- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
OK, én csak arra akartam utalni, hogy ez annyira réteg, hogy az eladott GPU kártyák számához képest láthatatlan. Tehát reálisan ennek támogatása nem elvárható, az hogy működik az inkább az egész környezet rugalmasságának köszönhető és nem annak, hogy az nVidia vagy az AMD driver fejlesztők erre is fordítanak erőforrást.
-
Crytek 3 motoros játék amúgy jól megy rajta azaz Kingdom Come Deliverance de az az előző kártyáimon is bőven jól ment hd pakkokal (tesla m40 - TitanX-M). Arra egy szavam nem lehet (60fps felett 90%-ban), és grafika is szép talán nem is tudok mondani olyan játékot ahol ennél élethűbb lenne a környezet. Tényleg már csak ray tracing hiányzik amit nem tudom hogyan lehet bekapcsolni. pl: [link] (bár ahogy nézem ez is csak egy reshade mod)
A másik crytek azaz cryegine vagy mi az a Star Citizen viszont jobban megy sokkal mint az előző TitanX-M-esen de persze multiban nincs meg a fix 60fps igaz ott nem a kártya miatt és az még mindíg csak dx11-es játék, később kap vulkan motort. -
Megy-e rajta a krájszisz?
A külső benchmark tool nem, az elszáll hibával, de maga a játék meg működik.
FullHd Dx10-ben ultra minden 16x AA (ami kicsit talán túlzás) single player szerintem játszható. Dx9-ben kicsivel több az fps.
Nyilván egy mai kártya többszáz fps-el vinné oké gondolom, szóval ezen emulálva megy de játszhatóan.FarCry2 beépített bencmarkja csak dx10-ben fut le, dx9-ben nem de játékon belül működik.
Szerintem ez is játszható, minden beállítás maxon.DxVK-t nem használtam a teszthez, azzal talán még ennél is gyorsabb lenne. Itt sincs többszáz fps de továbbra is játszható értéket ad szerintem.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szóban forgó VGA nem volt sokkal olcsóbb az A770-nél, ami nem tett jót a piaci szereplésének.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest