb kérdezte is hogy minek ennyi telefon(decemberben hozta az s4-et utána meg pár használt telót(SP-t például)
)
Tartozékot is rendeltem a nevemre, de anyukám vette át üzletben és azzal sem volt gond.
Inkább szállíttatok a gls-sel házhoz, mint újra ezekkel a pickpackosokkal -
Blackmirror
őstag
Többen is írták hogy már a telekom is az 1gbset árulja.
Akkor majd betanítod az ismerősödnek a csempék használatát és ennyi, gond az nem lesz vele később, nem tudom hogy észrevettétek-e hogy annyira nem is szarozom a csempét mint régenDe nekem az android egyszerűbb.Szerencsére anyu tabletjével sincs gond, nincs is annyi hely rajta hogy letöltsön minden vackot, ahhoz túl teckógazdaságos, de amire ő használja azt tudja és elég.
quailstrom:
-
Blackmirror
őstag
Túl egyszerű a wp
Mondjuk én belefutottam egy failbe, mert azt hittem hogy aki nem nagyon ismeri az okostelefonok világát annak jobb a wp, pont az egyszerűsége miatt.
Anyukám volt a tesztalany. A tescogazdaságos tabletet előbb megértette(és azóta is használja,szereti) mint a lumia 635-öt.Így maradt nekem a lumia,teljesen jó kis teló amúgy, nincs vele gond, de azért erősen gondolkoznom kellett egy olyan egyszerű műveleten hogy hogyan állítsak be zenét csengőhangnak
Szégyen, nem szégyen ez van.Persze sikerült megoldani, de elég nyakatekert módon.Lumián kisebb a user error lehetősége.
-
Blackmirror
őstag
secutablet samsung logóval...ez már gyanús, először edge kijelzős BB most ez...
-
Blackmirror
őstag
Köszi a válaszokat
Van egy 635-öm és keresgéltem benne a funkciót, aztán sajnálattal láttam hogy ez nincs benne, de nem tudtam mitől függ. +azt néztem az MS oldalán hogy az 532 is tudja a glancet. -
Blackmirror
őstag
Mitől függ az hogy egy lumia tudja-e a glance screent vagy sem?
-
Blackmirror
őstag
válasz
HuMarc #18633 üzenetére
Lumia 435 vagy mi van már a ténél az 1gbs.
Amúgy meg vegyél egy 820-at használtan v 925
Wp ügyben nem vagyok képben mert nem érdekelnek , szóval csak tipp.
Szerk meg van vmi 532 is, az is új
Egy hete a 735 függetlenül 52 volt az edigiben kuponnal az nem volt rossz vétel. De már vége az akcionak
-
Blackmirror
őstag
Azt tudom hogy ma mutatják be 6 után az s6-ot, de a htct mikor?
Az jobban érdekelneJé, ha 6-kor s6 akkor 9-kor htc?
-
Blackmirror
őstag
MostMost teloroltelorol irokírok, kicsitkicsit bugosbűnös aa swiftkswiftkey.
DirekDirekt nemnem isis javitomjavítom, amitamit irokírok duplazzaduplázni esés javitjajavítja magatolmagától.
NemNem idegesitoidegesítő vrgulivégülis kicskicsit seseLOLLOL
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18424 üzenetére
Mi lenne ha nem lenne bot?
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
-Faceless- #18290 üzenetére
Hm ez frankó.
De ez a happy life név... -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18239 üzenetére
Sőt még nexus off is volt
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18110 üzenetére
Legközelebb én is így árulok telefont
Kijelző vajon benne van az árba
vagy ha 10-ért megy el azt is kiveszi eme értékes telefonból?
-
Blackmirror
őstag
Ha már egyedi ájfonrol beszélgettünk, emag
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #18090 üzenetére
Az nekem is lesz elvileg, majd megnézem milyen, jövő héten érkezik.
batai:
na az meg a másik, hogy mobilnet nincs az okostelóhoz.akkor egyetértünk.
viszont nem azt mondom, hogy soha nem warezoltam(Blackberry z10 a fő bűnös ebben), de általában megveszem az appokat pl most legutoljára ezt a kotor nevű játékot.
-
Blackmirror
őstag
Bezzeg okostelóra meg telik
-
Blackmirror
őstag
Az utazást a Blackberry támogatja?
Ilyen se nagyon volt még -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18077 üzenetére
Wow már előre sajnálom szegény jollát is... (meg irigy is vagyok picitazé
)
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18068 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
BUEK
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
Ez nem semmi, láttátok már? [link]
-
Blackmirror
őstag
Micsoda akció
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #17850 üzenetére
Vigyed vissza. Számlával
-
Blackmirror
őstag
Úgy néz ki kiharcoltam egy kis kedvezményt telekomnál:
Kedvezmény
- 53 240 FtMostmár aztán jó lenne ha telefont is küldenének,de tényleg
-
Blackmirror
őstag
válasz
-Faceless- #17746 üzenetére
Nem érted.... így fognak sokat venni
-
Blackmirror
őstag
Ezt a hírt most találtam...nemá
[link] -
Blackmirror
őstag
Ennyiért nem rossz
-
Blackmirror
őstag
Z10 flex
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17421 üzenetére
S4-gyel lett volna, ha megérkezik ill meg tudom szokni a méretét és azt hogy nem túl szép telefon( bocs, ez ilyen csajos tecciknemteccik érv). W333 és mások véleményét is meghallgattam, ennyiért jó vétel lett volna.
Akár átmenetileg is. Több ismerősnek van, szeretik, többször ki is próbáltam. Ha meg nem jött volna be akkor eladom.
Ha nem jön meg az s4 akkor is van 2 "versenyző " telefon, azok azért drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest