- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
harley #14482 üzenetére
sztem bekellene töltenie csökkentett módban.próbáld meg megnézni a start menüben.asszem olyankor megváltozik a telepített programok sorrendje és más mint normál üzemmódban.
az online scanner meg azért ír hibát mert nem kapcsolod ki a te saját kasperskyd védelmét.ki kell lőni,hogy tudd indítani a webes scannert.
ja meg azt hiszem,hogy a legfrisebb javával működik jól az online scan,úgyhogy frissítheted azt is ha tudod. -
-
-
-
Mindog lesz olyan, ami kihagyhat víruskat! Nincs 100%-os védelem. Rajtad múlik, hogy mennyire leszel vírusos vagy sem. Ésszel és tudatosan kell használni a gépet és a netet. És ezt nem okoskodásból mondom, hanem ez az igazság.
Nem egy ismerősöm van, aki így tesz, és nincs vírusa. -
eddy15
tag
Szerintem ingyenesek közül: AVG vagy Avast
Nekem személyszerint az AVG jobban bejön, de kinek a pap kinek a papné.Fizetősök közül pedig: Kaspersky (2009) vagy Bitdefender (2009)
Nekem ez a véleményem, hogy ezek a jobbak.
NOD32-t nem ajánlom, mert nekem 2 trójai vírust sem találtam meg, de ez fél évvel ezelőtt történt.
-
-
Nagyon egyszerű a probléma. Vagy egy rejtőzködő kártevőd van, vagy a vírusok, amiket találtál, olyan rendszerfájlokat módosítottak, amiket nem fogsz sehogy helyreállítani, csak reinstall! Víruskeresőkből, miket futattál le?
Vistád eredeti, vagy Bootloaderes?
Mellesleg csak úgy finoman súgom meg, hogy az Ultimate tudja a komplett PC Backup funkciót! Ha csináltál volna egy ilyen imidzset, akkor kb. 3 perc lenne újratenni a rendszered!
-
jobbacsabba
aktív tag
Helló!
Nem tudom mimindent próbáltál, volt nekem is egyszer egy problémám (valamiféle bootvírus, vagy ezek ellen a régi asus lapokba integrált figyelmeztető szoftver) és itt a fórumon ajánlották az f-secure rescue disc progit amivel tudsz bootolni és bármi windows indulás előtt vírust irtani. Mondjuk ettől az én problémám épp nem oldódott meg, de kitudja... talán neked segít. Viszont ami nekem segített az az avast víruskereső volt, feltelepítettem és ez is csinál az újraindítás után, windows előtt egy ellenőrzést a lemezen.
Egy próbát megér... -
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged