- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Kiskutya #4584 üzenetére
Biztonsági dolgok felmentek, SP2 is, viszont végén valami hibát jelzett (szerintem memória a felelős), így kövi újraindításnál jelzett is, hogy azonnal szedjem le, mert így nem jó. Leszedtem, uninstall közbe kigyűjtött minden gépen lévő hardvert és szoftvert, hogy ezek nem működhetnek, ha leszedem SP2-t. Mondom szórakozz mással. Kövi újraindításnál eltűnt a videókártya......
Szóval bajos a gép, de örülök, hogy most vírusmentes, egész nap hülyéskedtem vele (illetve most másfél órát ki volt nyomva én meg sétáltam a friss levegőn..), nincs kedvem megint újrarakni. SP2-t valahogy felrakom rá hiba nélkül, plusz F-Secure helyett is valamit, mert 30 nap múlva lejár, és pont. Ha nem jön össze, meg marad így a gép, és vírusírtó meg nélkül nem nagyon kapcsolódok fel internetre.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest