- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Szellem. #24410 üzenetére
Kösz a tippet.
Utánajárok ennek a TrendMicro-nak.
Rájöttem, nekem nem jó semmi.
Az Avast volt az első.., de az...
Aztán jött a GData-s időszak, majd sok ideig Avira.
Most abból is kiszerettem.
A Kaspersky nekem sem igazán...
Szóval, jöhet valami "új".
(Olvastam, az Avast mintha kezdene ismét feltámadni, jobban mondva jó sok év alatt megtanultak állítólag vírusirtót készíteni... vagy fals információk lennének ezek?)A TrojanRemover továbbra is szuperál.
-
puttputt
őstag
Alig pihentek Aviráéknál...
-
puttputt
őstag
Ezt szedtem be..., gépinduláskor írta ki:
"Aranyos"... system.exe...
-
puttputt
őstag
Amint, arra számítottunk is valamelyest...:
Különösen az utolsó mondatnak örülök..., hogy végre talán nem fog zaklatni a popup.
-
puttputt
őstag
válasz
Narxis #15969 üzenetére
Hol érdemes beküldeni nekik?
Mailben, programon/fórumon keresztül?
Melyik után válaszolnak mihamarabb?
MAC72: Ezt ajánlom..., nálam hasonló problémák voltak (öngeneráló "féreg"), ez megoldotta... Esetleg csökkentettben indítsd a gépet, - előtte Update a T.R.-nek -, aztán csökkentettben mehet az irtás.Közvetlen letöltő [link]
... 30 napos. -
puttputt
őstag
A különböző online játszható játékok mellé rendelhető, onnan ismert "Punkbuster"... -
A csalásokat képes szűrni (állítólag) a Multi játékok során..., kirugdalni a csalókat...
Csak akkor tudsz belépni (PB védett szerverekre), ha feltelepítetted a progiját.
Azonban...: -
puttputt
őstag
Hali! Újra jelentkezem, méghozzá egy [elég speciális] üzenettel... Nem gondoltam volna, hogy szkripteken keresztül is bepróbálkoznak a honlapokra - még mostanság is... -, úgy látszik, igen.
-
puttputt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15440 üzenetére
Köszönöm, akkor valószínűleg tényleg csak vaklárma.
Átneveztem pár file-t, újrafuttattam; már Trojan Remover sem jelzett rá.
Trükkös -
puttputt
őstag
Töltse le, majd indítsa el valaki [EZT] a PC-Guru által "ajánlott" ingyenes játékot...; akinek van hozzá mersze
(a "villámos dobozra" kell kattintani...)
Megj.: Nálam bejelzett a Trojan Remover... (meg elég érdekesek a karakterek, fájlnevek...)
-
puttputt
őstag
Üdv!
Na, csináltam egy kis - megkésett - "kombinált-tesztet".
Trojan Remover: 422 fájl maradt meg...
aztán
Avira Premium után [ezek] maradtak meg.
Nem olyan rossz ez...
'Welcome back' Plag
-
puttputt
őstag
válasz
polonic #14965 üzenetére
Igen. Ahogy észrevettem, az A-Squared körülbelül ugyanazt tudta (csak tán kicsit gyorsabban), mint az Avira. (Meg jobban odafigyelt a reklám-cookiekra...) Szerintem jó az A-Squared is... még mindig nem teszteltem KIS-t, már szinte csak az van hátra. A NIS-Norton 360 után csak jobbra számítok - bár, még mindig az Avira fut.
-
-
-
puttputt
őstag
Nem tudjátok mi van Plaggal? Se kép se hang egy csomó ideje - csak nincs baj
-, meg semmi tesztelnivaló, amit behirdetett...
-
puttputt
őstag
válasz
attiati #14474 üzenetére
Így van, nekem is volt-van gondom azzal, hogy mindig bejelez.. egyszerűen oldottam meg.
Átneveztem a dll-t dl-re, ilyesmi. Azóta semmi gondja. Amikor használom azt a progit, akkor egyszerűen kilövöm Avira aktív keresőjét, visszanevezem és kész is.
Nem hiszem, hogy jó lenne, ha automatikus karantenizálást választanál... nem minden esetben problémás fájlok, amiket el akar távolítani. -
puttputt
őstag
így van... most én is portált szerkesztek, s az első, amit popup-ba beraktam, hogy az Activex-es alkalmazásokat fogadják el (parancsfájlok...), különben nem jelenik meg jól a lap. Amúgy, sikerült gyártanunk egy olyan scriptet, amit, ha beteszel a lap gyökkönyvtárába, akkor onnantól nem kérdez rá az Explorer, hanem automatice elfogadja az Activex-et... ilyen is van. Firefox-nál ez már nem is kérdéses, úgy látom.
-
puttputt
őstag
A csomagra Avira Premium: 45/36 találat és törlés.
Trojan Remover sem találta a maradék 9-et.Elképzelhető, hogy a fájlok indítása után kiabált volna valamelyik, de nem kockáztattam meg... lehet, hogy fals pozitív is van köztük, nem tudom.
Gabesz: Milyen kedvesek ezek a "MC'Caffenál" - jobb, mint a MC'Donalds
-
puttputt
őstag
Mi a helyzet a Plag-féle teszteléssel-cikkírással? Valakinek, valami híre?
-
puttputt
őstag
válasz
copperhead #14307 üzenetére
Nálam is csak csökkentett mód alatt tudott igazán "konstruktív" lenni a Trojan Remover.
-
puttputt
őstag
válasz
betyarr #14276 üzenetére
Szerintem felpakolom. Eddig a legkellemesebb az Avira, minden szempontból.
A KIS lesz az, amit még felteszek, de nem most, kicsit még várok vele...
Most nagyon szépen megbarátkozott a gép az Avira-val. Csendesen frissítget, óvja a gépet, stb.
A boot idő sem rossz, jobb sokkal, mint Avasttal vagy NOD32-vel volt.Nálam konkrétan ennyi indul boot-nál: [link]
-
puttputt
őstag
válasz
SG3rg0 #14268 üzenetére
Én szintúgy próbáltam. Nem rossz, ennek a tűzfala nem okozott akkora gubancot, mint az ESS4 és a Norton360-é... Az egyetlen gond -amit már jeleztem -, az volt vele, hogy rendesen belassult-szaggatott a böngésző időnként így, simán, betűs-felületen, vagy online videóknál... ez addig nem volt jellemző. Itt is, leginkább automata update-nál tapasztaltam a "hibajelenséget".
-
puttputt
őstag
válasz
SG3rg0 #14199 üzenetére
Hali! Persze, gmail-re ennyi nem fér, most úgy látom, 7Gb a max. kb.
Amúgy, engem is érdekelne a csomag, szerintem holnap le tudom rántani de., épp csomagváltás (UPC-DIGI) előtt vagyok, még pont beleférne a de. alatt.
(Jöhet priviben is!) --- Ráindítanám az Avira-t meglátnám, mit hozna ki... -
puttputt
őstag
Igazán figyelmesek
:
Viszont, ami érdekes, hogy a linkje hibás (kíváncsi voltam), sem nem vagyok a bank tagja...
Azért érdekes próbálkozás.
-
-
puttputt
őstag
Valami "okosság"
:
-
puttputt
őstag
Hallott már valaki a "Cobra Security" programcsomagról?
Valami "csoda" lehet... kb. 10 víruskereső van benne állítólag, pl. F-Secure, Avast, Mcaffe...
-
puttputt
őstag
Kis "nyalánkság", most érkezett "Edna Nagynénikémtől"
, egy létező .org-os, Los Angeles-i, elektronikus képeslapküldő szolgálaton keresztül, ráadásul egy címemre csak, amit nemrég készítettem...:
Kívánom, mindenkinek legyen ilyen kedves nagynénije
Amúgy tetszik a postcards.org megfogalmazása:
"Ez a két személy volt olyan dilinyós, hogy benthagyták saját email címüket", meg a tettet "ördöginek" titulálják helyenként... micsoda dráma -
puttputt
őstag
Riasztások:
Link1 már sem #13851-nél, sem #13852-nél (hozzászólás szám) nem él!
#13851-es hozzászóláshoz:
Link2: [link]
Link3: [link]
#13852-es hozzászóláshoz:
Link2: [link]
Link3: [link]
Link4: [link]
Link5: [link]
Szerintem továbbra sem rossz...
Az oldalakat az észlelés után nem engedte betöltődni, a file-okat letöltődni.
(Csak, ha nagyon akartam volna...) -
puttputt
őstag
válasz
islorinc #13826 üzenetére
isolorinc:
Nem teljesen értek ezzel egyet.
Egyrészt, sosem véletlen, ha az Avira "kiabál" rapidra. Nekem pl. engedett letölteni biztonságos, ugyanakkor nem túl "finom dolgokat" magában foglaló csomagot is, anélkül, hogy szétkapta volna, mint ESS, amelyik úgy elintézi néha, hogy akárhányszor letöltöd, egyszerűen sosem marad meg a vinyón, mert tárolta magában, hogy a file káros.
Avira tényleg csak szélsőséges esetben szólt be letöltésnél, de nem kötelez arra, hogy ne használd a file-okat.
A gamespot meg... nos, ha figyelmesen elolvassuk ezt, akkor:
[Gamespot Malware]
(tegnap készült)
Elképzelhető, hogy volt gond a honlapjukkal és nem fals riasztás eredményét láthattam, én pl. kifejezetten örültem neki, hogy egy ottani user nem tudott élni a "hatalmával" a gépem felett..., mert vannak érdekes Malware-ek...
Az, hogy Avira Premium blokkol, lehet, azért van, mert túl magason, legmagasabban van a heurisztika. (Szedd lejjebb, pl. medium-ra.) Nálam spec. ESS4 és Norton360 tűzfala szedte szét a netkapcsolatot.
Nagyon csendesen frissít, nálam nem lassítja a gépet, max. 10 óra bekapcs. után érezni instabilitást, de lehet, inkább az alkatrészek miatt. Neked, egyébként milyen géped van?
Pedig én következőnek pont a KIS-vel szemezek..., meglátom még.Narxis - Mindjárt csekkolom az "ajándékcsomagot"
Jutottál vmire. a *.jarral? -
puttputt
őstag
válasz
betyarr #13756 üzenetére
Engem még a KAV izgat nagyon... bár a teszt alapján alatta van Avira-nak (amit egyébként örömmel használok..., ld. pár hsz.-szel lejjebbi linkem/jeim; különösen betyarr), de nem tudom, mivel tudhat többet.
Mindenesetre, úgy és olyan pozitív dolgokat művelve végzi a teendőjét, ahogy pl. az Avast soha. -
puttputt
őstag
Ügyes, kifejezetten ügyes! Nem is számítottam rá, hogy ezzel az opciójával találkozom...:
Főleg, egy ilyen sokak által látogatott és népszerű oldalon. -
puttputt
őstag
válasz
Narxis #13686 üzenetére
Úgy szedtem ki a szövegből, hogy inkább vmi. "hijack" féle, nem vírus..., de itt bővebben megtaláltok mindent, nekem nem volt időm részletesen visszaolvasni...
Plag: Nagyon szívesen! Szerintem nem sokban különbözhet... Igen, van valós védelme (bár még nem teszteltem...kíváncsi lennék, esetleg valami mintát...), de nem használom folyamatosan (néha lefuttatva a Trojan Remover mellett), kicsit lassítja a boot-ot.
A NOD32 3.0-ról néhány szösszenet, tegnap kimaradt:
Édesapámnál jártam látogatóban, mesélte, hogy a gépét alig bírja használni, mert folyton beugrálnak ablakok a NOD-ból, hogy ez, meg az vírusos...
Megnéztem, valóban. Gyakorlatilag minden rendszerfile fertőzött, de a NOD NEM tudta írtani, mert a kedves behatoló visszaállította az amúgy júliusig jó licence-t 2007(!)-re, közben meg állítólag aznapi volt az adatbázis file, ment az ellenőrzés... hogy is van ez? Nem érvényes a licensz, de mégis az? (Mert ugye frissíteni nem lehet anélkül.)
Marad a formatálás, mert már az Explorer.exe-től az scvhost-on át mindenféle hálozati kapcs. és egyéb file-ba bemászott. (Érdekes, van netkapcsolat ettől függetlenül, meg a gép is tűrhetően működik...)Még egy furcsaság: [link]
-
puttputt
őstag
Itt is a link:
-
puttputt
őstag
Arra a "gitárosra" semmi... aranyos kis flash-oldal, de semmit nem jelzett...
Driver detective:
-
puttputt
őstag
válasz
Szellem. #13626 üzenetére
Free-nek írja a már beküldött képen is... (csak rá kell nagyítani).
Még ilyet is tud, beépített lehetősége:[link]
Olyan virustotal féle, ha jól látom..., de még nem próbáltam.Mindjárt megnézem, mire megy az Avira a most leküldött Link-nél..., egyébként hajszállal (4-5 file) ért el jobb eredményt, mint G Data, viszont azzal fagyogatott a gépem, mikor Update-elt
#13641 - Megint ott a kínai csajszi
-
puttputt
őstag
válasz
Szellem. #13620 üzenetére
Aktív védelme van, meg "csecse", inkább nőies
külsővel rendelkezik.
Amúgy, nem tudom mi az újdonság, az biztos, hogy pl. mai adatbázis van rajta, ami nem volt jellemző régen az Ad-Aware-ra...
Behatolókra, trójaira, malware, kémprogram... ilyesmikre van ez is. Lassítani nem lassít. -
puttputt
őstag
Felpakoltam az Ad Aware Anniversary 2009-et... meglátom, mit talál.
Sok újdonságot nem talált, két új, halott linket (parancsikon) mindössze... ez mióta vírusEz meg az Avira találatára, időközben...:
Lehet, h. tényleg igazad lesz Krystal, s az Ad-Aware hozta le? Azóta jelzett az Avira
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
válasz
betyarr #13611 üzenetére
Ismersz ilyen jó progi? Amúgy, nem gyakran használom, csak most kellett...
Ez tökéletes, gyors, kis fájlokat csinál...
Most átneveztem *.exv-re, nem is problémázik az Avira. Majd ha kell, esetleg visszanevezem, futtatom... Virustotal-ból az látszik ki szerintem, hogy talán nem olyan vérmes dologról van szó.Az kellemetlen... Olyanról már hallottam, hogy fagyasztja a telefont, v. sms-bombát küld a telefonra, stb., de ilyenről még nem. Amúgy tényleg sok hasznos java van..., egy tört borsot az orrom alá. SE K750-re nem találtam normális videólejátszót...
Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest