- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
RootRulez #7784 üzenetére
Ez okostelefon!
Mit nem értesz? Segítünk...Nagy Symbian topic -
picur220
veterán
válasz
tariattila #7746 üzenetére
De van officesuite!!! 5800-ra! Azzal tudsz szerkeszteni is!
-
picur220
veterán
válasz
animatrix11 #7611 üzenetére
A diamond az akksiján kívül jó telo. iPhoneból max 2G-t kapsz, azt is lehurcolva, szóval inkább hanyagold.
Sztem ennyiért csak használtan tudsz telot venni. Ekkor érdemes személyesen átvenni, vagy képet kérni a teloról, és ha postáztatod, akkor csak utánvéttel.Karma: Lenne hozzád egy kérdésem. Tudnál nekem egy pontos definíciót mondani a nyílt oprendszerre? Magyarul hogy mit jelent ez a kifejezés? Mert azt tudom, hogy mik a nyíltak, de hogy ezek milyen feltételnek felelnek meg, azt nem.
-
picur220
veterán
Nekem a kezelőfelülettel, az egyszerűbb, "élvezetesebb" netezéssel, jobb hangzással, (talán) könnyebb gépeléssel nyújtana többet. Ekkor ugye elesnék a videófelvételtől, amit kb egy évben 5x használok, szóval az nem érdekel. A GPS-t sem túl gyakran veszem elő a telomban, de amikor kell, akkor nagyon.
Nem tudom, hogy 2G vagy 3G legyen, én inkább 3G-ben gondolkodom, csak az ráfizetős lenne, ha nem is nagyon.
Mondjuk van 1 haverom, aki kiakadna, ha meglátná az iPhonet a kezemben, mert annyira Nokia-fan, hogy olyan még egy nincsVégülis én is az vagyok, de az iPhone...
-
picur220
veterán
Szerintetek megérné elcserélni az N79-emet egy iPhonera?
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #7371 üzenetére
Azt bizony valaki kitörölte...
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #7335 üzenetére
Maemo Linux, iPhone OS.
A Viewtynél szoftverre gondoltam. Mennyire megy gördülékenyen? Nem várom, hogy iPhone szintű legyen, de azért az S5230 felidegesített.
A múltkor egyik havernál S5230, másiknál iPhone 3GS. Megnéztük a sebességkülönbséget amikor elhúzzuk a widget-képernyőt/"menüt", magyarul lapozunk. Hát az ég és föld az ezek közötti difihez képest közel van egymáshoz -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #7171 üzenetére
Aktív stylusnak hívják legtöbb helyen, de sztem hülye az, aki ilyet használ
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
A BB-hez kell minimum egy BIS, hogy bármivel szóbaálljon, és ha nem céges, akkor felejtős, mert pl T-nél csak cégeknek adnak tudtommal... emailhez meg pláne
Az E71 előnye ezzel szemben, hogy bármilyen nettel szépen kommunikál, szóval semmik special feature nem kell neki.
Az E71 sem lesz lassú, nyugi... -
picur220
veterán
A tetszés relatív.
Szerintem csak a kínából hozott szutyok E52-k vannak szarul összerakva, én még nem láttam olyat, ami rossz lett volna. Annak ellenére, hogy én és Sly is óvaintjük a fórumtársainkat attól, hogy GSMbolti garis telefonokat vegyenek, még mindig nagyon sokan nem hallgatnak ránk... -
picur220
veterán
válasz
Sammy Jankis #6852 üzenetére
E52! Sokkal megbízhatóbb, erősebb a hardvere.
-
picur220
veterán
válasz
koboldsrac #6826 üzenetére
Inkább várj...
Elvileg +8% vám, ugye tudod? Mert gondolom nem itthon van... -
picur220
veterán
válasz
psyho777 #6805 üzenetére
A zárt oprendszer működését nem tudja befolyásolni szoftver, a nyíltét tudja. Ezért van az, hogy MAC-re nincsenek vírusok.
GPS progik elvileg lehetnének zártra is, de azokban eddig nem volt GPS, szóval nem írt rá rendes GPS progit senki.
A nyílt oprendszeres telefonokat sokkal jobban ki lehet használni. -
picur220
veterán
Hát sztem kb egyforma, de ha szavaznom kéne akkor iPhone.
bob011: Nekem az N79 hátlapja alatt is van papír, de az szinte mindegyikhez kellett, sztem még E51-hez is! E52-höz már nem kell. Egyébként szerintem az 5800 nem olyan rossz minőségű, volt már nálam pár db, és egész tűrhetőek voltak. 5730-hoz még nem volt szerencsém, de az 5630 amilyen rossznak tűnik ránézésre, olyaan jó. Teljesen egyben van. -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #6774 üzenetére
A dualLED meg szart se ér, tapasztalat. 0,5 méterig jó valamire, aztán csak ront a képen.
Nem tapasztalat, csak az XM-ből gondoltam. De sztem attól is függ, milyen fülessel hallgatod. Eredeti Nokia fülessel lehet, hogy nem hallod, de pl egy job IEM-mel igen.
-
picur220
veterán
válasz
Melkor04 #6549 üzenetére
Én ezek közül az E52-t ajánlom. Abban megfelelő a vas is, kiváló anyaga van, Wifi, GPS, S60 9.3 FP2 OS. A kamerája nem a legjobb, de bőven megfelelőek a képei szvsz. Pláne nappal, világosban. Árba bőven belefér
A Samsung i7110-et nem fogralmazzák hivatalosan Mo-n, úgyhogy gyári gari ugrott, úgyhogy ne vegyél olyat. A Samsungra tett S60v3 miatt kompatibilitási problémák is felléphetnek. Sztem egyértelműen E52.
-
picur220
veterán
válasz
runner 125 #6350 üzenetére
Hát ez a szívás, eddig a HTC HD2 is szebb lenne...
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #6232 üzenetére
Ma már minden telefon, amivel telefonálni lehet
Ha a telefonon van a hangsúly, akkor aki TELEFONT akar, vegyen Nokia 6310i-t. Az a legjobb TELEFON! -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #6228 üzenetére
Ja igen aki itt telefont akar venni: vegyen LG Arénát. mindenkinek ezt javaslom
Remélem poénból mondtad...
Kickass:
Nem az volt a kérdés, hogy neki mit ajánlok, hanem az, hogy miért szar az 5800. -
picur220
veterán
válasz
geckowize #6223 üzenetére
1. Szar anyagból van. Nagy többsége recseeg-ropog. Nem esik ugyan szét a kezedben, de amelyik rosszabb, az elviselhetetlen. A jobbakkal semmi gond.
2. A kamerája egyenesen szar képeket csinál, tök homály meg zaj az egész. Nem sikerült valami jól...
3. A videója meg aztán... no comment.
4. Az árába bőven belefér egy N79, N82, akár egy használt iPhone 2G is.
Kb ezek miatt. -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #6221 üzenetére
Ha lesz írás, el fogom olvasni. Csak szólj, írd be ide.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #6218 üzenetére
Örülünk, majd számolj be róla!!
-
picur220
veterán
válasz
geckowize #6212 üzenetére
Akkor vegyél n95 8g-t, ha kell a 2,8"-os kijelző. Ha inkább a jobb/újabb szoftver kell, akkor N79 vagy N78 kell neked, attól függ, mi a fontosabb, és mi kell. Olcsóbban kell egy telo szarabb kezelhetőséggel és kényelmetlenebb gombokkal, szarabb kamerával, vagy inkább fizetsz többet, és lesz kényelmesebb bill-ed, jobb kamerád. Én az utóbbit választanám, szóval sztem vagy N79 vagy N95 8GB.
-
picur220
veterán
Nokia N79, N85 (ne hallgass Sly-re, mert neki nem tetszik
), E52, E71, E72.
Az első kettő multimédiásabb, a másik kettő zletibb és elegénsabb megjelenésű, emellett sokkal jobban össze van rakva. Én az E-szériát neked jobban ajánlom. Ha kell a QWERTY billentyűzet, akkor E71, E72 (új, gyorsabb, ergo drágább), E75, ha nem, akkor E52. Ha egy árlimitet mondanál, az mondjuk nagy mértékben megkönnyítené a dolgunkat.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest