- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
válasz
SG3rg0 #12627 üzenetére
Hali!
Nagyon köszönöm!
Majd csak 17 óra után érek haza, egy havernak kellet váratlanul délután vennem gépet, meg összerakni, telepíteni, WLAN routert állítani, stb, stb
Szóval akkor nekiugrok Panda-t telepíteni meg tesztelni....MÉGEGYSZER: KÖSZ!
Fire.
UI: Belekukkantottam a rar-ba, hát "összezavarodtam mint vasorrú bába a mágneses viharba", ránézésre ugyanaz, nem tudom mi lehet a különbség, de majd kiderül...
-
válasz
SG3rg0 #12622 üzenetére
Hali!
Szomorú vagyok és lehangolt....
Akkor még Kiskutyában bízhtatok, bár mintha korábban olvastam volna, hogy most Ő is más vírusírtót rakott fel....Vagy bárki másban, aki "megszán", veszi a fáradtságot, felrakja a Panda IS vagy GP-t, frissít, aztán küldi a SIG-eket ide: firesoulcd@windowslive.com
Nem tudom miért nem frissít rendesen(aza frissít, csak nem akkorát, meg nem mindent)
03.25 dátumhoz képest "annyi" változott, hogy akkor egy AsRock alaplap volt a gépbe, most meg GigaByte(egy hétig nem volt netem, aztán gondoltam kipróbálom a Gigát is, mielőtt eladnám, az AsRockal együtt)De nem rémlik, hogy létezne Panda GP vagy IS "GigaByte Ready" változat...
Viccet félretéve, sajnálnám ha ez miatt kimaradna a tesztből, mert helye van a vírusírtók közt.Fire.
-
válasz
SG3rg0 #12616 üzenetére
Hali!
Kösz a segítséget, de ezt én is megcsináltam, mármint hogy letöltöttem a PAV.SIG-et
De ez ez nem elég!
Még legalább 2 darab fontos frissítés van(a többi SIG-ről nem is beszélve):
PREVENT.SIG
TRUPREVENT.SIGNa ha ez a kettő hiányzik, akkor hiába van meg a legújabb PAV.SIG, nem fog annyi vírust találni....
03.25-én Plag első virusteszjénél simán frissült(lényegesen többet frissített mint most), és akkor azon a fájlon, mint ahogy csatoltam korábban a képet száznegyven valamennyi virust talált. Most, ha szűz Vista telepítésre is rakom fel, kábé 12 megát frissít, és ugyanazon a virustesztfájlon 108 vírust talál csak...
Leszedtem a PAV.SIG-et(tegnap még), akkor felment 120-ra a találat...
De ez a max..., ezért kellene ha valakinek fentvan a Panda, és a Panda könyvtárából az ÖSSZES SIG fájlt áttolná
Ez az egyetlen esély rá, hogy tesztelni tudjam, holnap új alaplap figyel be a gépbe, utána már nem tesztelek, csak esetleg azzal a vírusírtóval, amelyiket használni fogom...Fire.
UI: és persze örülök hogy segíteni próbálsz, mindig szivesen veszem...
-
válasz
SG3rg0 #12609 üzenetére
Hali!
Gondolom arra gondolsz, mivel Panda-m jogtiszta(megvettem és még él a liszenszem), ezért csak úgy letöltöm az oldalukról....
Hát nem.
1 gépes a Liszenszem van, az a gép meg nem áll rendelkezésre(nem ott tartozkodom, ahol a gépem)
A tesztgépre meg nem engedi letölteni a frissítéseket....Mert ha ez így menne, akkor megoldható lenne, hogy összedobjuk a lóvét 10-en, veszünk egy 1 gépes liszenszet, aztán ugyanazzal a felhasználónév+jelszó párossal 10-en tudnánk használni meg frissíteni a Pandát....?!
Ez nem műxik..., mint ahogy más vírusírtóknál sem...
Ha ez így menne akkor nem lennének crackok, meg mindenféle illegális megoldások...Szóval PLEASE, küldje valaki a naprakész SIG-eket....
Fire.
-
-
-
válasz
SG3rg0 #12476 üzenetére
Megvan:
Ez egy Kaspersky kulcs megosztó rendszer!
Van egyszer a program, és van egy KKL fájl, ami alapján leszedi a kulcsokat!
Iszonyat sok kukcsot lehet összeszedni, de csak akkor ha van KKL fájlod. Amikor indítod a programot, akkor a Lis key menü után meg kell adnod a KKL fájl elérést és utánna listázza a kulcsokat, amiket le tudsz tölteni. Ahogy elnézem ezek a kulcsok is hamar Black List-re kerülnek. -
-
-
zed01
őstag
válasz
SG3rg0 #12431 üzenetére
Most mit idegeskedsz? Én nem azért írtam hogy vitatkozzunk. Nyugi, nyugi.
Csak leírom a véleményem:
Nálam elsősorban a felismerés számít, nem az hogy el tudja-e távolítani a nyomkövető sütiket. De ha már itt tartunk a híres NOD32 nem hogy a sütiket nem tudja eltávolítani sokszor, hanem a komoly trójaiakkal és vírusokkal csinálja ugyanezt, ami nagyon nem mindegy. Egyébként én nem Nortont használok, hanem SEP-et amiben van boot idejű védelem, nincs benne az Insight, ami szerintem komoly biztonsági rés. És az sem mindegy hogy 96 %-ot vagy 98 %-ot ér el egy védelmi alkalmazás az AV Comparatives-en.
-
-
-
-
válasz
SG3rg0 #11753 üzenetére
Hali!
Az lehet, "hogy megelőztelek", de JÓL EL IS CSESZTEM!
Úgy hogy ezúton kérek mindenkitől elnézést, mert hogy a MARADÉK az nem a maradék, hanem csak a gyanús fájlok....(több megy analízisre). Ahelyett hogy csak a MARADÉK-ot linkelném be, inkább az egészet berakom újra....TESZTEREDMÉNY - Panda Global Protection 2009 [2.00.00]
[Ellenőrzés a mappán]
[Ellenőrzés a zip-en]
[Maradék]Fire.
UI: Mégegyszer elnézést mindenkitől(különösen Plag-tól) a hülyeségemért...
-
-
-
-
-
-
válasz
SG3rg0 #10934 üzenetére
Egyszer [Itt] a lap alján van egy pici hivatkozás, hogy send us a suspected virus.
A másik lehetőség pedig [Itt van] ahol van egy Online Scanner, illetve alatt egy file scanner, ahová betszed a filet, és leellenörzi. De, ha ismeretlen a kártevő, a fentebb linkre kattintva mélben tudod elküldeni nekik! -
-
-
-
-
-
xtmod
senior tag
válasz
SG3rg0 #10038 üzenetére
így van. nekem fullos bolti német van. megette a fene. vagy itt, vagy a saját topikjában már írtam róla. most nem akarom magamat ismételni. van viszont újabb fejlemény. ma feltettem a win7-es bétát. minden remekül megy. telepítettem az avg internet security egyik ingyenes
verzióját. frissítettem és le is futtattam rögtön. há nem azé mondom, de csodálkoztam volna, ha nem talált volna ez is valamit. talált bizony 1 férget, de azt rögtön 3 helyen. ha nem fizettem volna érte, akkor már nem lenne meg, de így elkínlódok vele, hátha kijavítják ezt a szerintem nagyon könnyű sebezhetőséget. mindenesetre jövőre meggondolom, hogy mire adok ki.
-
-
-
-
-
-
-
-
Szerintem jobban terheli a gépet. Sőt! Kipróbáltam a sima anitivírust meg a Client Security-t, és fogta a gépet mint a dög. Aszem valaki még jóval korábban írta is, hogy azért be is enged dolgokat. Meg van egy idegesítő tulajdonsága:
Ha a gépeden van egy állomány, ami vírut tartalmaz, tehát csak pihen, de nem aktív a vírus, akkor ha ezt megtalálja az F-Secure, utánna újraindítja a géped, átszkenneli az egészet és újraindítás után hajlandó eltávolítani a fertőzést. Egyébként ebben nem értem mi a pláne, ha nem akítv a fertőzés.Meg ugye ez F-Secure is többmotors program!
-
Ha kikapcsolod benne a rezidens védelmet ugyan azt kapod, mint a freeben! Veszteni nem vesztesz semmit! Így viszont nem akad össze két rezidens védelem. Ami egyébként normális, hiszen egy adott fájlra két progi akar egyszerre egy időben ráugrani. Ez meg holtponti helyzetet idézhet és idéz elő!
-
-
-
-
-
-
-
-
Még jó lehet, bár nagyon lehúzzák sok oldalon, hogy gyenge!
Régen, nagyon jó progi volt.
Lehet, hogy ebben az új kiadásban változtattak, de én korábban csalódtam benne. Az ingyenes SAS sokkal több mindent ismer fel, mint ez. De, mondom, elképzelhető, hogy ez megváltozott. -
-
-
-
-
-
Nem ismerem a Trojan Removert! Illetve régen használtam, de ma már nem. Sokkal professzionálisabb és jobb a Malwarebyte's Antimalware progi. Ingyenes, és tuti eltávolítja a dzsuvát. A Super AntiSpyware, meg szintén jó alkalmazás.
De, ha blattida itt lesz, ős is tud véleményt mondani!
KIS, MBAM, SAS, bőven elég. Ebből csak a KIS fog rezidensen futni. A másik két progit, neked kell manuálisan frissíteni és futtatni. De, nem vesztesz semmit, mert a freeben nincs rezidens védelem! -
Mert a Vista tűzfala kiválló azért. A KIS tűzfala is az, de ha esetleg van valamilyen hálózati problémád, akkor nagy valószínűséggel ez okozhatja!
Az Application filter a KIS-ben a HIPS modul. Ergo, ha valamilyen negatív PID-el rendelkező alkalmazást telepítenél, ami hálózati forgalmat is generálna, azt az Application filtering megfog! Így, a netre sem megy ki, mivel semmilyen módon nem futhat! -
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest