- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Aktív témák
-
válasz
Szottar #25143 üzenetére
Egyébként MSE full AV ellentétben a Denfenderrel. MSE is írja, hogy 2 av nem fér meg egymás mellett! Ergo, igen nagy butaság arra alapozni, hogy ha a Defender megfért mondjuk a KIS-el, akkor MSE is megfog. Látszólag igen, aztán mejd lesz gond vele.
Valaki azt írta a másik fórumon, hogy az MSE Defender alaokon nyugszik. Ezek szerint nem olvas. MSE Forefront alapokon nyugszik abszolút, ami meg ugye teljes mértékben AV termék. A Defenderhez semmi köze. A Defendert szándékosan úgy alakították ki és integrálták a rendszerbe, hogy gond nélkül megférjen más AV termékekkel. MSE-ről ez nem mondható el!
-
-
-
-
-
-
-
-
Justas23
csendes tag
válasz
Szottar #15866 üzenetére
Szia!
Jól tetted, hogy nem törölted ki. Ezek valóban Rendszer-fájlok. Barátomtól kérdeztem rá aki informatikus. Az A-squared falsot riasztott, ennyi.
Akkor lenne fertőzés mondta a barátom, ha bármelyik karakter a system.exe --ben nagy betűs lenne. Pl.: System.exe vagy SysTem.exe vagy SYSTEM:EXE és így tovább. -
válasz
Szottar #15866 üzenetére
Nincs mit.
Sajnos, mindenhol előfordul fals riasztás. Főleg ezeknél a programoknál.(#15865) simon7021: Az biztos, hogy nem a Kaspersky volt. A Kaspersky-nek, semmi köze az írási folyamathoz! Bele sem tud nyúlni, amikor cd/dvd-t írsz. Az Ashampoo-t meg nem minősítem, mert vele nekem Kaspersky nélkül is van egy pár lemezem, ami olvashatatlan! Szóval, nem a Kaspersky okozta a gondot.
#15867) puttputt: A módszer változatlan.
Ugyan azokkal próbálkoznak, max. változtatnak ezen-azon.
-
válasz
Szottar #15862 üzenetére
Nézesd meg a Kaspersky-vel! Ha a Kaspersky nem találja vírusnak, akkor az A-Squared-nek van egy téves riasztása. A Kaspersky sem mindenható, de az biztos, hogy ha ez egy rendszervírus, akkor azonnal felismeri.
Egyébként az, az üzenet, csak akkor jön elő, ha egy rendszer regisztri bejegyzésre hivatkozik maga a program(kártevő). Ergo, a regisztri bejegyzést is törölni kell, mert akkor fog a WinXP jelezni, hogy hiányzik a rendszerfájl. A legtöbb víruskereső, nem csak magát a fájlt törli, hanem a hivatkozást is. Így a Windows, nem is jelez! -
-
válasz
Szottar #15796 üzenetére
Hali!
Nézd, azt elhiszem, hogy úgymond meg vannak egymás mellett, arra viszont kíváncsi lennék, hogy "éles helyzetben" is kitart-e ez a "jó szomszédi viszony" az AS + KIS között(azaz amikor bejön valami kártevő)
Ezt csak egyféleképpen derítheted ki. Letöltesz egy vírusmintát, mindkét AV-nak természetesen maradjon rezidensen a védelme, és a fertőzött fájlokat tömörítsd ki egy mappába. Mivel ezek vírusok, ezért mindkét AV-nak azonnal "intézkednie kell", és ebben az esetben fog igazán kiderülni, hogy mennyire férnek meg egymás mellett.
Ezt CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE PRÓBÁLD KI, mert ha mégsem férnek meg egymással(és szerintem nem), akkor ez esetben súlyos csapást mérhetsz a rendszeredre és akár egy teljes újratelepítés is lehet a dologból!!!
[Vírusminta - Plag gyűjteménye, 2009 márciusából]
jelszó: vmintaFire.
-
betyarr
veterán
válasz
Szottar #15766 üzenetére
attól még hogy nincsenek jelenleg látható jelei,még simán okozhat gubancokat a jövőben.pl olyat,hogy a két egyidejű rezidens védelem miatt elveszítheti mindkét progi azt a funkcióját,amiért létrehozták őket:nem vesznek észre esetlegesen egy kártevőt,vagy lehet épp az ellenkezője is,valamit kártevőnek ítél meg az egyik,amivel amúgy semmi gond.
érdemes nézegetni rendszeresen az eseménynaplót.sokszor előfordulhat,hogy a 2 av miatt tele van hibaüzivel. -
etele34
tag
válasz
Szottar #15758 üzenetére
Szia Szottar!
Próbáld meg a következő képpen.
Ha jól látom akkor a problémád az, hogy KIS már telepítve van a gépre de az A-Squared AM nem megy fel utána.
Következő a javaslatom és az elméletem szerint kivitelezhető annál is inkább mivel az A-Squared több olyan baráti gépen is megy párhuzamosan a valós védelmével együtt ahol a fő védelmet a KAV látja el. Akár Comodo akár ZA vagy OnlineArmor tűzfallal párosítva. Már csak azért is mert jó egy komoly és megbízható anti-spyware védelem is a vírus védelem mellé.
Tehát: kapcsold ki a KIS-ben a Proaktiv védelmet majd vedd ki az automatikusan induló programok közül addig amíg felteszed az A-Squaredet. Legjobb lenne ezt egy külső programmal megoldanod. Nagyon jó erre a Revo Uninstaller.
Ha ez megvan akkor jöhet egy újraindítás. Ekkor már nem indul el a KIS. Így próbáld feltelepíteni az A-Squaredet. Szerintem így már menni fog majd. Ha megvan akkor és utána kapcsold vissza a KIS-ben a Proaktiv védelmet és tedd vissza a KIS-t az automatikusan indulók közé.
Azért majd írj be ide, hogy sikerült-e feltenned ezzel a megoldással az A-Squaredet.
Szerintem nem fognak utána már összeakadni egymással.
KAV a Comodo (csak a tűzfal) vagy éppen a ZA telepítésénél is komolyan reklamált és ezzel a trükközéssel tudtuk feltelepíteni. -
blattida
nagyúr
válasz
Szottar #14040 üzenetére
Nincs magyar verzió, jelenleg! Nem is jelent meg magyarul, lévén nincsenek kész a nyelvi fájlok, aminek alapvetően a Comodo az oka!
Ugyan letölthetitek a fájlokat a Comodo fórumáról, de azok hiányosak, hibákat tartalmaznak és nem véglegesek!
Használhatóak, de nem hivatalosak és nem is tökéletesek!
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy várjátok meg a hivatalos magyar kiadást. -
zed01
őstag
válasz
Szottar #13565 üzenetére
Nekem az tetszik a NIS2009-ben hogy nagyon kicsi a rendszerigénye és hamar bootol a rendszer. Feltettem a vmware virtuális oprendszerre és semmi különbség a rendszer teljesítménye szempontjából a vírusirtó nélküli állapot és a NIS2009 között, ami azért nagyon nem mindegy mert a virtuális oprendszer a számítógép erőforrásainak csak a felét használja. Egész egyszerűen fellélegzett az operációs rendszer a KIS2009 után. Ráadásul a Norton az egyik legkomolyabb teszten, az AV Comparativesen is bőven megelőzi az olyan nagy nevű gyártókat, mint a Kaspersky, Eset, Bitdefender, stb, és a téves riasztások száma is megnyugtatóan alacsony.
Nemrég vettem észre hogy most már része a NIS2009-nek a Norton Safe Web ami osztályozza a megnyitott lapokat veszélyesség szerint. Nincs már szükség a WOT-ra, vagy a McAfee Site Advisorra.
Nekem az a véleményem (ha hinni lehet a nagy nevű független teszteknek, (mint az AV-Test.Org, AV Comparatives) , hogy ha a NIS2009-en kívül egy másik vírusirtót használtál volna, az után is talált volna egy harmadik vírusirtó egy csomó kártevőt a te internet használatod mellett. Okosan kell a netet használni, a legjobb vírusirtó maga az ember.PS: Nem bántani akarlak, csak leírtam a véleményem.
-
válasz
Szottar #13569 üzenetére
Egyáltalán nem vagy buta. És ilyet ne is állíts magadról, mert fölösleges. Hittél egy termékben, bizalommal voltál felé és csalódást okozott.
Ez van! Velem is előfordult már.
A lényeg, hogy most már óvatosabb leszel, van tapasztalatod, és tudod, hogy mit kell tenni.
Sosem szabad a reklámnak és a marketing kampánynak bedőlni! Ezek nem arra szolgálnak, hogy neked jó legyen, hanem, hogy eladják a terméküket.
A tesztek sem számítanak sokat! A valós élet a döntő mindig! Ott bizonyosodik be, hogy egy termék mennyire hatékony és megbízható. A norton termékek nem tartoznak ide.Egyébként a mondás úgy igaz, hogy az okos is, és a buta ember is a saját kárán tanul. Csak a butát az okostól az különbözteti meg, hogy a buta nem tanul a hibájából, illetve nem ismeri fel, hogy hibázott!
Te egyikbe sem tartozol! -
-
válasz
Szottar #12896 üzenetére
Én nem javaslom a VirusBuster IS-t. A tűzfal az Outpost tűzfala, mivel az Agnitum és a VB kötöttek egy szerződést. Ha megnézed az Outpost IS-t és a VB IS-t, akkor mind a kettő termék ugyan az! Tűzfala jó az Outpostnak, de a VB antivírusmotor nem éppen jó. Állítólag sokat frissítenek, de én személy szerint nem javaslom.
Ha meg a barátod nem nagyon ért a tűzfalakhoz, akkor az Outpostot sem javaslom, mert neki bonyolult. Valami egyszerűbbre volna szüksége.
-
válasz
Szottar #12517 üzenetére
Ez az opció a tűzfalra vonatkozik! Ergo, kikapcsolod az automatikus módot, és manuálisan kell megadnod mindent, illetve ekkor a tűzfal még a csajod bugyijának a szinére is rákérdez.
A Defender rendszerállapotfigyelő modulja a számomra elégséges. Ha települ egy program, azonnal jelez, hogy mi és hová települt. Ergo, nyomon tudom követni, engedélyezhetem, vagy tilthatom. Nekem erre van szükségem belőle. A kémprogram védelemre van más megoldásom!
Ettől függetlenül, akkor se tiltsa le az engedélyem nélkül a Defendert! Erről van itt szó.De igazad van, valóban többet tuda NIS. Kérdés, ez a gyakorlatban mire elég? Az általad képben illusztrált megoldást, természetesen ismerem.
De köszönöm.
-
racerx
őstag
válasz
Szottar #12253 üzenetére
Nemtom' nálam a NIS2009 után is talált pár apróságot néha, de az is igaz hogy kicsit fogja a gépet(főleg az a2service zabál sokat), de szerintem korrekt kis védelem.Mondjuk most Avast van fenn meg ez rezidensen (sajna a NIS trialreset behalt, és nincs már kedvem vacakolni vele
) és majd ha lejár júliusban (hehe gondolom szinténzenész
), akkor meglátom hogy mit csinálok
-
-
zed01
őstag
válasz
Szottar #11937 üzenetére
Miért lehetne jobb is? A majdnem 99 %-os eredmény nagyon jónak számít szvsz. Már ne haragudj, de mit vársz egy vírusirtótól? Hogy felismerje az összes kártevőt? Nos, ilyen védelmi alkalmazás nem létezik.
Persze ezt nem bántásképp írtam, csak azt gondolom szálljunk már le a földre. -
-
-
-
válasz
Szottar #10735 üzenetére
Ha megnézed a képeimet, azokon a nagyja látszik!
Egyébként, meg nem hiszem, hogy külön részletes képekre szükség lenne. Amit prezentáltam az valós eredmény. Tudom, hogy mit gyűjtöttem be. 1 fájl kivételével az összes kártevő volt. Vagy ennyire hihetetlen, hogy most jelen esetben gyengén szerepelt a Norton?Mellesleg te sem a teljes részletes eredményeket mutattad meg. A linkelt képeimen ugyan az látszik külsőleg mint nálam, csak egyszerűbben!
-
-
válasz
Szottar #10622 üzenetére
Ezzel a két paranccsal nem a Windows javítható, hanem a boot! Pontosabban a bootolás, illetve a bootszektor, ha esetlegesen bootvírusa van vagy valami probléma adótott a bootolással!
A FIXBOOT paranccsal a bootolást fixálod, például több bootszektor esetén.
A FIXMBR a MasterBootRecord-ot javítja.
Ha a Windows esetében valamilyen alapvető rendszerfájl hiányzik neki, akkor azt nem fogja ezzel megoldani. Vagy javító telepítés, vagy reinstall!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest