- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigManus
addikt
válasz
simpley #65389 üzenetére
Szia!
A cégünk most állt át Eset Endpoint Security-re.
A support első osztályú.
Távolról menedzselhető, rugalmas a szoftver.
41 gépen kezelem és tökéletesen fut mindegyiken.
Egyedül a HIPS az amit kicsit kozmetikázni kellett, de azon kívül nincs gond.
A supportra az első napon volt szükség, mert a levelezőben a spam szűrő okozott galibát.
Délután jeleztem telefonon a gondot, másnap 8:30-kor beléptek a gépre és megoldották. -
simpley
őstag
válasz
simpley #65388 üzenetére
még valami:
mivel én nem rég jöttem a céghez, nekem nincs tapasztalatom velük. odaát mi Kaspersky-t használtunk igazából nem volt baj vele. mivel alapvetően nem is ezt a feladatot látnám el a cégnél így nem akarok nagyon belefolyni, vagy teljesen lecserélni a szoftvereket. -
Cs1csó
titán
válasz
simpley #65380 üzenetére
Ingyenes vonal: beépített Defender, Kaspersky Free (Cloud), Avast Free
Fizetős vonal: Kaspersky, ESET, Norton, EAM, F-Secure, Bitdefender stb.+ a szokásos kiegészítés: naprakész rendszer, programok, böngészőben Ublock Origin vagy Adguard használata, adataidról online vagy offline mentés - akár a komplett rendszerről, akár csak a pótolhatatlan adatokról, pénzügyek kétfaktoros azonosítással végzése stb.
1-2 hetente vagy gyanú esetén pár kiegészítő védelem futtatása pl. AdwCleaner, MBAM free, Emsisoft EK, DrWebCureIt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest