- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor kérdeznék inkább egyet itt, mint ott.
moto g vagy xiaomi redmi mtk/qcm?
nem tudom a qualcommos változat esetében általános felhasználás mellett (tehát csak net, meg sms, telefonlás) mennyire játszik szerepet a melegedés. a jobbnak mondott gps miatt ezt venném. de most képbe került a moto g is.
esetleg más, az 50k környéki kategóriában?
köszi
-
quailstorm
félisten
Ha akart volna csinálni valamit, szerintem már megtette volna. Ilyen szintű beleszólása nincs az oldalba.
Programozástechnikailag esetleg meg kéne oldani hogy abban a topicban a mesterek kommentjei ki legyenek emelve.
De egyébként agyam nincs hozzá. A gárdát itt nem hiszem hogy állandóra lehet tartani. Mindig változik kinek mennyi kedve, ideje van. Meg ugye a tudás. Én már megint lemaradtam, szokás szerint... -
batai15
félisten
Tegnap a hongmi note vs 1320 lumia témába volt ugyan ez mikor egy értelműen a note nyerő. Mondom ezért kellene egy telefon szakértő-ajánlórang oda. Előzetes teszt alapján lehetne szűrni ki alkalmas rá. Nem 1-2 ember kell hanem több. Ha azok véleménye többnyire egyezik akkor nem véletlen. Aki nem szakértő az ne ajálgasson. Kommentelhet kiegészithetne esetleg de a véleménye nem mérv adó. Kb mint a beárazós topikok stb.
-
MurdR
veterán
Az sem rossz
Ed3r:
Ennyiért én T61et adok basszusmásik komoly hirdetés:
HP xw4300 bika grafikus munkaállomás eladó
két magos Pentium 4 650
grafikai tervezéshez, fejlesztéshez vagy szervernek kitűnő választás.
én szerverként használom és nagyon elégedett vagyok, gyors-bika gép.
friss telepítés után olyan gyors volt h nem lehetett látni ahogy megnyitotta az ablakot, hanem csak megjelent hirtelen. -
Cyberpunk
félisten
Nekem a rémálmom az, hogy lerohadok a semmi közepén egy defekt miatt, és nincs nálam pótgumi. SPD cipőben.
Azt toljad.
Ilyen rohamok nem fenyegetnek szerencsére, de egyre nagyobb távokat teszek meg, devmég a nyeregtáskát várom, na meg a pumpával is kéne valamit kezdeni, nem akarom, hogy oldalt a váz mellett lógjón.
-
pit stop
addikt
Majd ha voltál pár nyelvvizsgán megtudod igazán..
Legtöbb vizsgán listening a nagy rosta - vagy recseg ropog, terem 90%-a nem hallja jól. Vagy ha ultramodern füllhallgatós, saját magad állítós, akkor meg keresnek valami angol/ír faluvégi Pistabácsit, aki úgy töri a nyelvet, hogy kínai marslakónak elmehetne -
quailstorm
félisten
Neked is? Tetszett? Középszint?
(#11406) Picike8: nincs valami eladó SE-d véletlen? Valami finomság? Túlzott nyáltermelés vált ki amilyen modelleket írsz...
X10 nem kell. Sőt droid nem kell. Azt bármikor tudok nagyon olcsón.De mi ez a nagy protozás?
(#11407) Tim82: root nélkül nem hiszem hogy van hibernálás.
-
quailstorm
félisten
Aaaaz ízlés dolga. Egyrészt vannak szép amoledek. Pl a Nokia féle clearblack Symbian alatt nekem tetszik. Omnia 2-nél se emlékszek gondokra. S4 se volt ronda, igaz még új volt.
De amikor egymás mellé pakoltam egy tucat telót és tabletet. Ott aztán volt mindenféle színhőmérséklet. Semmi köze egymáshoz semminek...
Szóval a kinek mi tetszik az itt is fontos. Meg a pénztárca.Amolednek két hátránya van ami nagy. Élettartam, és napfényben nem láthatóság. Jó olyan LCD-ben is van, de transzflektív amoled sose lesz azt garantálom. A pentile viszont nem ízlés dolga, de akár 1 dioptriával rosszabb szemmel mint az enyém nem nagyon látható (SGS-en), de 0.25-ös 0.5-ös romlásnál is durván mosódik.
-
-
quailstorm
félisten
1,2 GHz dual core+SIM és kurvanagy WVGA-----> 90% hogy MSM8225 lesz benne. Fogadok.
Kapsz fasza WVGA videofelvételt, adreno 203-mat, olyan gyenge lesz mint a fos. Ezen túl még drága is lesz gondolom.Látatlanban is elég sokat lehet előre tudni.
kitkat driverek viszont asszem nincsenek MSM8225-re, hátha valami jobb, mondjuk adreno 302-vel. De az is alsókategória nagyon. A RAM az egyetlen ami normális.
-
w333
félisten
Miért nemi ilyent vettél ... Zalman ZM-M401R
Én kb. 1 hónapja használom (4080 Ft volt) annyira jó hogy nemsokára veszek még egyet tartalékba, félek mire elhasználódik már nem lehet majd kapni
Minőségre és pontosságra simán hozza a drágább Roccat és Razer -t
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem nem lesz ilyen, de csak megismertek.
Cikkeim között van 1-2 kép rólam is. Nem sokat változtam az az 1 év alatt kb.
Bár mondjuk a QR kód minek is? Meglepődnék ha odamenne hozzátok egy vadidegen, és azt mondaná: Hé, állj meg egy percre, hadd nézzem meg, mi ez a QR kód a kitűződön
-
Ed3r_X_
nagyúr
Most komolyan pár benchmark program dönti el? bagyusz is mondott érdekes dolgokat a Sony is benne van a slamasztikában. gyári ROM alatt azért olyan magas minden benchmark eredmény SP-n is, mert a ROM tartalmaz jó pár, benchmarkok számára fontos tweaket, stb-t. Lehet az LG nem él(t) ilyen eszközökkel. De benchmark miatt lehúzni, ha amúgy a sebessége jó.
-
quailstorm
félisten
Én meg dagadtra vertem a kisujjbütykömet a képernyőn
De megérte. Egyébként én is visszavonulok, arra vagyok kíváncsi hogy haver nekiesik-e még egyszer.A linux meg megbaszhatja magát, ha grubból indítom a windows bootmanagert, nem indul semmi, hanem kernel halt...
Remélem a 14.04-gyel nem lesz ilyen, mert amellett ha minden igaz, a holnap települő 8.1 lesz...
12.04 külön HDD-re van űzve.Ezek után az archot nem is merem felrakni. Bleeding-edge meg minden, meg szeretem, de egy ilyen sok oprendszeres gépet inkább nem borítok fel vele
-
pit stop
addikt
Nem kell persze...
Csak az nem vízálló, míg másik igen. Többen tapasztalták hogy jobban megnyomódott képernyő, vagy keret!! és utána érintő/keret sérült/horpadt. Frissítve mindkettő lesz. Kamera G2-ben jobb.
De 30 ropi nem kevés - van köztük ekkora különbség? Ha közelebb lennének egymáshoz vagy nem lenne különbség rögtön tudnám persze...
Leejtésnél meg hiába üveg Z, az szögletesebb, könnyebben rakni rá tokot - G2-nél hátuljára kell lyuk gombok miatt, meg elejét se könnyű védeni. -
Blackmirror
őstag
"bemész a vízbe, követnek" kifelé már ők nem jönnének
Komolyra fordítva a szót kicsit műbalhés a dolog,a rajongók meg ezután is meg fogják találni.
Tényleg nem tudom mennyire komoly ez az inzultus dolog,de azért ő nem egy filmsztár.Meg nem is értem miért kell/lehet őt azonosítani.Pl.sinálok egy játékot,mondjuk Kissárkány Blackmirror néven aztán keressenek meg.
Ilyet nem lehet?
Nem vitatkozni szeretnék,csak nem értem ezt a dolgot. -
Blackmirror
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest