- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
AMDKiller567
csendes tag
Ja és csak Intel 875p chipset-es alaplap jöhet szóba!!!
-
AMDKiller567
csendes tag
Az lenne a kérdésem felétek,hogy melyik lapot ajánljátok Intel P4-hez? Intel P4 3Ghz-es procit szeretnék venni,de az alapban még nem vagyok biztos,ezért kérem a segítségeteket! Árban kb 45000-55000 Ft-ot szánok rá! Minden lapot mondhattok,csak az Abit IC7-est ne,mert Abitból már elegem volt. Eddig mindegyik Abit alaplapommal baj volt,mint intel celeronos korszakba,mint pedig AMD-s korszakban. Ezért a személyes ellentétem vele. Azért megemlítem,hogy a legtöbb jót, az Asus P4C800 deluxe 875p-s alaplapról hallottam,ezért van a választásom emellett,de mielött vennék,aztért meg szeretnék bizonyosodni,milyen vélemények vannak a lap elllen illetve melllett,vagy tán van nála jobb,itt nem csak a tudásra gondolok,hanem a megbízhatóságra is.Várom véleményetek!!!
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest