-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Deer76 #68796 üzenetére
Felismerése kiváló,pendrive ra ráteszed,kicsomagolásnál figyelj oda hogy a pendrive legyen megadva,ne a gépre tegye,legjobb ha létrehozol neki egy új mappát és abba teszi magát a pendrive on,és erről futtathatod mikor esedékes.
Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and ... - Emsisoft -
Cs1csó
titán
válasz
Deer76 #63766 üzenetére
Windows 10 alá szerintem fölösleges külön defrag program jó a Windows sajátja, főleg ha a rendszered már SSD-én van.Nálam megy a gép bőven IDLE úgyhogy van ideje karbantartani.
De ha mindenképpen szeretnél ilyen programot használni:
- Defraggler
- Auslogics Disk Defrag -
Cs1csó
titán
válasz
Deer76 #63762 üzenetére
Ahogy elnézem ez 3 cucc:
- iobit ami nem kártevő de sok kéretlen cucca van
- toolbar-ok pedig ugye kellemetlen dolgok csak
- a FusionCore-t nem ismerem de az is valami PUAKapcsold be a PUA védelmet a Defender-ben és akkor ezek a Potenciálisan Kéretlen Alkalmazások is felismerésre és tiltásra kerülnek majd.
-
-
-
UserX
addikt
válasz
Deer76 #56788 üzenetére
Szia!
Konkrétan Plag kolléga néhány hónappal ezelőtt, azon rágott be, hogy szó nélkül nem engedte elindítani egy Steam-es játékát. Azután többen panaszkodtak itt a számtalan FP-ra!!!
Nekem is volt még érvényes licencem, de F-SECURE SAFE-re váltottam (nem bántam meg!).
Az Emergency Kit-el, tudomásom szerint nincs baj.
A saját tapasztalataiddal hozd meg a döntést!
-
válasz
Deer76 #52981 üzenetére
Akik csalódtak más termékben, vagy előfordult náluk teljesítmény probléma, azok nagy megelégedésükre használják az EMSI-t! Nem terheli a gépet, és nagyon erős védelemben.
Már többen használják itt a fórumban, és eddig nem jött vissza rossz tapasztalat!
Amennyiben érdekes lehet, próbáld ki! -
-
-
tpeter77
addikt
válasz
Deer76 #46242 üzenetére
szia
Le kellene tesztelned a víruskeresőket, mert ahány hardware, annyiféle változat, nem lehet előre megmondani, melyik gépet melyik víruskereső fogja legjobban és legkevésbé terhelni.
Az alábbiakat próbálnám ki: Avast IS, AVG, Bitdefender IS, Eset SS9, Emsisoft IS, Kaspersky TS, K7 TS, NOD32, Qihoo 360TS, Tencent.
Ransomware szempontjából Bitdefender IS, Eset SS9, Emsisoft IS, F-secure, Kaspersky TS, NOD32 voltak a legjobbak, amikor teszteltem (tavaly nyár-ősz). -
dqdb
nagyúr
válasz
Deer76 #46242 üzenetére
Ha HDD van, akkor nem igazán, érezhető lenne végig, hogy be van húzva a kézifék.
A Kaspersky 4 GB-nál több memóriával érzi jobban magát, azonban nem azért, mert extrém magas lenne a memóriafoglalása a konkurenciához képest (nem kiugró), hanem azért, mert tapasztalatom szerint olyan módon épül be a rendszerbe, hogy az máshogy/többet swappol, és emiatt érzetre lassabb lesz a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest