- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
nagygabor519 #10609 üzenetére
Ilyet lehet, pl SD-ről bootnál, ha jó, akkor meg lehet próbálni felművészkedni rendesen az Androidot egy WM telora.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10603 üzenetére
Ez a legtöbb, amit tehetsz
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10600 üzenetére
Igen, de nyilván nem a 140k-s telot kell a 60k-shoz hasonlítani...
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10557 üzenetére
Én a kategóriában mondom, pl a touch2, diamond1, omnia, még az omnia2 is elég lassú, az androidhoz képest a spicán, ami meg ugye az android alja.
A HD2 140k, a spica pedig 60, ezt se felejtsd el.A Spicán nekem eddig 1 játék akadt, vmi motorcsónakos, de kegyetlenül, meg egyébként is egy szar játék volt, szedtem is le egyből. A többivel eddig semmi gondom nem volt, futottak szépen. Az welméleti 800MHz-et egy jobb 400-as elver
-
picur220
veterán
válasz
Rain Blade #10554 üzenetére
Az Omnia 2 szerintem egy rakás szar, tetű lassú az egész cucc, sztem a Spica jobb, és olcsóbb is, és ezt most nem azért mondom, mert nekem Spicám van, hanem mert ezt tapasztaltam. Meg úgy valahogy a WM eleve sokkal lassabb, mint az Android, ezt is tapasztaltam.
-
picur220
veterán
válasz
bibi55 #10538 üzenetére
A Spica 2.1-gyel NEM lassú. Csupán a spicás 2.1 alap felülete, a Panteon lassú. De ezt nagyon könnyen tudod helyettesíteni mással. Szóval no para
Az android akkor csinál szép számlát, ha engeded neki, szóval ha felteszel egy APNdroidot, akkor azzal le tudod tiltani a netet, és akkor nincs adatforgalom. De mindenképp érdemes vmi netcsomagot összeszedni, így sokkal olcsóbb lehet a netezés -
picur220
veterán
válasz
Bence01 #10534 üzenetére
A Nokia nem megbízhatóbb, mint a HTC, inkább a WM megbízhatóságával van a baj. Döntsd el, hogy a nagyobb kijelző kell-e, vagy a QWERTY meg a jobb multimédiás tulajdonságok.
Mi bajod a spicával? Nekem az van, és egyáltalán nem rossz, csak meg kell szokni, meg kell tanulni az android rendszert kezelni, mert ez már lassan a "túl nyílt OS" kategória, ami annyit jelent, hogy minden taskot le lehet lőni, pl clockot is, és ha azt lelövöd, akkor mondjuk nem ébreszt a telo. -
picur220
veterán
válasz
andersen32 #10494 üzenetére
Nos, belefogalmaztad a választ a kérdésbe, Motorola Milestone. Más nincs, meg úgy egyáltalán két olyan telot tudok, aminek qwertyje van, és androidos, az LG GW620, és a Milestone.
-
picur220
veterán
válasz
Shikamaru #10462 üzenetére
"A Nokiában nem érdemes bízni"
Azért ez egy kicsit (nagyon?) erős, nem gondolod? A Nokia megbízható telefonokat gyárt, csak a felsőkategória már nem az övé, hanem a HTC-é. Ettől függetlenül a középkategóriában csak a Nokia jöhet szóba, pl C5, 6303, E52, N79, ezek mind nagyon jó telefonok, szóval azért nem kell őket így leírni.bencurio96: Szerintem sokkal inkáb azt vedd meg, mintsem belerohanj egy Samsung S5230-ba vagy LG KP500-ba. Az anyaga szar, de etől függetlenül maga a készülék elég jó minőségileg, gondolok it pl a szoftver optimalizáltságára/sebességére, meg pl az érintőképernyőre. A rezisztívek között annyira nem rossz, egy Samsung S5230-hoz képest álom!
A helyedben megnézném még a Nokia 5530-at, az sztem jobb, mint telefon. Ha a 96 a nicked végén korodat(szül. éved) tükrözi, akkor pedig méginkább azt ajánlom, sztem egy tizenévesnek sokkal jobb egy wifis telo, mint egy GPS-es, de ez már szubjektív magánvélemény. -
picur220
veterán
válasz
Anulu79 #10400 üzenetére
Nokia E52, és Samsung i7110. Utóbbi nincs hivatalosan Mo-n.
Bári: Egyáltalán nem jobb, kevesebbet tud a symbian, mint az android 2.1, a többi verzióról meg nem is érdemes beszélni. Annyival jobb, hogy a androidnak szebb a felülete, és lehet a kezdőképernyőre widgeteket pakolni, sokkal többet, mint egy S60-on, így nincs szükség a menüjére, ennyi. Meg a rendszer sokkal testreszabhatóbb, és ezáltal sokkal sérülékenyebb is, és ezt észre is lehet venni, pl le lehet lőni bármelyik taskot, és ha pl a clockot lelövöd, nem ébreszt, meg ilyenek. Nekem sikerült egyszer hazavágni egy progival, betöltötte az egész belső memóriát, én meg csak lestem, meg hard reseteltem
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #10384 üzenetére
HD nem hiszem, Dia2 talán, N97 tuti nincs 60ért normális, N86 jó lehet.
HD 55-ért van, most találtam, de én nem venném meg, gyanúsan olcsó...
Szerk: N97 mini van 65ért, akkor inkább azt! -
picur220
veterán
válasz
tariattila #10381 üzenetére
Mégis mennyit javul a helyzet?
Mit ajánlanál neki, ha használt is jöhetne?
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
edbacsi #10374 üzenetére
Akkor most kérdezek én is: melyik szolgáltatónál, esetleg függetlenül? Mire akarod használni, inkább multimédia, vagy üzleti, esetleg egyiksem? Mi kell, hogy benne legyen, pl QWERTY billentyűzet kell, vagy sima is jó, érintőképernyőhöz hogy állsz? Csúsztatós legyen, vagy sima egybetelefon?
Könnyítésképpen mondok egy párat:
Nokia E52, ha inkább üzleti célra, vagy általános célokra kell, és jól/elegánsan kell kinézzen;
Samsung Galaxy Spica, ha netezni, vagy navigációra kell, esetleg csak úgy általános felhasználásra, és tetszik az Android;
Nokia N79, ha multimédiára kell, a kamerája kiemelkedően jó;
Nokia E63, ha kell teljes QWERTY billentyűzet, mert mondjuk sokat SMSezel/MSNezel (GPS nincs benne!). -
picur220
veterán
Én is kitöltöttem, meg az egyébbe írtam még egy párat.
Azért a mindössze 6 kérdés nem enyhe túlzásKb mindössze 30 kérdés van
Egyébként hol lesz az a tanulmány? Szeretnénk majd megnézni, kommentálni -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #10342 üzenetére
Lehet, hogy zsebben nem jó, de pl a Spica is jónak tűnik, csak ott meg ha az aljával lefelé teszed egy szűk farmerzsebbe, akkor könnyen megnyomódnak alul a gombok, jártam már úgy, hogy ki volt kapcsolva a telo, és a bekapcsgomb megnyomódott, telefon bekapcszene ment, én meg égtem óra közepén
Azóta fordítva teszem a telot a zsebbe
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #10340 üzenetére
Nekem a Heroval sincs semmi bajom, sztem nem néz ki rossszul. Mondjuk kinek tetszik, kinek nem.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10333 üzenetére
Laposabb, szebb, és jobb tégla
Sztem ha vastag egy telefon, az nagy hátrány tud lenni, sokkal jobb, ha vékonyabb, de nagyobb a felülete, mert erre mondjuk nagyobb kijelző is fér, stb.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10252 üzenetére
Én konkrétan egyiket sem venném. de sztem a nagy egy tégla, és sokkal több bug van benne még az új szofttal is, mint a miniben. Ugyan nem használtam huzamosabb ideig, csak kipróbáltam. A mini sokkal joban tetszett, mint telefon (nem designra). Mondjuk ez csak az én véleményem, mondjuk ide mindenki csak a saját véleményét írja...
tybsen: Szerintem nem kérdés, hogy Desire! De ha jobb lenne egy nagyobb kijelző, akkor a HD2 is jó lehet. A többi ezek mellett felejtős
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #10239 üzenetére
Én ezt azért így nem állítanám. A Nokia minősége (nem az anyag, hanem maga a telefon) sokkal jobb a Samsungénál, ezt 100%-ra mondom. Pl a spica néha csak úgy nem akar kapcsolódni wifire, aztán kell neki wifi ki/be vagy 5x, mire megy. Na ezt egy Nokia alatt sem tapasztaltam. Megvannak ott az apróbb hibák, amik sokat redukálnak az élményen, a Nokia viszont ad ezekre.
-
picur220
veterán
válasz
ferrari1 #10232 üzenetére
Én a helyedben egy i8910HD-t vennék, az pont ebben az árban van, és minden benne van, ami kell!
Ha már van választásod, akkor ne Win mobilt vegyél, mondjuk abból is vannak jók, pl a Dia2-ről azt mondják, hogy az egyik legjobban sikerült WM-es telo. De mondom, én az i8910-et ajánlom, vagy ha kell a QWERTY is, akkor az N97 minit. (a nagyot annyira nem ,de a mini az jó!) -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #10234 üzenetére
Lehet, hogy az Omnia2 szebb, de hogy annál még csak az X1-et láttam lassabbnak, az is biztos
Mondjuk az X1-et elég régen néztem, talán tavaly nyáron, azóta fejlődhetett.
De az omnia 2 az új, az azért lehetne gyors!
Én vettem egy Spicát, és nem bántam meg, azt ajánlom. -
picur220
veterán
válasz
volvoguy #10197 üzenetére
Szerintem is Spicát vegyél. Nagyobb a kijelzője, ami nem kis előny, pl állított módban gépelés már a spicával is a lehetetlen határát súrolja, még éppen lehet, de azért előfordul, hogy mellényomok, pedig átlagos ujjam van. Ez 3,2", gondold el 2,8"-on mi van...
Azt ekkor még nem is említettem, hogy kapacitív.
A Sense nem tudom, mennyit dob a hatáson, nem ismerem, így inkább nem is nyilatkozom róla. Biztos jó, meg minden, de sztem nem létszükség.
A Spicában van AF, és van rá 2.1, ha nem is hivatalosan.
Szerintem mindenképp jobb választás. -
picur220
veterán
válasz
orrlyuk #10179 üzenetére
A zenelejátszós dolgot, nem tudom, sztem ha lezárod a képernyőt, akkor nem megy a gomb sem, szóval nem tudod vezérelni.
Én kikapcsoltam a 3G-t, de sok vizet nem zavar, ha folyamatosan 3G területen vagy.
A kijelző, ha lezárod a billt, kikapcsol. Külön progival lehet, hogy megoldható, amit mondasz, de alapból nem. És sztem semmi szükség rá, mert megnyomod a lock gombot, és előjön akijelző, látod az időt, lezárod, kész.
Annyira nem rossz az 5800 sem, csak Sly szidja egyfolytában, mondjukj a Spicához nem ér fel! -
picur220
veterán
válasz
orrlyuk #10171 üzenetére
A Spicának csak akkor bírja az akksija 2 napig, ha nem futtatsz fölösleges taskokat. Bármi fölösleges fut, már csak 1 napod van. Ilyen pl akár egy lock screen progi.
A Spica nem lassú, nem fagy, és nem annyira műanyag, mint azt egyesek gondolják. Teljesen egyben van, csak a szokásos papírdarab kell, de az az E52-nél is kell. E66-tal nincs tapasztalatom. -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #10139 üzenetére
Szerintem a Legend. Újabb az OS, ha a hardver nem is erősebb...
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #10145 üzenetére
Szerintem a Samsung Omnia, vagy a HTC Touch2.
-
picur220
veterán
válasz
KingVince #10128 üzenetére
Én a Legendet venném, nekem eleve az a telo sokkal jobban tetszik, meg erősebb a hardvere is valamivel. Persze a Hero is villámgyors, de én a helyedben inkább várnék. Jobb a Legend.
Mire összespórolod a pénzt, lejjebb megy a Legend ára isKarcmentes üveg... hát nemtudom, a kapacitív kijelzők mind üvegek, meg nem könnyű összekarcolni őket, de azért meg lehet csinálni. Sztem veszel rá egy invisible shieldet, és meg van oldva a probléma
-
picur220
veterán
válasz
CoolBoy323 #9816 üzenetére
Az lehet, de látnifogja, hogy fözött van rajta...
-
picur220
veterán
válasz
CoolBoy323 #9812 üzenetére
Tudom, de ha olyan gond van, hogy mondjuk nem indul a telo...
Egyébként ha 'csög a szervizes, akkor beleköt a főzött ROMba, ha meg rendes, akkor megcsinálja. Egyedül rajta áll. -
picur220
veterán
válasz
CoolBoy323 #9805 üzenetére
Custom ROM=garibukás. Szerintem maradjunk a hivatalos oldalon
-
picur220
veterán
Szerintem, és sok más ember szerint az i5700-at jobban megéri, az i7500-nak vannak RAM-problémái. Az i7500 előnye a 8GB belső memória meg az AMOLED, az i5700 előnye pedig a 800MHz-s proci, meg az, hogy állítólag stabilabb. Meg van rá 2.1, ha nem is hivatalosan, de legalább van, sokkal jobb a támogatottsága
-
picur220
veterán
válasz
sajtburger #9750 üzenetére
Én egyiket sem venném meg, az N97 nem egy jó telefon, az iPhone 3GS meg nem ér annyit, mint amennyiért adják. Ha csak ez a kettő van, akkor az iPhone-t javaslom. Ha viszont nyitott vagy, akkor nézd meg a Google Nexus One-t, és a HTC Legendet. Vagy ha vársz még egy kicsit, akkor lehet egy igazi csúcstelod a HTC Desire személyében.
Ajánlott lehet még a Nokia N900 is.killipoly: Nem igazán tartom használható megoldásnak ezeket a napelemes töltőket...
Van a Nokiának pl olyan, amivel egy elemről tudod tölteni a telodat, sztem az használhatóbb. Persze egy próbát ez is megérhet!
-
picur220
veterán
válasz
CoolBoy323 #9732 üzenetére
Na meg szerintem is...
Nekem alapvetően csak az a felület nem tetszett, amit rátoltak a Tréék, annál még a csupasz Android is jobb! -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #9723 üzenetére
A Galaxy S nem lesz gyenge
-
picur220
veterán
válasz
stargazer #9696 üzenetére
Igen, rezisztív, de miért lenne sérülékenyebb? Ha betöröd, akkor úgyis mindegy, mondjuk akkor a rezisztív már nem biztos, hogy működik, de a kapacitív még igen
Az i8910-nek megint más előnyei vannak, pl a 8MP kamera, 3,7" kijelző, de pl nincs QWERTY, meg egy nagy tégla az egész -
picur220
veterán
válasz
stargazer #9668 üzenetére
Szerintem ha van pénz N97-re, akkor egy HTC Legendre is van. Az már multimédiabarátabb, mivel Android 2.1-et futtat, azon meg lehet babrálni a kamera beállításokat, van EQ, stb.
Én a Symbiant elfelejteném, az Android sokkal jobb!Szerintem. Esetleg ott van még a HTC Nexus One, de annyit nem igazán ér, amennyiért adják, a Legend sokkal jobban megéri sztem!
Vagy ott a Motorola Milestone, a Nokia N900 sem egy rossz dolog!Mondjuk én, mint írtam is, annyiból HTC Nexus Onet vennék.
-
picur220
veterán
válasz
killipoly #9653 üzenetére
Nagyjából a kijelzőfelbontás meg a CPU-erőssége. De ha megnézed a linket, látod, hogy a Desire-ben microUSB van, de műanyag a teste, mondjuk biztos nincs lyan rossz anyagból..
Vala,mint a RAM is sokkal több benne. Röviden: erősebb hardver van alatta, más különbség nem nagyon van
-
picur220
veterán
válasz
hülyegyerek #9564 üzenetére
Az Omnia2 az vmi tetű lassú, azt semmiképpen sem ajánlom! Ezek közül Sztem Spica, vagy ha T, és van pénz Omni2-re, akkor gondolom egy HTC Hero is beleférne, asszem G2 néven forgalmazzák.
Spicára van GPS progi, pl iGo, amit adnak hozzá!Vaku nincs, de ha felteszel egy Android 2.1-et, akkor pl már EQ lesz!
-
picur220
veterán
válasz
vendingo #9557 üzenetére
Tudom, van különbség, próbáltam már párszor, de huzamosabb ideig nem volt nálam. A Spicát és a Pulse-ot néztem, azok tetszettek, a Spica jobb volt sztem. Gyorsabb, stb. Szerintem is lepipálja a Symbiant meg a WM-et...
A 2.1 már kezd médiásodni, pl van EQ, kamera beállítások, stb... -
picur220
veterán
Sok lesz az offból, gyerekek...
A METRO tuti gyári garit ad!
-
picur220
veterán
-
-
picur220
veterán
válasz
francia2003 #9277 üzenetére
Lehet, hogy nem tud kevesebbet, de hogy sokkal rosszabb, az tuti! Minpőségileg mondom! Pedig az alap érintősök is kegyetlenül, elviselhetetlenül fosok, de ezek...
Röviden: NE VEGYÉL ILYET!
Helyette olcsó érintősnek legyen ott a Nokia 5530 és 5230. Ezek jók. -
picur220
veterán
válasz
animatrix11 #9244 üzenetére
Hát nem egy kis kagyló, az biztos, de így legalább a funkcióit ki lehet használni!
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest