- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
válasz
Misály #23417 üzenetére
Többé kevésbé minden platformon szükség van a finomhangolásra (bár igaz, egy SE Elm gyárilag a QR kód olvasótól az időjárás klienstől a lépésszámlálótól a pénztváltótól a zseblámpától, a navigációtól, a taggelt fotók térképen való megjelenítéséig minden programot tartalmaz - és ha vmi nem tetszik, letörlöd, raksz fel másikat).
Igaz, S^3 már sokkal normálisabban felszerelt mint elődei, itt is elkél azért némi bővítés (bár ahogy ma telepítgetem vissza, meglepődve láttam hogy milyen kevés cuccot szedtem le N8ra az oviból; igaz, sokat a betalabsról szedtem).
Engem különösebben nem zavart a főképeknél a néhai röcögés, de ha mindkettőt megkapom 2 napra hogy döntsek melyik kell; nem nagyon találtam volna érvet a dézi mellett. Persze, sok energiával ettől jobb lehet (amin lehet sw-esen javítani), de out of box nekem karcsú volt; és még nem szoptam életbe ennyit telefonnal (roaming, merülés, véletlen tárcsázások/lerakások - pedig előző két telefonom is kapacitív).
Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest