Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A HOS 2.0-át várom igazán. Persze izgalmas lesz a Xiaomi 15 széria is.
Which phones will update to Xiaomi HyperOS 2 (official list):
Xiaomi 14, 14 Ultra, 14 Pro, 14 Pro Ti Satellite, 14T, 14T Pro
Xiaomi 13T, 13T Pro, 13 Lite
Xiaomi 12, 12 Pro, 12T, 12T Pro
Xaomi Pad 6S Pro 12.4
Redmi Note 13, 13 5G, 13 Pro, 13 Pro 5G, 13 Pro Plus 5G
Redmi Note 12Redmi Pad Pro
Redmi 12, 12 5G
Redmi 13, 13C, 13C 5G
POCO M6 Pro 5GGondolom ez nem a teljes lista. Pláne a Pocot illetően.
-
klaya86
senior tag
Nem követem a Xiaomi fórumokat,de a Xiaomi 14 egész jó lett már, leszámítva a párás kamerát. Ha a 15 ilyen bakit nem vét, akkor borítékolhatóan jó telefon lesz, csak nyilván árazás kérdése is.
-
kiezTe90
senior tag
Nagyon várom a hyperos új verzióját a 14 ultrára. Nem is tervezem lecsérni, bőven hozza az elvártakat. Remélem még optimalizálják az akksit, de várom, hogy a Xiaomi mit fog kihozni AI fronton.
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
ddaydome
senior tag
Nekem 13t van. Abszolút jó telefon. A rendszere sem lassú és a hyper os is tetszik. Nagyon jó úton jàrnak, sokat fejlődött a màrka. Szerintem a xiaomi 15 bitang jó készülék lesz.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
veterán
Vajon a pro model kapható lesz most itthon is? Mert ugye a 14es szériánál ez kimaradt.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
hardver1985
tag
Mi13 -om nem kap frissítést? Érdekes,hogy a gyengébb Redmi Note 12 meg kap.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: 275 pozitív...
-
F.B.I.
veterán
Jöjjenek, így hátha a komolyabb SOC - al szerelt, olcsóbb Note verziók is hamarabb megjelenhetnek.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
thboxx
aktív tag
Hát pedig volt(van?) nagyon rossz időszakuk... Anno a Mi Note 2-től azért váltam meg. Nagyon jó telefon volt, de a frissítésekkel csak elrontották. Előtte a Redmi Note2-vel is ugyanez volt a helyzet. Ami bug került bele frissítéskor azt később sem javították. Ott elengedtem a Xiaomit. Azóta javarészt Samsungom van. Ilyen problémáktól mentesen... kopp-kopp... Amúgy már a Xiaomik ára sem annyira vonzó, mint régen volt.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
DarkChild
senior tag
Ehhh, összetenném a két kezem, ha "csak" 240e körüli összegbe kerülne induláskor nálunk a sima 15-ös modell.
A 14-es lassan egy éves és megbízhatónak nevezhető üzletben még mindig 280e fölött van az ára. Úgyhogy a sima 15-ös szerintem inkább 400K körül lesz majd nálunk, a Pro pedig idén sem várható (külföldi tech siteon legalábbis ezt olvastam). -
janeszgol
félisten
-
Nekem meg van egy 10T, még SIM sem volt benne soha, mert a 220 gramm idegesített és 108 kg.-an is nehéznek éreztem
Na a lényeg, veszett gyors az is, még mindig jó mindenre. H miért nem adtam el? Majd jó lesz valamire...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
thboxx
aktív tag
válasz janeszgol #15 üzenetére
8. 2016-ban került forgalomba. Volt közben egy nokiám is. Az se volt rossz. Egyszer ha úgy rászánom magam, lehet újra megpróbálom a Xiaomit. Csak már most úgy megszoktam a samu ökoszisztémát...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
ballazol
senior tag
Most lesz 3 éves a Note 11 Pro-m.
Még messze van a csereérettségtől. A Hyper OS 2.0-t persze várjukjuk!"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Ja, ja. Nekem is az van. Nagyon gyors. Akinek gyorsabb kell az csak nagyzol.
Most már 135000 Ft. zsebre vághatod, én még 200.000 Ft vettem mikor megjelent. De tanultam belőle. Nem kell sietni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
SkyLine3000
addikt
Jó látni, hogy a Poco M6 Pro is megkapja. Kettő is van a családban. Bár, nem lettek még frissítve HyperOS-re sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest