- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
OK, én csak arra akartam utalni, hogy ez annyira réteg, hogy az eladott GPU kártyák számához képest láthatatlan. Tehát reálisan ennek támogatása nem elvárható, az hogy működik az inkább az egész környezet rugalmasságának köszönhető és nem annak, hogy az nVidia vagy az AMD driver fejlesztők erre is fordítanak erőforrást.
-
Crytek 3 motoros játék amúgy jól megy rajta azaz Kingdom Come Deliverance de az az előző kártyáimon is bőven jól ment hd pakkokal (tesla m40 - TitanX-M). Arra egy szavam nem lehet (60fps felett 90%-ban), és grafika is szép talán nem is tudok mondani olyan játékot ahol ennél élethűbb lenne a környezet. Tényleg már csak ray tracing hiányzik amit nem tudom hogyan lehet bekapcsolni. pl: [link] (bár ahogy nézem ez is csak egy reshade mod)
A másik crytek azaz cryegine vagy mi az a Star Citizen viszont jobban megy sokkal mint az előző TitanX-M-esen de persze multiban nincs meg a fix 60fps igaz ott nem a kártya miatt és az még mindíg csak dx11-es játék, később kap vulkan motort. -
Megy-e rajta a krájszisz?
A külső benchmark tool nem, az elszáll hibával, de maga a játék meg működik.
FullHd Dx10-ben ultra minden 16x AA (ami kicsit talán túlzás) single player szerintem játszható. Dx9-ben kicsivel több az fps.
Nyilván egy mai kártya többszáz fps-el vinné oké gondolom, szóval ezen emulálva megy de játszhatóan.FarCry2 beépített bencmarkja csak dx10-ben fut le, dx9-ben nem de játékon belül működik.
Szerintem ez is játszható, minden beállítás maxon.DxVK-t nem használtam a teszthez, azzal talán még ennél is gyorsabb lenne. Itt sincs többszáz fps de továbbra is játszható értéket ad szerintem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest