Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
janeszgol #51 üzenetére
Jah, az iOS 18 nagyon jól sikerült. Már utolsó iOS 17-el valahogy lassúcska volt és jobban akadozott az iPhone 12-m. Már gondoltam avulgat elfele, erre az iOS 18 meg meg teljesen rendbe tette, azóta is remekül megy.
Viszont az Apple Intelligence-szel eléggé befürödtek. Ezen a téren úgy tűnik tényleg lemaradt az Apple, de mondjuk engem annyira nem izgat.
-
mhydas99
senior tag
Azert a 120 Hz hianyat ne vedd ugy, hogy nincs ra szukseg, mert az osszes kulfoldi tesztelo (koztuk sok nativ iPhone Pro hasznalo) felroja hibanak a 60 Hz-et.
Videos osszehasonlito teszteken is lathato a kulonbseg gorgetesi sebessegben pl.
Ertem, hogy 60Hz-en is szepen megy az animacio, de az nem jelenti azt hogy akkor az tokeletes is. A Pro eladasai nem feltetlen a 3. kamera miatt mennek felfele, a 120 Hz-es kinelzo is valid szempont vasarlasnal... -
dnelb
veterán
Értjük? Nincs röcögés.
ne hazudozz már azért lmao. A 16pm-em ugyanúgy röcög mint anno az s24, semennyivel sincs kevesebbCserébe itt vannak random kikapcsolások mert úgy összeomlik a telo, de respring is volt már vagy 3. A 18.3.2-t már fel se mertem tenni, és milyen jól tettem. Az egész ios18 egy bugos szar kb, semennyivel sem stabilabb vagy gyorsabb mint a oneui, sőt! Tudom erre az fog jönni hogy biztos hibás a telóm de kb végtelen threadet tudok linkelni ahol erről számolnak be szóval ne fáradj.
Ezeket az apple sheep stílusú áradozásokat elkéne már felejteni mert én is elhittem váltás előtt, aztán óriási volt a pofára esés. Arról ne is beszéljünk nagyrészt 80hz-en fut a nagy flagship lol. Lehet hogy egyszer jobb volt az ios, de ezek az idők már biztosan elmúltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Néhány héten belül indul a hónapok óta várt közzététel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest