- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27942 üzenetére
sajnos az egyik nem müködik a másik nélkül legalábbis mostanába ezt mutatják a tesztek .Most mérlegelj ! Ha tegyük fel a teszten szereplő vírus lenne a gépeden amit pont kihagyott a g data , az ugye kellemetlen lenne , mert lehet hogy lenne egy rendszer uninstallod vagy fontos adatvesztés. Márpedig a tesztre nem hiszem hogy nem valódi kórokozókat tettek be a listába . nekem is csinált téves riasztást a rendszerembe de azt a vírustotalon kielemeztem meg elküldtem vissza nekik , és semmi baja sincs a gépemnek meg online bankolok is és minden rendbe . Szóval csak azt akarom mondani hogy egy kis időbe telt hogy még letisztáztam a téves riasztást. Szerintem inkább ez az eset történjen mint egy baleset
Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest