- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
gooool
őstag
A navigáció engem fikarcnyit sem érdekel,révén 16 évesen még nem fogok nagyon autózgatni,a koliban meg már elnavigálom magam valahogy.
Az N78 elég régi megoldás és nekem a dizájnja kicsit sem jön be,lévén igencsak otromba.
De ha ennyi a gond ezzel is,akkor maradok az 5800-ál,remélem abba már nem nagyon lehet belekötni. -
A szoftvere kvázi ugyanaz. Az egyetlen különbség a multimédia menüben van.
Én pusztán a RAM miatt is már a 8 GB-osat javaslom.Nem nagy élmény az "Elfogyott a memória. Zárjon be néhány alkalmazást." hibaüzenetekkel párbajozni.
Nekem nem fagyogat, pedig elég viharvert az én példányom. A nálam lévő 5800 sokkal de sokkal megbízhatatlanabb. Mindössze a memória kevés.
-
SEFAN84
aktív tag
Milyen más bajt tudsz,mert nálam hibátlanúl működik,fagyásmentesen.És szebben,hangosabban szól,mint az N95 8GB-om,pedig az elvileg multimédiára van kihegyezve!Gyors 600Mhz-es proci azért odaver rendesen
.1500Mamperes akksi pedig igen jó üzemidőt biztosít az E52-nek!Jó vétel annak,aki szép és egyben smartphone-t akar!
Szerk: 1komoly hibája van,ami sajna nem javítható,az a beépített FM-rádió vételi gyengesége,de ezt úgy tapasztaltam,hogy minden Nokiára jellemző! -
sipi83
aktív tag
Igen sajna, nem mondom, hogy vészes, de kicsit zavaró, mivel eddig csak sima telóim voltak, de megszokható. Feltolásnál viszont nagyon jó rugós mechanika benne, egy pont után simán magától kipattan! Haverom SE C905-jénél sokkal stabilabb, pedig az csak 1 irányba csúszik! Már lehet hogy vissza is vitte!
A kijelző nagyon szép, és elég nagy. Kamera is szép képeket csinál, bár ugye felesleges a 8MP. -
az aztán egy komoly cég, ahol kifogás részükről, hogy általad ne kerüljön sor a készülék frissítésére, mert meghibásodással járhat - nem helyes nyelvi telepítés mi? az üzlet által kintről behozott, más régióba szánt készülékre ők sumákban (esetleg pc átírással) ráteszik a magyar nyelvet is tartalmazó szovert, otthon emberünk szoftvert frissít, és az üzletben visszaírt pc alapján "eltűnik" a magyar nyelv...
ilyet még a gyártó sem csinál, hogy ne frissíts szoftvert, sőt! na ilyen helyen nem szabad vásárolni, illetve csak és kizárólag gyártói - és nem üzleti - garanciával!
-
Csabeen99
csendes tag
Most hivtam fel őket, azt mondták 3 fajta csomag van (5800 a teló egyébként) 58 ezer angol nyelvű teló+töltő, 61 ezer magyar nyelven telefon + minden tartozék+2éves "bolti" garancia és 66 ezerért ugyanez nokia garanciával. Azért kérdeztem hogy tudtok-e valamit erről a bolt gariról, de ezek szerint nem sok jót!
-
-
ludsimon
veterán
Igazából én úgy tudom azon kívül, hogy a nokia.com oldalról nem mennek fel a programok, azon kívül minden.
Megpróbálom nélkülözni őket, mondjuk ebből kettő van, egy ami nagyon fontos lenne, de talán a hackel ez megoldható.
Ezek miatt fogom megvenni:
- karcálló kijelző
- AMOLED!
- 3,7 inches kijelző
- érintő
- 7,2 Mbit/s HDSPA
- 1280x720-as videófelvétel
- Viszonylag elég jó képeket is készít, a pixelszámot eltekintve hasonló lehet, mint a nappal készített N79, N82.
- 3D gyorsító, 600 MHz-es ARM Cortex-A8, 256 MB RAMNem titok, most egy N79-est nyúzok, amivel nagyon meg vagyok elégedve, és szerintem csak tavasszal fogom lecserélni.
-
-
törölt tag
Igen, azóta már látom.
Csak annyi hiányosság van benne.
Pro a játék, viszont rengeteg a kontra.
Pl elég furán néznének a barátaim, ha a negyedennyibe kerülő telefonjukkal sokkal jobb fotókat csinálnak + a vaku is eléggé hiánycikk.
Videjó,bluetooth buhera.
Azért még elgondolkodok rajta deeee... Meg rengeteg új játék már csak 3gs-re fog kijönni... Lehet ezt a mobilvásárlást elhalasztom. -
cLeanLess
tag
Oks,amúgy melyik volt már a kezedben?
Felltételezem ,hogy az összes, de akkor meg gondold már végig mit írsz.5800-bili műanyag,óriási illesztési hézagok
e52-prémium anyagok, jó összeszerelés, az alja némelyiknek ropog kicsit....Nem tudom, nekem volt a kezemben több 5800,5530,5230, e52-ből meg csak egy, lehet ,hogy az pont nagyon jó volt.
Amúgy akos, szerinted melyik nokiának van a legjobb összeszerelési minősége?
Nem rosszindulatból kérdezem, és saját tapasztalatból válaszolj! -
Pap vs. paplan, de szerintem rengeteg előnye van az iPod felületnek. Egyrészt letisztultabb, gyorsabb, jobban kereshető, másrészt nem szed össze minden random szemetet a telefonon (játékhangok, csengőhangok és társaik), harmadrészt nem szokott összeomlani ismeretlen okokból (munkatársam szív a telefonjával már egy ideje).
koboldsrac: Van Bluetooth benne, de alapjáraton az csak a multiplayer játékokhoz, iPhone/iPodok közötti adatátvitelre, internetmegosztásra jó (BT PAN), valamint BT headsetekhez (HSP, A2DP).
-
koboldsrac
csendes tag
hello!
januárba tervezek venni egy okostelefont az ebayen csak nem tudom eldönteni meik lenne a legmegfelelőb. Hétköznapi hasznáéatra: zenehallgatás, játék , e-mail nem lenne, még filmet szeretnék nézni rajta a következőkre gondoltam:
-Nokia X6 16gigás változata
-Nokia N97 mini remélem találok olyat ami belefér a keretembe
-iphone 3g 8gb
-htc touch HD használtankereem $200 postaköltséggel kb
köszi a segítséget
-
törölt tag
Nah igen.
Meg ott van még I8000 meg társai. Kinéztem még jópárat.
Csak az az igazság hogy lehet hagyom az egészet a fenébe, mert semmi érdemi előrelépést nem tudnak az N78-amhoz képest. Valami komolyabb játéktámogatottság nem ártott volna, de hát úgylátszik az egyenlőre csak applenél van jópénzé'.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest