Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
janeszgol #51 üzenetére
Jah, az iOS 18 nagyon jól sikerült. Már utolsó iOS 17-el valahogy lassúcska volt és jobban akadozott az iPhone 12-m. Már gondoltam avulgat elfele, erre az iOS 18 meg meg teljesen rendbe tette, azóta is remekül megy.
Viszont az Apple Intelligence-szel eléggé befürödtek. Ezen a téren úgy tűnik tényleg lemaradt az Apple, de mondjuk engem annyira nem izgat.
-
janeszgol
félisten
Ez azert erdekes, mert pl Tech2 Laci is azt mondta, hogy rengeteg valtozas van. Mondjuk amiket bemutatott az belefert volna egy patch keddbe is.
Itt paran Pedroval az elen ugy adtak elo a One UI7-et, mintha valami jovobol jott dolog lenne.
Amit eddig lattam, annyi minimum volt a miui14->hyper os1 upgrade-nel, es ott a legelso es a legutolso frissitett telo kozott nem volt 4 honap kulonbseg. A Xiaomi gyorsan kiszorta.De mondok jobbat. Az iOS17-18 kozott sokkal nagyobb ugras volt, mint a OneUI 6 es 7 kozott, megis pontosan jott mindenre.
-
consono
nagyúr
Mi ez a nagy csodavárás amúgy? Asszony S25-én ez van, igaz nem sokat piszkáltam azóta, hogy átköltöztettem rá, de nem éreztem semmi változást. Ami volt, meg inkább bosszantott, hogy nem mindegy, hogy jobb, vagy bal oldalon húzom le a képernyőt...
-
mano660
tag
Nehezen akar ez összejönni: [One UI 7]
-
István971
tag
A legjobb döntés volt, hogy végre megszabadultam ettől a s24 ultra telefontól, a használhatatlan fényképezőjével és a soha el nem készülő operációs rendszer update-el együtt, biztos, hogy többet nem fog hiányozni.
-
olcsoleves
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #37 üzenetére
Én azon is fennakadtam, hogy hogy lehet egy három éves csúcsmodellt hasonlítani az egy éveshez, de elengedtem. Ez megint az iOS/Android meddő hitvita egy újabb vetülete.
Nemrég céges telefonnak kaptam S24-et ingyé', az előző céges i11-et és a saját A32-met váltotta. Ég és föld a különbség.
Ez legalább annyira releváns összehasonlítás volt, mint az A55/S22U vs i15p -
-
*Mukeey*
addikt
válasz
LosBlancosRM #28 üzenetére
Csak gratulálni tudok, hogy lejött, mit akartam ezzel mondani.
Na akkor mégegyszer: se a középkategóriás, se a csúcs Samu OneUI nem annyira fluid, mint egy iphone💁♂️
-
Kíváncsian várom, mikor érkezik meg az A54-eimre a frissítés. Persze türelmes vagyok, csak legyen hibamentes.
-
hapakj
őstag
Nemtom Applenél nem szoktak késni a frissítések
De múltkor már írtam Samsungról, hogy kiadnak 1000 féle hw-el készülékeket, aztán meg megy a picsogás a frissítések csúszásával.
Persze igazából ilyen UI updatek késése igazából nem gond, amikor biztonsági frissítések terén naprakész a telefon
-
István89
tag
Az S23 után jön az S22, tehát kb. május eleje, ha minden jól megy.
Ha igazak a pletykák, akkor OneUI miatt csúsztak meg, így ha A16-ot nyáron kiadja a Google, akkor lehet még idén megkapja az S22 az utolsó főverziót, ha a Samsung tényleg ezután begyorsítja a frissítéseket.
Lehet, hogy egy évet késnek, de ne felejtsük el, hogy az A14 támogatása még nem járt le. Amíg havonta kapod a biztonsági frissítéseket, addig végülis mindegy, hogy milyen verzió fut a telefonodon. -
n0is3es
aktív tag
Mindig ezt hallgatom és látom hogy One Ui 7 S25/24/23 és az S22 hol van? 535 ezer volt 2022.szept-ben, 4 android főverziót igértek, jövőre lejár a support
Kapott 2 főverziót plussz késnek 1 évet
Pixel 6 Prom van az S22 Ultrám mellett, már tavaly Android 15 volt a Pixelemen, holvan a Samu igérete
Csalódtam de nem is kicsit a cégben
-
*Mukeey*
addikt
Itt van elöttem egy Galaxy A55, egy S22Ultra meg a napi használòs i15Pro-m. Aki azt mondja, hogy nem az iphone az akadásmentes, fluidabb a két márka közül, az magát veri át💁♂️
Totál nem érdekel am, hogy milyen telòm van, mai világban bármilyen kb 100ezer ft-os telòn el lehet lenni. -
joey04
titán
Én is azt hittem a sok ömlengés után hogy a droid flagshipek már tényleg annyira bugmentesek és fluidak mint az iOS, de napi használatban nem ezt tapasztalom. Bár nem rosszak, de nem iOS szint. De egyre jobbak (bár most a One UI visszalépett picit), az iOS meg egyre szarabb, szóval lehet, hogy 2-3 év múlva már igaz lesz a kommented.
-
mhydas99
senior tag
Azert a 120 Hz hianyat ne vedd ugy, hogy nincs ra szukseg, mert az osszes kulfoldi tesztelo (koztuk sok nativ iPhone Pro hasznalo) felroja hibanak a 60 Hz-et.
Videos osszehasonlito teszteken is lathato a kulonbseg gorgetesi sebessegben pl.
Ertem, hogy 60Hz-en is szepen megy az animacio, de az nem jelenti azt hogy akkor az tokeletes is. A Pro eladasai nem feltetlen a 3. kamera miatt mennek felfele, a 120 Hz-es kinelzo is valid szempont vasarlasnal... -
Móci
addikt
Áprilisi tréfa...
-
mhydas99
senior tag
Amigy nem ertem meg soha, minek kell egyik-masik nagy gyartot ekezni. Az iPhoneok kivalo telefonok a legtobbeknek, sokaknak meg nem valamiert. Samsung ugyanez. De barmelyik mas markat mondhatnam. Nem ertem minek kell flexelni, meg fikazni markakat. Ha mondjuk az Apple-t szidna valaki azert, amiert evrol-evre kevesebbet ad, azt megertenem. Vagy a Samsungot pontosan ugyanezert...
Hagyjuk mar, nojon fel mindenki vegre! -
mhydas99
senior tag
Egyaltalan nem keszit eles kepeket a Samsung. Ezernyi teszt kijott mar rola az elmult evek soran es en is tapasztalom.
De ez attol fugg, ki milyen technikat szeret. Regi analog fenykepezogepek sem keszitettek annyira eles fotokat, mint a maiak. Par eves dragabb digitalis fenykepezogepek sem keszitenek feltetlen eles kepeket, az inkabb az elmult 3-4 evben jellemzo.
Csak ugye manapsag mar minden a tuelessegrol szol, ahhoz kepest meg lathato a kulonbseg.
Belenagyitas nelkul, kisebb kinelzon a Huawei kepei elesebbek, mint a Samue. De mas markat is mondhatnek. Peldaul Pixel, iPhone, Vivo, Xiaomi Ultrak, Honor de meg jopar esetben az uj Motorolak is. -
-
doooo
veterán
Abszurd, ha azt képzeled, hogy máshol nem ugyanígy van.
Mármint ha ilyen szellemiségben gondolkodunk, mert ez mindig csak a hibák kereséséről szól, márpedig azok mindenhol vannak és lesznek is, szóval abszolút értelmetlen, amit leírtál.
Amúgy meg mit várunk itt? Hibajavítást? Nem. Egy új UI-t. És nem azért, mert az előző rossz. -
mhydas99
senior tag
-
-Maci-
addikt
Klasszik Samsung
Mindig várunk valamit.
Egy updatet, 1 új jobb kamerát, egy ezt, egy azt....
Sosem lesz jó.Ezért S23U után dobtam is őket (órát is, fülest is következetesen).
-
mhydas99
senior tag
Ha már döcögés, S21-ről S24-re váltáskor beállítottam a szokásos fejlesztői gyorsításokat, mindhárom animációs sebesség 0.5-re véve és meglepődve láttam/látom, hogy az S21 bizony gyorsabban animál. Mindkettőn ugyanaz a rendszer. Nem tudom miért lehet ez, de jelenleg akkor lenne olyan gyors attünés a 24-en, ha be lehetne állítani 0.3-as sebességet, de nem lehet.
Mindegy, nem zavar annyira, csak meglepett... -
dnelb
veterán
Értjük? Nincs röcögés.
ne hazudozz már azért lmao. A 16pm-em ugyanúgy röcög mint anno az s24, semennyivel sincs kevesebbCserébe itt vannak random kikapcsolások mert úgy összeomlik a telo, de respring is volt már vagy 3. A 18.3.2-t már fel se mertem tenni, és milyen jól tettem. Az egész ios18 egy bugos szar kb, semennyivel sem stabilabb vagy gyorsabb mint a oneui, sőt! Tudom erre az fog jönni hogy biztos hibás a telóm de kb végtelen threadet tudok linkelni ahol erről számolnak be szóval ne fáradj.
Ezeket az apple sheep stílusú áradozásokat elkéne már felejteni mert én is elhittem váltás előtt, aztán óriási volt a pofára esés. Arról ne is beszéljünk nagyrészt 80hz-en fut a nagy flagship lol. Lehet hogy egyszer jobb volt az ios, de ezek az idők már biztosan elmúltak.
-
janeszgol
félisten
Ej de fantasztikus lehet a One UI 7, még az S25 topikban is a kolléga rábeszéli az embereket, hogy még S23-ról is van értelme cserélni, és igenis cseréljen. Most mindenki odáig van érte, fű de sebes.
És meddig fog ez tartani? Erről senki nem beszél. Anno mikor kijött a One UI1, mindenki odáig volt érte (én is). Aztán nem kellett sokat várni ahhoz, hogy röcögjön. Szerencsére hamar jött a 120 Hz, így eltakarta a vaksi szemek elöl a röcögéseket. (Már akinek.)Egy SE2020-on, amiben Apple A13 van, tehát iPhone 11 hardver, azon a 18.4 béta kiválóan megy. Értjük? Nincs röcögés. Nincs 120 Hz. Nincs is rá szükség.
-
mhydas99
senior tag
Juhuuu. Onnantol mar csak 4 honap es jon az android 16 is
-
LosBlancosRM
őstag
Össze ne legyen csapva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Néhány héten belül indul a hónapok óta várt közzététel.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest