- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Gabesz984
tag
-
blattida
nagyúr
válasz
Spidee #14839 üzenetére
Nem önmagában azért. Nálam is volt fönn a gépen, nem emlékszem pontosan, de be lehetett úgy lőni, hogy mindent ellenőrizzen. kicsomagolás nélkül.
L7wy: év végén jelenik meg, elvileg...
attiati: nálam is jelentkezett ilyen probléma vele, aztán a tálcaikon tűnt el, véglegesen.
A webguard és a mailguard még mindig erőteljesen bekavar a hálózati működésbe, nagyon idegesítő... -
-
-
attiati
veterán
válasz
Spidee #14526 üzenetére
szia
És hogy sikerült lengyel proxy mögé bújnod?
Az a 127.0.0.1 vagy milyen cím nem is valós ip cím, ha azt írtad be manuálisan proxy-nak akkor nálad volt net?Vagy mit ír neked az a lengyel chip oldal most, ha nem proxy mögül hozod be?
Olyan, mintha "lejárt promó", vagy "regisztráció szükséges" hibaüzi lenne. Mondjuk nem tudok lengyelülszia
-
attiati
veterán
válasz
Spidee #14507 üzenetére
Próbáltam, de ott elakadtam, hogy a proxybeállítás után nem volt netem.
Az a lengyel weboldal is hibaüzenetet hoz, gondolom nem lengyel ip címet észlel nálam.
De raymond-on lent a hsz-ekben írják, hogy kaspersky feketelistára tette a kulcsaikat, és 2-4 nap után már nem működtek. -
Penge_4
veterán
válasz
Spidee #14315 üzenetére
Köszi, így már olvashatóbb (a törökkel hadilábon állok).
Szóval ha ez lejár, akkor ugyanitt tudok majd újat igényelni? Vagy új néven, új mailcímmel kell regisztrálnom?L7wy: A 4.0-s NOD nálam is hatalmasat égett. Ugyanúgy fogja a gépet (dualcore 3GHz CPU) 30-60 másodpercig egy pár megás .exe letöltésekor. Jó, hogy valósidejű védelem, de ez már akkor is túlzás. Újabban azt csinálta, hogy gépindításkor 42 megát evett a memóriából (ekrn.exe), aztán szépen lassan elkezdett kúszni fölfelé. 4 nap múlva már ez az érték 150 mega volt.
zed01: Van itt a ph fórumon olyan olvtárs, a moonman kolega aki még vírusirtót sem használ, mégis tiszta a gépe, mert normálisan használja az internetet.
1: moonman Vistát használ UAC-lal, így a rendszergazdai mód kilőve. Aki XP-t használ rendszergazdai módban az nagyobb veszélynek van kitéve.
2: moonmannek van a gépén Defender, ami legalább a spyware-ek, malware-ek ellen véd.
3: moonman nem igazán torrentezik.
4: moonman nem jár "olyan" oldalakra.
Így valóban nincs szükség vírusirtóra. A scriptvírusokat az IE8 sandbox-a is megfogja. Mellesleg vírusirtó nélkül hogy tudod meg, hogy fertőzött-e a géped? Nem minden vírus fogja 100%-ra terhelni a procid, vagy egyéb "életjelet" adni magáról, van, amelyik csak szépen csendben csatlakoztat egy botnethez, vagy figyeli a billentyűleütéseket (keylogger), vagy akármi. -
betyarr
veterán
válasz
Spidee #14041 üzenetére
a CIS nagyon ígéretes kis dolog,de még nem annyira hatékony.pár év múlva (ha így haladnak) valószínű,hogy lepipálja a fizetősöket is.de ez még csak feltételezés.
itt találod meg a 3-as verziónál a telepítőt, itt pedig a használati utasítás,amiből sztem minden kiderül.
egyébként az avirát ha beállítod jól,akkor még csak nem is kérdezget,hanem teszi a dolgát automatice,akár szó nélkül is,láthatatlanul.apósoméknak beállítottam,aztán semmi gond vele.
-
betyarr
veterán
válasz
Spidee #14036 üzenetére
pff,esetleg moziba ne vigyen?
az ESET felelne meg talán neked,de nem a 4-es hanem egy korábbi mert asszem csak az tud nagyarul.30 naponta kell mindig másik mailcímről regelni és akkor folyamatosan van internet securityd.ha nem lenne fontos a magyar tudása akkor meg avira,mert az mégkevesebbet fogyaszt és még jobb is!
és nem kell 30 naponta regelni sem,mert van hozzá legális 180 napos promós licensz.igaz az avirának nem annyira jó a tűzfala. (állítólag...)
-
-
-
-
Kiskutya
veterán
elmeletileg az is-ben minden benne van de nem biztos hogy mindenbol a legjobb. szerintem 1 atlag felhasznalonak eleg az internet sec is. de a szakik szerint kulon progikkal biztonsagosabb. a kulon progikba a negativum az hogy elofordulhat hogy akadnak egymassal ezert jol ossze kell valogatni oket.a counterspy a jobb spyware irtok koze tartozik. en amikor hasznaltam kicsit megfogta a rendszerem azert nem szerettem. nekem most /pill avg8 anti-virus progim van amibe benne van az avg spyware vedelem is. szerintem ha melle felrak valaki 1 comodo tuzfalat az mar 1 atlag felhasznalonak egesz jo vedelmet ad.
-
Kiskutya
veterán
ha interne security csomagban szeretned akkor en a norton is-t a kaspersky is-t az avg is-t es az f-secure is-t ajanlanam. mind1 melyiket hasznalod mindenkinek mas jon be de ezek a jobbak.
kulon progikba: tuzfalnak comodot ajanlom melle pedig avg vagy avira. spy vedelmek meg spy sweeper vagy ha ingyenes akkor spywareterminatort vagy spybot. ha van 1 jo spyware vedelmed akkor a nodot is felrakhatod virusirtonak!
-
Sdi
addikt
Esetleg ez ? Elég jó hatásfokú cucc.
Megelőztek
-
zvaragabor
senior tag
Kaspersky Internet Security, vagy ESET SMART SECURITY jó választás lehet. Tűzfal, antivírus, antispam...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest