- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
sandró60 #34501 üzenetére
Olvasni neten cikkeket, hogy MS 2015 júliusáig kiterjesztette az MSE támogatását, v lehet épp csurran-cseppen 1-1 folt IE / flash stb. javára is, viszont ez baromira nem egyenértékű azzal a komplett és szükséges foltozással, ami mondjuk egy Win7-re megy havonta. Épp ezért nem kéne úgy beállítani, mintha az lenne, újabb Windows mítoszt generálni belőle (hogy támogatják ám még frankón, teljesen ok minden)...
-
King Unique
titán
válasz
sandró60 #34497 üzenetére
Akad még háztartásban egy régi gép, amin az van, néha megnézegetem, de ezt nem figyeltem meg, hogy update áradat jönne, pedig WU be van kapcsolva.
Meg eleve miről beszélünk? Hivatalos support megszűnt 2014 áprilisában, az hogy időnként mégis kilök rá MS 1-2 ordas nagy lyukfoltozást, egy dolog, de az nem ugyanaz a hatékonyság, mint az újabb Windowsokra. Értem ezalatt, hogy nem minden komponens kap javítást, nem jön XP-re havi 8-1x db frissítés. Vagy netán igen, akkor dobják már róla egy screenshotot? -
-
angelius
aktív tag
válasz
sandró60 #29579 üzenetére
Ez béta verzió a Baidu honlapján lelehet tölteni. Nekem nem jól működött a 4-es verzióhoz készült magyarosítás mert frissítésnél leállt így neki kezdtem magamnak fordítani. De elvileg az IntoMedia elkezdte a fordítást. Ez a 5-ös verzió eltér sok mindenben a 4-es verziótól, hiába béta mindennapi használatra alkalmas.
-
lck
senior tag
válasz
sandró60 #28823 üzenetére
Nyugodtan tedd fel. Atomra én is azt tenném. Kisebb gépigényűt úgysem találsz, ami véd is. A beállításokban van olyan hogy az Avira védelmének bekapcsolása azt tedd rá. Nem lesz tőle nagyobb a terhelése, és így jó szintű védelmet nyújt. A magyarításról annyit hogy egy esetleges programfrissülés kitörölheti. Ilyenkor újra be kell másolni. Gondolom ez majd megoldódik ha a nyelv bekerül a hivatalos telepítőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Keresem ezt a könyvet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest