- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
canniball #3783 üzenetére
hiába magyarázom hogy felejtse el, a k750-nél nem kell jobb, a fejébe vette..
Na ez egy kibszott nagy hülyeség, kivéve, ha mindenhova viszel fényképezőt. Igenis jó, ha egy teloban jó kamera van. Sokszor kellhet egy pillanatot megörökíteni, és ha nincs nálad fényképező, akkor kell a teloba a rendes kamera. Kérdésedre válaszolván:
E66-ot felejtsd el, abban szar kamera van. Én az N79-et ajánlom,mivel nekem is az van, és meg vagyok vele elégedve. Jobb, mint az 5800, mivel 5mp, az meg csak 3.
Egyébként ha mondhatok még vmit, akkor vegyél Samsung G600-at, pláne, ha csak a kamera számít. A legjobb tájképeket az csinálja, és függetlenül sem drága. -
picur220
veterán
Sztem ha wifin netezel, az nem eszi az akksit nagyon, nekem egy töltésel 4-5 óra wifi simán megy. GPS viszont nagyon energiaigényes, tényleg 2 óra kell csak neki, szóval az autóstöltő kötelező felszerelés.
Állítólag az omnia autóstöltője nem a legjobb, lassabban tölt mint a GPS zabál... (persze ez nem biztos, régebben hallottam)
A töltöttségi vonásokról annyit, hogy az első és az utolsó vonás bírja a legtovább, a többi közte hamar lemegy. -
picur220
veterán
70k alatt nem igazán van érintős új okostelo, de kereshetsz mondjuk használtan, úgy iztos lesz...
Neked én az omnia HD-t ajánlanám, de az meg pont a duplájába kerül...
Esetleg N97, de az meg 170k.
Vehetsz oprendszer nélküli telot is, az beleférne újonnan, és meglenne minden, csak a kam nem. -
picur220
veterán
válasz
R-Type-R #3755 üzenetére
Az a GPS azért annyira nem használható, mint mondjuk egy iGo vagy Garmin, ami van WinMo-ra...
WinMo-ra van egy csomó (hasznos) program, amit az LG-re sosem fogsz megkapni, nézz utána!
Ja, és ha már itt a Dia, akkor az sztem inkább PDA, mint okostelo. + közül szvsz omnia a befutó... -
picur220
veterán
válasz
R-Type-R #3752 üzenetére
Az, hogy melyiket választod, csak attól függ, hogy mi a fontosabb, az oprendszer, és az ezzel együtt járó okostelefon-funkciók, vagy a kamera.
A kameránál a megapixelszám ne legyen mérvadó, mivel az nem utal a kép minőségére, csak a méretére. Xenon sokat dob esti/éjjeli fotózáskor.
Tehát ha GPS és okostelo-funkciók, akkor omnia, ha pedig a kamera a lényeg, akkor renoir. -
picur220
veterán
Ja, de a wifinek viszont egy átlag user, akinek nincs mobilnet-előfizuja, nagy kárát érzi. Pl én, mióta wifis telom van, még egyszer sem használtam a mobilnetet, sőt, mióta a spontán kapcsolódások(minden GPS-ezésnél használni akarta az A-GPS-t) felhúzták a netszámlát, le is szedtem a protokollokat...
Xenon vaku különösen jó dolog lehet benne!! (bár a kam nemtom milyen képet csinál alapjáraton...) -
picur220
veterán
válasz
vsgaborr11 #3723 üzenetére
Omnia HD-re talán érdemes, de meizura szvsz nem. Én a helyedben le sem cserélném..
-
picur220
veterán
A külső GPS vevő egy 9cm x 4cm x 1cm méretű doboz, amiben van még 1 akksi is, amit töltögetni kell, persze adnak hozzá töltőt, és a Nokiákat a sima Nokia szivargy. töltővel is lehet tölteni. Ilyen pl Nokia LD-W3, és az újabb LD-W4, bár sztem a W3-as is simán megfelel. Van még LD-W1, de az csak bluetooth 1.1-et tud. Külső gyártók is gyártanak ilyeneket, google a barátod!
-
picur220
veterán
válasz
vtomias #3706 üzenetére
Szia!
Sztem minden telot KIZÁRÓLAG GYÁRTÓI GARANCIÁVAL ÉRDEMES MEGVENNI!!
Gondolom a magyarmenü ennek az ellenkezőjét rejti...
N82 nem rossz, ha kell a Xenon vaku és a 3D gyorsító, akkor a Te választásod.
N79 szvsz jobb, mivel újabb, FP2-es Symbian van rajta, aminek az előnyeit csak akkor tapasztalod meg, amikor FP1-ről váltasz, és ha használod egy ideig, bóvlinak fog tűnni az FP1. 3D gyorsítót csak akkor használja a telefon, ha azt egy szoftver kéri. Pl egy játék. Amúgy fölösleges cucc.
Sztem az N79-et vedd meg, sokkal kisebb, takarosabb, mint az N82, én a G810-et nem venném, úgy nem tetszik az egész telefon, és szvsz Te is csak akkor vedd meg,
1, Ha kapsz gyártói garisat, ÉS
2, Ha kell az optikai zoom.
Ergo: ha fényképezés fontos szempont mindig, mindenhol, akkor N82, vagy ha kapsz magyar garisat, akkor inkább G810. Ha nem fontos a fényképezés, inkább a többi funkció kell, esetleg autóban szeretnéd teloról hallgatni a zenét vezeték nélkül, akkor N79 a tied, mivel tartalmaz FM-transzmittert is, bár a használatánál figyelni kell az EQ-beállításra(mélyet le!), valamint felhívom a figyelmed arra, hogy az FM-transzmitterek használatát Magyarországon a jogszabályok tiltják. (sztem senki nem veszi észre, ha használod, és ha nem zavarsz meg semmit (pl repülőgép...), akkor nem is fognak rádkattanni.) -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
balazs0102 #3677 üzenetére
5800 a befutó
X1-et nem venék, mert 1x volt nálam, és egy internet explorer olyan 2 perc alatt jött be rajta, szal nagyon lassú... -
-
picur220
veterán
válasz
asadasad22 #3602 üzenetére
Nem tom ,ki mit mond, de sztem ahol nem a nagyobb méretű menüpontok vannak, ott nem igazi a kezelés...
Lehet (biztos), hogy az iphone szar, de annál jobb kezelőfelületet még nem látott a világ, az tuti... Én még maradok a gomboknál, majd ha a Nokia kidobja a multi-taccsot, akkor fogok a touchos Nokiára taccsolni... -
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
Symbianban N85 elég jó, nekem n79 van, az sem rossz, de ha megteheted, és ha sokat netezel jól jön a nagyobb kijlező...
Omniáról megoszlanak a vélemények, van aki szerint jó, van aki szidja, erről nem tudok állást foglalni, én még nem próbáltam. Xperiát viszont igen. és az volt az életemben a kezemben járt telefonok közül a leglassabb! Soha, semmilyen esetre sem vennék ilyet! PDA-k közül jók a HTC-k, pl Touch Diamond, Touch HD (na, ennek valóban nagy a kijelzője!)
-
picur220
veterán
válasz
ludsimon #3470 üzenetére
Ezzel eddig sem volt problémám, olvasni azért még tudok (szvsz...
) Ja, és ebből is az látszik, hogy hw-sen az N958gb a jobb... GPS-t meg még mindig nem vágom, miért jobb egyik a másikénál, a-GPS van mindben, most hogy napszaktól meg adatátviteli közegtől(felhő/eső/hó), tereptől függően más időtartam alatt talál műholdat... nos ez ilyen
UI: Van olyan game, ami csak N95 8gb-n és N82-n megy, sima N95-ön nem... -
picur220
veterán
Nos mivel én nem élek kint, ezért nem tudhatom. De sztem a finneknél sem a design a lényeg, csak nézz rá az új nokiákra, mint az n82 vagy N78. Lehet, hogy a magyaroknak kéne telot gyártani, és akkor szebbek lennének? Ez ugye hülyeség, nézz meg egy Ikarust
Én mellesleg az N79emet is le akartam cserélni N958gbra, de meggondoltam magam...
-
picur220
veterán
Nyakukban hordanak egy N95 kaliberűtelot az angolok? Hát ez nagyon
Egy ilyen telot illik bőrtokban, vagy legalább tokban hordani, de nyakban...
Lehet, hogy a szolgáltatók ott SEM árulják az N79-et, N85-öt, N78-at és társait...
Most nem azért, hogy kötözködjek, de nem vennék Samsungot, mert én egy akkora téglával szégyellnék kimenni az utcára, meg amúgy sem tetszik, inkább maradok a Nokia fosműlyanyagjánál és megbízhatóságánál. Nem vok akkora Nokia fan, mint egyesek, simán elfogadnék egy jobb HTC-t, pl touch diamond2, touch HD és hasonlók, bár a HD már nagy nekem. De ezek krvadrágák, és sztem akinek telo kell, az nem vesz PDA-t. -
picur220
veterán
Sztem ha már ideírkálsz, akkor írkálj rendesen, pl mi az a bechmark, future pack, blackburry, meizo? A véleményemet tartom, de amúgy fut már a JBenchmark 3D az innov8-en?? A nagy hardver befellegzett...
2. Van olyan játék, ami nem megy N95-ön, csak N95 8GB-n, meg N82-n, szal hol vezet az a 2 éves szutyok??? -
picur220
veterán
A samsung meg a TELEFON elég messze állnak egymástól, sztem a Nokia 1000x jobb, pláne ha az N85-innov8 párosítást vesszük. A 8MP ne legyen mérvadó, az csak annyit tesz, hogy a szar kép amit csinál, nagyobb, amúgy minőségre nem jobb, nézd meg a tesztjét a mobilarenán. Sztem az N85 a most piacon lévő egyik legjobb okostelo, vele talán az N97 veheti fel a versenyt.
-
picur220
veterán
válasz
iknight #3321 üzenetére
A kézírás funkció működik úgy is, hgy nem csak a betűket írogatod külön-külön, hanem "folyóírással" írsz? Egyébként én se a teszkóban nyomkodtam, egyik ismerősömnek volt, az övét kértem el kipróbálni. Nekem kezelésből a görgetés ami nagyon nem tetszett, pl apple sokkal jobban megoldotta...(nem vok apple fan, soha nem vennék iphonet, ezt csak példának hoztam fel.)
-
picur220
veterán
asadasad22 és Saint_ kollégáknak 5800-ja van, hogy ennyire mellette áll, vagy egyáltalán volt már a kezetekben ez a telo, vagy csak a Nokia oldalán lesitek? Mert szvsz a kezelőfelület siralmas, az egészet ujjal kezelni lehetetlen (ipodtaccshoz képest...
), ezért is adnak hozzá ceruzát meg pengetőt. Sztem a Nokia nagyon nem tud érintőképernyőt gyártani, majd ha megtanulja és gyárt egy multitaccsost, akkor talán... Kezdetben az 5800 is tetszett, de amikor a kezembe vettem és elkezdtem vele szórakozni, akkor ért a hidegzuhany...
Ezért ajánlom az N95-öt, pláne a 8gb-st (kijelzője nagyon nagy!!), egyébként én is csak azt találtam a T kínálatában.
Ja és lehet turbózni zeneileg pár progival, pl oggplay FLACet támogat... -
picur220
veterán
válasz
Wendelke #3311 üzenetére
Az érintőképernyő jó, de én az 5800 képernyőjével kezelhetőség szempontjából nagyon nem vagyok megelégedve, sztem az egész kezelhetetlen, legalábbis nagyon sokáig szokni kell, de a méretét tényleg nem érheti kifogás. Az N95 nem rossz választás, bár sztem elég régi modell, na erre az állításra is lehet prozni meg kontrázni, de sztem ez inkább kontra. Nekem ondjuk az N95 8gb nagyon bejött egy időben, de mostmár annyira nem ,de sztem sokkal többet ér, mint a sima N95. Ha mégis ezek maradnak, akkor:
Fényképezésre/videózásra N95
Zenére 5800 (ugye XPM)
WLAN: nos ez sztem döntetlen, ha a kijelző a fontos, akkor 5800, ha a kezelés, akkor N95.
GPS: ua van mind2ben, de sztem N95 képén átláthatóbb a dolog, mivel nem 16:9
Akksi: hááát... ez sztem megintcsak döntetlen, mivel sztem BL-6F van az N95ben és BL-5J az 5800ban, ezek a gyakorlatban kb ugyanazt adják.
Én ha ilyen előtt állnék, körülnéznék még a piacon, mert meglehet, hogy olcsóbban kapsz jobb, független készüléket Nokia garanciával, mint a T-nél függőn. Ha mindenképpen zek a modellek aradnak, akkor N95. Szerintem. -
picur220
veterán
válasz
Murderer69 #3303 üzenetére
E51 nagyon kis kijelzős, azon netezni képtelenség, bár nekem igazából az i-touch meg iphone kijelzője felelne meg erre a célra, na meg esetleg a n95 8gb.
-
picur220
veterán
válasz
Hessler #3284 üzenetére
Tudnám hova akarsz az N85-nél jobbat vaze! Most mondd már meg, te mire gondoltál? N96-ot nem ajánlom esetleg omnia HD, de az sztem nincs még mo-n, meg 100 felett van. innov8? Mondjuk lehet az is 100 feletti... Nekem is volt már 1 csomó mobilom (Siemens A40, A50, Nokia 3510, 3510i, 3200, SE K300i, 3250, 6630), most N79 van, de azt nem nagyon akarom lecserélni...
Képekhez pedig Samu G600 felelne meg, nézz rá a képeire a tesztben! -
picur220
veterán
Sztem csak akkor kell neked a 3D chip, ha sokat játszol, de akk nagyon, mert szaggat a game, am felesleges. N85 kijelzője sokkal jobb, de gamekben nem fogja überelni a 3D chipeseket, mert ebben ugye nincs. A játékok meg nincsenek optimalizálva, minden megfelelő hardverrel rendelkező telon fut csakúgy, mint gépen. Ha nem játszol sokat, sztem N85 megfelelő választás.
-
picur220
veterán
válasz
Murderer69 #3273 üzenetére
Az N95 8gb jó teló, de jobban kéne mondjuk egy N85, ha már itt tartunk, mivel majdnem egy árban is vannak.
Cramo:Ha az N85 tetszik, inkább vedd meg azt! -
picur220
veterán
válasz
moboHEAD #3240 üzenetére
De van a feltételeidnek majdnem megfelelő cucc, lásd Nokia E71. Ebben megvan a QWERTY, WLAN, GPS, a multimédiája annyira nem jó, pl kamera, de zenére (majdnem) tökéletes. Én egy N79-et nyúzok, zenéje Pioneer fülessel kiváló, kamerája rel. jó képet készit, telefonálni, smsezni lehet vele, az anyaga műanyag, de közel sem annyira szar, mint az N78 vagy N96/N81. Nekem megfelel, bár mostanság gondolkodom az N95 8GB cserén...
Egyébként a googleban ha keresel tuti van angol nyelvű teszt, ha vhol már ki van adva egyáltalán a telo... Én itt találtam. -
picur220
veterán
válasz
#16820480 #3209 üzenetére
Nekem a legszarabb újítás a kiegészített gps, bár ez nem fp2es újdonság, de feltolta a számlámat rendesen...
Amit leírtál, azt nem nagyon vágom, nekem n79em van, de azon ha 1progival csaklakozol a netre, akkor feldobja, hogy WLAN keresése, Internet, WAP, stb, és ezek közül válogathatsz. Na én a GPSes telószámla után kitöröltem az összes Mobilnetes AP-t a teloból, mert amúgy sem netezek 3G-vel, és az itthoni wifi van beállítva egyedüli internet AP-nak, szal ha 1 progi csatlakozik, akkor ugye alapból rámegy arra hogy internet, abban van az itthoni wifi, s ha csatlakozni akarok itthon, csak leokézom, ha máshol, akkor meg kerestetek vele WLANt... -
picur220
veterán
Másolják is ezerrel, mert a sok állatnak, aki megveszi, azt kell látnia, hogy "húde fasza érintős cucc, dekirály, multitaccsos, meg minden..." Az MMS-t konkrétan én se használom, de egy telonál elvárható, hogy tudja, mert ha pl vki nekem akar küldeni, akkor
Azért volt jó az apple részéről az iphone mert vonzza az embereket, akik hajlandóak 160ezret fizetni egy olyan telóért, ami nem tud semmit... -
picur220
veterán
Jajj, hagyjuk már azt az iphonet, az a világ legnagyobb bukása, vagy ha szted nem, akkor légyszi küldj egy alap iphoneről nekem egy mmst, ha kell megirom a számot amire kérem...
Kezelőfelülete király, amúgy az egész teló egy rakás #&@$...
Ja, és az 5800-t kezelőfelület szempontjából ne hasonlitsd az iphonehoz, mert az 5800 kezelhetetlen szvsz... -
picur220
veterán
válasz
Murderer69 #3189 üzenetére
Az N85 nem zötykölődik úgy, mint az N95, sokkal masszivabb a kialakitása. Nekem is tetszett, de én is az anyagiak miatt választottam az N79-et...
-
picur220
veterán
Igen, vannak, és n szériás telot éri meg jobban venni, de hogy melyiket, az attól függ, hogy mennyit szánsz rá, és hogy mi a fontosabb
Ha a kamera és a vaku kell, akkor N82,
ha a kamera nem annyira fontos, inkább a kezelőfelület, a kinézet, stb, akkor N79, mellesleg nekem ilyen van, és teljes mértékban meg vagyok vele elégedve,
ha nem kell annyira a kamera, és inkább nem szánnál rá annyit, akkor N78, mellesleg az is ugyanolyan képet csinál, mint az 5mpxesek csak kisebb méretben
N79-et melegen AJÁNLOM!!! -
picur220
veterán
válasz
freeeka #3180 üzenetére
A 6120 em a legjobb a készülékház tekintetében, mondhatni darabokra hullott egy a kezemben, ja és úgy esett ki az akksija, miközben a telo a kezemben volt, hogy a fedél rajta volt. Az E51 viszont az Eszériára jellemző stabil házat kapott, aminek a fele még ráadásul fém is. Szvsz sokkal jobb.
-
picur220
veterán
Vázzegg! Nehogy Samsungot vegyél már! Azért a Samsung S60 téren nem tart még sehol, a Nokia meg már "kicsivel" jobb.. N95 8gb jó választás, esetleg N82 ha tetszik, vagy E66, annak még az anyaga sem annyira rossz...
Még vmi: frissíteni tudsz, újabbakon a telóról is megy... -
picur220
veterán
válasz
moboHEAD #3133 üzenetére
Repülés van, konkrétan annyi, hogy lejön a hálóról a teló, és használhatod.
Ha cserélgeted a hátlapot.. Nos igazából a lazulást nem ez idégi elő, amúgy is laza, de én ezt úgyoldottam meg, hogy alátettem a hátlapnak 1 papírdb-ot. Ha sokáig van rajta 1 hát, akkor 1 kicsit odakozmál, és abszolút nem lötyög...
Nem szokásom hangot felvenni, de hogy nem 1 percet bír, az 100%.
Beszéd közben a hangminőség az én botfülem számára tökéletes, pláne, ha van rendesen térerő, ha 1-2 csík, mint pl hegymászás közben, akkor nem igazi a dolog...Kihangosítva a minőség szinte tökéletes, nem recseg, nem búg vagy ilyesmi...
Kikapcsolva természetesen éreszt.
A telómat egyébként január végén vettem, 2 év Nokia garival.
És még vmi: néhány teszt írja, hogy a gombjai szarok: ezt cáfolom!! A gombjait egészen kellemes nyomkodni, van határozott nyomáspontja, normálisan lehet vele SMS-t írni vagy akár MSNezni. -
picur220
veterán
válasz
moboHEAD #3131 üzenetére
Mivel nekem n79em van, nagyon jó, minden funkciója szinte tökéletesen működik. Az eredeti képnézegetője szar, helyette resco viewert használok. Navigációnak garmint használok, műholdat keresi 1-2 percig, de ha megtalálta, minden simán megy. Wlan tökéletes, kis beállítás módosítással kevesebbet is fogyaszt. A kijelző lehetne 2,6os vagy 2,8as. Néha van olyan problémám, hogy ébreszt, de nem tudom lenyomni. Ilyenkor nyomkodom a leállítot és 1x abbahagyja. Az usb egy fedél alatt van a kártyával, de sztem nem is kellett vna fedél alá tenni, semmi haszna sincs,kicsit idegesítő is lehet ha sokat dugdosod. Én ezt wlanon megoldottam...
Elsőre kb ennyi jutott eszembe, ha érdekel még vmi kérdezz és leírom... -
picur220
veterán
A 20 hsz-szel előttem szólókhoz egy kis írás:
Én szvsz kegyetlenül utálom a WM-t, az iphone-t. A SE-nal is hadilábon állok, nekem 3 készülékem volt, de mind3 szutyok volt, ettől függetlenül lehet, hogy az újak jobbak...
A WM kezelőfelületével egyszerűen nem tudok megbarátkozni, az iphone meg az évezred legnagyobb bukása, nem tud semmit, csak a csili-vili kezelőfelületet meg az Apple logót fizeted meg az egésszel. Az a bajom, hogy a Nokia nem nagyon gyártja még az érintős telokat, multitouchos meg nincs is.
Az xperiához 1x volt szerencsém, sikerült megutálnom a lassúsága, meg úgy az egész kezelőfelület miatt... Nem tetszik, és nem is fogom ajánlani senkinek...
deakzsani: HTC magic meg touch HD sztem elég jó, az kellhet neked... -
picur220
veterán
Elismerem, hogy anyagminőségben jobbak... De miért nem tudja a Nokia a nagyobb tudású telefonjait felvértezni normális külsővel?? Még az N95 8GB néz ki vhogy az egész N-szériából... (az N79 is tetszik, ha már megvettem...) Meg lehet barátkozni ezzel a szériakinézettel is, mivel úgysem lesz jobb az Nszériában...
Am a Xe sztem többet ér, mint az fp2, engem a design taszított el... -
picur220
veterán
Nem rossz telefon, a tudása nagyon ott van, de nekem rohadtul nem tetszik a tégla formájával a rizsgombjaival, meg a 2 cm-s vastagságával..., amúgy jó teló, ha vki vesz, akkor titanium színben vegye, mert állítólag vmivel jobb a kamerája, minta feketének... (nem tudom, csak állítólag...)
Nekem N79-em van, az is nagyon jó, majdnem ua, mint az N82, csak nincs benne 3D gyorsítás meg Xe-vaku, de FP2-es...
Szvsz ha vki megszokja az FP2 animációit meg kezelőfelületét, akkor utána az FP1 nagyon rosszul fog esni...
dedike: Akkor milyet vennél?? Várj, levezetek 1 dolgot neked:
A Nokia N-szériájának az ára ekvivalens a megfelelő tudású Eseries készülékek árával. Mivel multimédiás funkciók kivételével az elméleti (és néhol gyakorlati) tudásuk megegyezik, így jobban megéri Nseriest venni.
Eseries = Nseries - multimédia (az ott mínusz)
Pl:
Nokia E66 elméleti tudása ekvivalens a Nokia N78 elméleti tudásával, de multimédiás funkciókban az N78 jobb, mint a E-szériás társa, de az E66 nem tud semmit felhozni saját maga védelmére ilyen téren... -
picur220
veterán
válasz
tortaur2006 #3070 üzenetére
Aszongya iphone...
AZ IPHONE AZ ÉVSZÁZAD (vagy ezred) LEGNAGYOBB BUKÁSA!!!
2007-2008-2009-ben nem tudsz vele MMS-t küldeni, meg videózni, holott ez- ha a videó nem is- alapfelszereltsége egy telefonnak. Az áráról még nem is beszéltem.. (egy telo 10000ért is tudhatja ezeket, ez meg 160ért nem tudja...)
Szerintem vegyél E66-ot, ha tetszik, ha kell a qwerty akkor E71, ha vmiféle multimédia kell, akkor N79(kam), N95 8GB(kam), 5800 xpm(zene), N85(kijelző, kam), vagy vmi hasonló...
én személy szerint Eseriest sem vennék, mivel ezek ugyanazt tudják, mint az Nseries, csak gyengébbek multimédiás téren...
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest